0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Indret med efterårets farver

15. april 2024

Efteråret er over os, hvilket giver anledning til fornyelse af hjemmet, så det matcher den nye årstid, der er præget af indendørs hygge. Vi giver dig derfor en guide til, hvordan du nemt kan opgradere din bolig med årstidens populære farver. Dette efterår skal vi nemlig have flere farver ind i vores boligindretning. Den nordiske stil har længe været præget af pasteller og hvide overflader, men vi begynder i højere grad at finde inspiration i udlandet, hvor dybe, brændte nuancer er i høj kurs. Disse skaber nemlig en følelse af hjertevarme, hygge og personlighed. Farverne passer derfor perfekt til efterårets ankomst og vil give de fleste boliger et frisk pust.

Læs også: Indret med farver, og giv hjemmet et friskt pust

Sofa i mørk brun farve

Tilføj hygge og elegance med mørke og brændte farver

Dette efterår ser vi således en øget interesse for mørke, mættede og brændte farver. Farver som mørk og støvet grøn, blå og grå vinder stærkt frem sammen med brune og rødlige nuancer som okker, terrakotta og rustrød.

De dybe blå og grønlige farver kan være med til at tilføre elegance og hygge til dit hjem, idet de har et royalt udtryk, samtidig med at de skaber en skøn hulestemning. De skaber en form for ro, tryghed og varme. Derudover frisker en brændt rød eller gul boligen op og tilfører en skøn kontrast til de kølige kulører. De varme efterårsfarver inkluderer både kaffe, lys karamel, okker, brændt sienna, terrakotta og rust – Alle nuancer indenfor skalaen brun, gul, orange og rød. Det er altså ikke de vilde pangfarver, vi taler om. Det betyder, at du nemt kan tilføje små pift af efterårets farver til din boligindretning.

Stor symfoni sofa i antracite farve

 

Skab fornyelse og personlighed med de populære farver

Du kan vælge den modige løsning, hvor du maler en enkelt eller flere vægge i dit hjem i en af de populære farver – Flaskegrøn, petroleumsblå eller rustrød. Dette vil give et personligt præg og skabe en hyggelig stemning i rummet. Er du derimod ikke klar til større ændringer, kan du hurtigt og nemt tilføje de skønne efterårsfarver med fin brugskunst, lune tæpper eller dekorative lamper. Også mindre objekter kan sagtens være med til at give en følelse af fornyelse i hjemmet. Dette efterår handler det altså om at skabe en personlig boligindretning, som skaber plads til hyggelige stunder indendørs. Vi anbefaler derfor, at du tilføjer de varme efterårsfarver til din bolig ved hjælp af lækre, bløde tekstiler og brugskunst som lysestager. Stearinlys og tæpper er lig med efterårshygge.

Læs også: Inspiration - Find dit tæppe

klassisk sofa fra symfoni i cognac læder

Vi håber at dette korte bloginlæg har givet dig inspiration til din boligindretning, og hvordan du kan inkorporere efterårets farver. Se vores store onlinekatalog eller besøg din nærmste Møblér forhandler, og se de mange muligheder. Vores kyndige medarbejder står altid klar til at vejlede og rådgive dig på bedste vis.

God fornøjelse med boligindretningen!