0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

ZensiZone madrasser

15. april 2024

ZensiZone - Sengene er skabt af erfarne hænder på vores danske fabrik i Nordjylland. Det gode håndværk kan ses og mærkes i hver en detalje samt den flotte finish.

Zensizone - hvis du gerne vil sove godt

De nøje udvalgte kvalitetsmaterialer skaber en elegant nordisk stil og en unik komfort. Topmadrassen hjælper med at holde din krops overfladertemperatur på sit naturlige leje, hverken for køligt eller for varmt. Den er 5-zonet, og har en Saniguard anti-bakteriel bahandling. 2-i-1 madrassen er vendbar, og her kan du vælge din egen søvnkomfort. Latex-siden giver den ypperste åndbarhed, mens den trykaflastende Visco-side former sig naturligt efter kroppen.

Læs også: Er det tid til at udskifte din seng med en ny?

125 dages ombytning* Hvis du efter nogen tid oplever, at du har behov for en anden hårdhed i din madras, har du inden for 125 dage ret til ombytning af madrassens kerne. (*ombytningsgebyr varierer alt efter størrelse på madras). 

ZensiZone er skabt af det, som drømme er gjort af - eller rettere sagt skabt til sund søvn og dejlige drømme. Madrasserne er udviklet til at give kroppen optimal støtte og komfort. Og da vi alle er skabt forskellige, finder du hos os et udvalg, som både er stort, bredt, blødt og behageligt.

Se vores flotte og inspirerende ZensiZone katalog.