Design dit møbel

Skal din sofa indbyde til hygge og afslapning? Skal den kunne samle hele din familie? Ligger du mest i sofaen - eller skal man kunne sidde i den? Og hvad med den nye reol - er den til bøger? Til nips? Skal fjernsynet kunne
være der? Der er mange spørgsmål at tage stilling til, når du vælger din nye sofa - og et af de væsentlige er: Kan den være i rummet?

Opfyld dine møbeldrømme hos Møblér
Her på siden kan du designe din nye sofa eller reolsystem, så det matcher netop dine personlige drømme og behov. Med vores modulsofaer har du en unik mulighed for at designe en sofa, der lever op til dine ønsker om stil, kvalitet og funktionalitet i dagligdagen. Når du har designet din sofa eller dit reolsystem, kan du tage et print med til din nærmeste Møblér butik. Her står vores erfarne møbelfolk klar med vejledning og hjælp - så dine møbeldrømme bliver en realitet. 

Følg linkene og kom nemt i gang med at designe dit drømmemøbel
Nb! Nogle tegneprogrammer kan desværre ikke benyttes på tablets, mobilløsninger og i udvalgte browsere. Vi anbefaler Chrome, Edge, Explorer eller Firefox til disse programmer.

I appstore kan du downloade et tegneprogram til ipad på det flotte reolsystem Norra by Skovby.

Design din Norra by Skovby reol her

Design din egen Dream sofa her

Design dit Mistral reolsystem her

Design din Square reol her

Design din Symfoni sofa her

Design din Symfoni sofa med 2-delt forkant her

Design din Ucreate sofa her