Dunlopillo

Om Dunlopillo madrasser

Dunlopillo er ledende på sengemarkedet, også når det handler om at udvise respekt for miljøet. Derfor går vores bæredygtige tankegang igen i produktionen af Dunlopillo madrassen.

Produktionen af madrasserne er fuldstændig automatiseret. Først piskes mælken fra gummitræet Hevea brasiliensis til skum, og derefter fyldes den i et støbekar med bund og låg.

Latexblandingen fyldes langsomt med sæbe, og når latex skummet har den rette konsistens og tæthed, blandes der små luftbobler ind i den. Sådan kommer der luft ind i blandingen, og det resulterer i den åbne cellestruktur, der er så karakteristisk for Dunlopillos madrasser. Efter produktionen vaskes og skylles latexmadrassen, så den er fuldstændig ren.

 

God luftcirkulation og optimal sengetemperatur

Den åbne struktur giver din madras luftcirkulation og er med til at sikre en optimal temperatur i sengen.

Når Dunlopillo latexskummet er produceret, sprøjter en robot den ind i en form med indbyggede kernestifter. Formen, der bestemmer mønstret på madrassen, bliver vulkaniseret, eller med andre ord bagt.

Den individuelle fasthed i de 7 forskellige komfortzoner sikrer en optimal liggekomfort.

Efterfølgende testes og undersøges hver enkelt madras. Madrassen måles på hårdhed og tæthed, og madrassen gennemgår en grundig undersøgelse, så vi er sikre på, at den er helt perfekt.

Vi står klar til at fortælle dig meget mere om Dunlopillo madrasser i vores butik hvor du selvfølgelig også kan prøve liggekomforten. Vi glæder os til at byde dig velkommen!