0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Dit soveværelse - din drømmeseng

15. april 2024

Tænk igennem hvilken stil du bedst genoplader i. Det er vigtigt, du gennemtænker dine behov, inden du giver dig i kast med at indrette – er du til det romantiske med masser af puder eller det minimalistiske uden forstyrrende elementer – er du til vægfarver i douce toner eller til farver med spræl i – skal det være mørkt eller lyst. Det er mange overvejelser, og kun fantasien og dine drømme sætter grænsen.

Den romantiske stil - frem med puderne

Hvis du er til den romantiske stil, skal du ikke være tilbageholdende med puderne; der er ikke noget mere hyggeligt end masser af puder på sengen. Vælg en seng med et lækkert polster i en varm sandfarve eller lys grå, og tilsæt en flot gavl, hvor på der er pynteknapper eller fine syede felter. Red sengen op med store puder, hvor du sætter mindre puder foran. Brug gerne mange puder, det giver et smukt og romantisk look. Fang farven fra vægfarven til puderne og smid et sengetæppe skødesløst henover sengen; det må gerne se cosy og tilfældigt ud. Du kan også få sengen til at skille sig helt ud helt på ny med en smuk sengegavl og et sæt høje sengeben.

Er du nu blevet så hot på at fange den romantiske stil, kan du gå endnu længere: Find et smukt tapet – med store blomster – sy gardiner som hænger helt til gulv, vælg messinglamper til sengebordene og hæng lidt galleri på væggene, som farvemæssigt toner op mod vægfarven, puderne og sengen - rammerne kunne fint være i messing eller kobber. Find et garderobeskab med låger i flotte mønstre eller udskæringer, det vil sætte prikken over i’et. 

Læs også: Indretning af soveværelse.

Bedst med minimalisme?

Er du slet ikke til det romantiske look, er der også masse af muligheder i den mere minimalistske retning. Vælg her en lækker seng i sort polster eller måske endnu mere stramt, sort læder. Mal hele soveværelset råhvidt – også gulvet – det er så smukt. Her kan du så bryde det hvide look med et flot og roligt grafisk tapet. Red sengen op i et stramt hotellook, brug væglamper (de fylder mindre) og små sengeborde. Placér en hylde over sengen med s/h-billeder, gerne i ens størrelse. Netop her vil en sengegavl være ideel og give rummet den minimalistiske stil, du ønsker at ramme. Vælg et garderobeskab, som fylder hele væggen, det giver ro og – rigtigt vigtigt – vælg de helt enkle, glatte skydelåger. Sidst, men ikke mindst, få syet et rullegardin i sort eller grå til vinduet, og vupti, du har nu et drømmesoveværelse i en lækker, minimalistisk stil.

Læs også: Inspiration til sengetøj - klæd din seng godt på.

En anden sjov idé til dig, som er endnu mere modig og med på noget sjovt: Smid sengen ud på terrassen eller i haven – bare for en nat, hvem drømmer ikke om at sove godt under åben himmel .

God fornøjelse!