0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Guide til dyner og puder

15. april 2024

Find den bedste dyne og pude - til dig der gerne vil have en god nattesøvn

De rigtige dyner og puder gør en verden til forskel. I hvert fald når det kommer til din søvn. En god seng er naturligvis en forudsætning for at sove godt. Men faktisk overser vi ofte, hvor stor påvirkning på søvnen den rette - eller forkerte - dyne eller pude kan have.

Måske døjer du ofte med hold i nakken. Det kan skyldes forkert arbejdsstilling eller spændinger på grund af hverdagens stress og jag. Eller også vågner du flere gange om natten dækket af sved og har svært ved at falde til ro igen. Det kan også være, at du sover okay og derfor slet ikke har tænkt på, at du kunne komme til at sove fantastisk. Læs med her, hvis du vil lære mere om, hvordan du optimerer din søvn med de rigtige dyner og puder.

Hos Møbler har vi nemlig specialiseret os i at have det bedste udvalg af dyner og hovedpuder - både babydyner, juniordyner, dobbeltdyner, allergivenlige dyner og alt midt i mellem. Men vi ved også, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, for dig der måske ikke helt ved, hvad du skal gå efter, og hvad dine behov overhovedet er. 

For din søvns skyld, og uden du behøver at bruge tid på det selv. Her er der taget højde for, hvordan din krop bliver omfavnet på bedste og mest komfortable vis, når du smider dig i sengen om aftenen. 
Derfor har vi lavet en udførlig guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud og vælge de bedste dyner og hovedpuder til dig og din familie. Vi har taget højde for, hvordan din krop bliver omfavnet på bedste og mest komfortable vis, når du smider dig i sengen om aftenen. For din søvns skyld - for den gode søvn må vi aldrig gå på kompromis med. 

Rigtig god læselyst!

Hvilken dyne og hovedpude skal du vælge? Her er nogle bud

Kvinde med dyne rundt om sig

Det er altafgørende for den gode søvn, at du ligger på en hovedpude, der giver størst mulig komfort og trykaflastning til nakken. Det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af de materialer, din hovedpude er lavet af. Vi har samlet nogle eksempler på forskellige typer af hovedpuder og materialer, du skal gå efter. 
Vi har et fyldigt udvalg af forskellige typer af hovedpuder: ergonomiske hovedpuder, aflange hovedpuder, hovedpuder til baby og helt almindelige hovedpuder. Spørgsmålet er, hvilken hovedpude du leder efter?

Svinedrengen - til allergikeren, der elsker at sove behageligt

Svinedrengen - dyne til folk med allergi

Som allergiker må du aldrig vælge en pude, der ikke er specifikt allergivenlig. Det kan nemlig betyde urolige nætter med stoppet næse og irriterede øjne og i sidste ende forringet søvnkvalitet. Afgørende for allergivenligheden er at puden kan vaskes ved minimum 60 grader.

Med Svinedrengen får du en drøm af en hovedpude stoppet med de fineste, europæiske moskusdun, andedun og støttende småfjer. Netop Svinedrengen er en hovedpude, der imødekommer husstøvsallergikerens behov med både Nomite, Øko-Tex klasse 1 samt Downafresh. Med en fyldmængde på 750 gram og bæreevnen 11-7 kan du være sikker på, at du får allergivenligt velbehag i luksusklasse. 

Svinedrengen hovedpude kan med fordel ledsages af Svinedrengen varm eller lun moskusdyne, der er en eksklusiv og ekstra varm dundyne - ligeledes med de fineste, europæiske moskusdun.  Dynen er desuden vævet i 100 procent bomuldssatin, der ligesom Svinedrengen hovedpude gør den særligt velegnet til husstøvsallergikere.

Dunlopillo pude - luksus til Torneroser og syvsovere med nakkesmerter

Dunlopillo hovedpude - god til dig med smerter i nakken

Der er ikke noget mere belastende end smerter. Med konstante jag i nakken eller spændinger, der breder sig fra nakke til hoved, kan hverdagen være tung at komme igennem. 

Med Dunlopillo Original hovedpuden får du en helt traditionel hovedpude men med naturlatex og den fantastiske komfort som latex giver.

Hvis du gerne vil have en luksusdyne til din Dunlopillo hovedpude, er Ringsted Duns luksuriøse gåsedunsdyne et sikkert valg. Her får du en helårsdyne med 100 procent hvide europæiske gåsedun. Fyldmængden er 450 gram, og bæreevnen er 13. Våret er i 100 procent bomuldsbatist med en speciel softfinish, og så kan den vaskes ved 60 grader. Dynen kan bruge af alle med hang til at sove ekstra behageligt og er særligt velegnet til husstøvsallergikere på grund af sine rene, naturlige materialer. 

Det er også værd at notere sig, at Ringsted Dun kun anvender europæiske dun, der blandt andet fri for fugleinfluenza, keratin og andre bakterier. Så kan du sove med god samvittighed i en lækker Oeko-Tex-produceret dyne uden sundhedsskadende stoffer.

En klassisk hovedpude med dun fra Ringsted Dun 

Er du i tvivl om hvilken hovedpude der passer til dig, eller har du bare brug for en god basic hovedpude? Så er Classic Comfort hovedpuden fra Ringsted Dun måske den rette for dig. Her får du en allergivenlig hovedpude fyldt med små støttende fjer i midten, hvor yderlaget består af dejlige bløde dun. Derudover er det praktisk at hovedpuden kan vaskes ved 60 grader – da der naturligt kommer sved og bakterier på den i løbet af natten.

Vi håber, at du føler dig lidt bedre klædt på til at give dig i kast med at finde den perfekte pude og dyne, så du kan glæde dig til at smide dig i din seng om aftenen.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge af hovedpuder og dyner, så er du altid velkommen til at slå et smut forbi en af vores 35 lokale butikker landet over. Vi står klar til at guide dig videre i jagten på de bedste dyner og puder, så du kan få den bedste søvn. 

Ses vi? Ellers rigtig god jagt!