0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Franklin spisebord - 5 indretninger

21. september 2023

Måske drømmer du om et plankebord i eg eller ask? Et mørkt plankebord? Et plankebord med tillægsplader? Eller måske mangler du inspiration til hvordan du indretter med et spisebord i træ? Her finder du 5 flotte idéer til, hvordan du indretter med Franklin spisebordet. 
Læs med og bliv inspireret af disse fem forskellige indretninger med Franklin i massiv olieret eg, massiv hvidolieret eg og gråolieret ask. Forhåbentlig finder du en stil, der passer til dig. 

 

Et spisebord er ikke bare et spisebord

Et spisebord er ofte samlingspunktet i hjemmet, uden at vi egentlig tænker over det. Her kan der bruges flere timer på at snakke over middagen eller måske bliver der spillet et spil en gang i mellem. 
Franklin spisebordet er ideel som spisebordsløsning til familien, da bordet findes i mange forskellige størrelser, så det kan passe til dit eller jeres behov. Derudover er det et plus, at der kan sættes tillægsplader til spisebordet, sådan at der er ekstra god plads til når der eksempelvis kommer gæster på besøg. 

Og nu til indretningen! 

 

Den romantiske og varme spisestue

Fokusset i denne indretning er på en smart spisestue, der også er rar at opholde sig i. 
Med denne indretning af Franklin spisebordet i massiv olieret eg får du en skøn indretning med spisebordet i den varme træfarve og de sorte Jane spisebordsstole til. De mørke spisebordsstole med sort læder er et godt match til bordet, hvor detaljen ved spisebordsbenene er i sort stål. Det er med til at løfte stilen, da bord og stole på den måde passer rigtig godt sammen.


Der er fokus på de varme farver, hvor væggen i spisestuen er malet i en flot varm nuance af brun, som er med til at gøre rummet mere indbydende og rart at være i. På gulvet findes det store hvide Soft Dreams Lux Ege tæppe, som giver en god akustik i rummet og så er det et flot gulvtæppe under spisebordet. Det hvide gulvtæppe passer godt i stilen sammen med de hvide rustikke døre, hvor der bliver skabt en fin overgang til stuen. Derudover er det praktisk med døre ind til stuen, sådan at det er muligt at lukke for eventuel støj fra enten spisestue eller TV-stue. Hvis du er til den lidt romantiske og varme stil, kunne dette være en mulighed for dig. 

Den minimalistiske og eksklusive spisestue

Her er der fokus på det eksklusive udtryk ved spisebordet samt flotte detaljer i messing.
Franklin spisebordet i gråolieret ask er et smukt mørkt plankebord, der har et mere råt look, som passer perfekt sammen med messing, beige og sort for at holde den her trendy stil i indretningen. Her er det fine gulvtæppe fra Ege brugt endnu en gang til at gøre akustikken i spisestuen bedre samtidig med, at det er et stilrent tæppe, som komplimenterer resten af indretningen. Tæppet er også dejlig blødt at gå på, hvilket er en behagelig fordel. 


Lampen i baggrunden er vores Atom gulvlampe, med røgfarvet glas, der både giver et flot lys men også er en flot dekoration i hjemmet. Atom lampen og de sorte spisebordsstole fra Findahl komplimenterer hinanden i indretningen af spisestuen, med deres sorte og stilede look. Her er der virkelig fokus på, at de få ting skal passe sammen, hvor detaljen ved spisebordsbenene i messing matcher boliginteriøret i messing, der står på spisebordet. En stil, der er minimalistisk og passer perfekt til dig, der sætter pris på det eksklusive udtryk.

Den hyggelige og lyse spisestue

Indretningen med fokus på de varme og lyse farver. Her ser du Franklin spisebordet i hvidolieret eg med spisebordsstolene Saks, der passer perfekt sammen med bordet. Det skaber nemlig en god harmoni omkring spisebordet når bord og stole er i samme træsort.
De lyse farver sat op imod de varme brunlige/orange farver giver spisestuen et behageligt udtryk, hvor pynt på bordet også er med til at fremhæve den hyggelige stemning. Brug som her en smart og dekorativ spisebordslampe over spisebordet for at bryde indretningen og give den et mere uformelt udtryk – på den gode måde.

Gulvtæppet under spisebordet går igen i indretningen, da det fungerer som prikken over i’et.
Har du også oplevet at der kan være en følelse af, at der mangler noget, hvad end det er ved dit spisebord eller sofabord, men du kan ikke helt finde ud af hvad det er? - så kan et gulvtæppe gøre en store forskel! Her er gulvtæppet valgt i en skøn varm farve, der matcher til læderet på spisebordsstolene og på den måde får du lavet en hyggelig spisestue.

Den komfortable og stilede spisestue

En god kombination hvor der er fokus på at kunne sidde længe ved spisebordet og samtidig nyde at der er smukt både inde og ude.
Det er en god indretningsidé at stille spisebordet nær terrassen og vinduer som her, da det giver spisebordspladsen et godt naturligt lys. Det er samtidig også en god måde at få naturen og udemiljøet med indenfor, da man nærmest får en fornemmelse af at sidde udenfor med de mange vinduer og den åbne dør. Dog skal man være opmærksom på, at solen godt kan blege træ og andre materialer over længere tid, hvorfor det er vigtigt at give dem den rette pleje, for at forlænge møblernes levetid – det kan du læse mere om her
Spisebordsstolene fra Stressless har en god siddekomfort, sådan at man netop har lyst til at sidde og hygge længe ved spisebordet. Her er der brugt et tæppe under Franklin spisebordet, som er lysere end det mørke sildebensgulv. Det giver hele spisebordspladsen et løft fra gulvet, så det ikke virker så tungt, med det store plankebord og de komfortable stole. 

Den moderne og hjemlige spisestue

Et moderne hjem med lyse farver på væg og gulv, der står i kontrast til de mørke Medusa spisebordsstole. Franklin spisebordet er i fokus, med det flotte olierede egetræ og de bløde rundinger på bordplade og ben. Med Franklin spisebordet, som er vist her, er det muligt både at bruge spisebordet til 6 eller 8 personer, hvor en tillægsplade vil give ekstra plads til flere gæster.
Gør som her og sæt en vild lampe op over spisebordet for at give det enkelte udtryk et moderne pift – på billedet er Manola lysekronen i messing vist som inspiration.
Derudover er friske blomster i hjemmet en god måde, hvorpå du kan få noget grønt med i indretningen og skabe hjemlig hygge i et moderne hjem.

Vil du vide mere om spisebordet eller andet?

Franklin spisebord findes i længderne: 180cm, 200cm, 220cm, 240cm, 260cm og 290cm. Hvis du er på udkig efter et langt spisebord, er der gode muligheder med Franklin. Derudover kan der til plankebordet tilvælges tillægsplader for ekstra længde og mere plads. En tillægsplade er 50x100cm og kan vælges i samme træ som bordet. 

Hvis du gerne vil vide mere om Franklin eller har andre spørgsmål, så står din lokale Møblér butik klar til at hjælpe dig. Du kan også læse mere om Franklin spiseborde her eller udforske de andre flotte spiseborde og plankeborde hos Møblér, både i butik og online.