0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Sådan former farver dit rum

Sådan former farver dit rum

30. juni 2020

Vi skal til at tænke farver ind i boligen igen. Dejligt efter en lang årrække med hvide vægge og en meget enkel minimalistisk indretning. Fra at farver har været en tilbehørsfarve, vil vi nu også finde dem på større møbler og på væggene.


I mange år har det været brugt at male en enkelt endevæg i et rum, og sådan er det fortsat en god ide at bruge farver i hjemmet. Farven bliver på den måde ikke det dominerende i rummet, men bliver en del af indretningen. Samtidig er det let at skifte farven ud, hvis man ønsker en anden stemning i rummet.

Twist indretningen med en pangfarve

Ud over farver på væggene, kan farverne også blive tilsat via de møbler man omgiver sig med. Har du svært ved at forlige dig med tanken om, at dine hvide vægge og dine grå og sorte møbler skal skiftes ud med mere kraftige farver, så fortvivl ikke. Paletten af pasteller fortsætter nemlig. Spring ud i en pastelfarve til din sofa, og vælg lænestolen eller puder og plaider i en pangfarve – så får du et super lækkert resultat. At tilsætte en pangfarve til indretningen er ligeledes med til at skabe personlighed i hjemmet og giver masser af liv.

Nyd de støvede pasteller 

De støvede pasteller passer rigtig godt til vores nordiske hjem, hvor vi ofte ikke ønsker for meget knald på farverne. De støvede pasteller udspringer af både genbrugsbølgen og den store keramik- og cementtrend, hvor farverne naturligt passer til. Vi ser også en masse gyldne farver og metaller i øjeblikket, og det ser ikke nødvendigvis ud til at stoppe endnu. Det bliver bare nogle nye gyldne farver.

Se herunder hvordan vi har leget med farverne. Bare spring ud i det – det er super sjovt og man bliver så glad af farver.

God fornøjelse!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.