ZensiZone madrasser


HANDCRAFTED QUALITY ZENSIZONE - Sengene er skabt af erfarne hænder på vores danske fabrik i Nordjylland. Det gode håndværk kan ses og mærkes i hver en detalje samt den flotte finish.

De nøje udvalgte kvalitetsmaterialer skaber en elegant nordisk stil og en unik komfort. Topmadrassen hjælper med at holde din krops overfladertemperatur på sit naturlige leje, hverken for køligt eller for varmt. Den er 5-zonet, og har en Saniguard anti-bakteriel bahandling.
2-i-1 madrassen er vendbar og her her kan du vælge din egen søvnkomfort. Latex siden giver den ypperste åndbarhed, mens den trykaflastende visco side former sig naturligt efter kroppen.

60 dages ombytning* Hvis du efter nogen tid oplever, at du har behov for en anden hårdhed i din madras, har du inden for 60 dage ret til ombytning af madrassens kerne. (*ombytningsgebyr på kr. 500,-). 

ZensiZone er skabt af det, som drømme er gjort af - eller rettere sagt skabt til sund søvn og dejlige drømme. Madrasserne er udviklet til at give kroppen optimal støtte og komfort. Og da vi alle er skabt forskellige, finder du hos os et udvalg, som både er stort, bredt, blødt og behageligt.

Se det flotte katalog her

God fornøjelse!