0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Haslev

Haslev

Haslev

I mere end 60 år har Haslev Møbelsnedkeri produceret og leveret smukke kvalitetsmøbler til det danske marked, og med eksport til især Skandinavien, men også det øvrige Europa, USA og Japan. Haslev har lige fra begyndelsen produceret møbler ud fra gode danske møbeltraditioner, både hvad angår design og solide håndværksmæssige færdigheder.

Massive borde

Haslev startede i 50’erne med at producere bl.a. sovesofaer og skriveborde. Igennem de sidste mange år har produktionen dog været koncentreret om de kendte massive Haslev spiseborde, sofaborde og reoler. Bordene fremstilles i massivt træ - primært bøg og eg, men også enkelte modeller i kirsebær eller med laminatbordplade. Haslev Møbelsnedkeri A/S var blandt de første møbelproducenter i Danmark, der fremstillede klapborde i massivt bøgetræ. Produktionen af de massive bøgetræsborde med klapper er siden hen blevet en populær klassiker på det danske marked, ligesom kakkelbordene, der stadig går som varmt brød fra produktionen i Haslev.

Bøg og eg

Ved fremstilling af de populære egetræsborde og bøgetræsborde, er det kun den bedste del af træet der bliver anvendt. Derfor er der ofte træ, som sorteres fra undervejs i processen. Haslev Møbelsnedkeri anvender moderne teknik, men de erfarne møbelarbejdere sørger for at lægge en sidste hånd på hvert eneste bord, således at det traditionelle håndværk og den gode kvalitet er sikret.

Med et bord fra Haslev Møbelsnedkeri risikerer du aldrig at få det samme bord som naboen. Træ er et naturmateriale og ikke to borde er ens. Det er også et levende materiale der udvikler sig i forhold til luftfugtighed, temperatur, behandling og slid. Charmen ved et træbord fra Haslev Møbelsnedkeri er derfor også, at med den rette behandling, bliver det kun smukkere med tiden og i dagligt brug.

Design

Haslev Møbelsnedkeri arbejder hele tiden på at følge tidens trends og udviklingen indenfor det elegante danske møbeldesign. En stor salgssucces de sidste par år har været den retroinspirerede bordserie Symphony, der omfatter både sofaborde og spiseborde. Fleksibiliteten er meget typisk for Haslev, der tilbyder mange forskellige størrelser, benhøjder, træsorter og behandlinger.

De gode materialer, den høj håndværksmæssig kvalitet og et klassisk dansk design er altid i højsædet hos Haslev Møbelsnedkeri.

Se Haslev 520 sofabordet her.

Se det store udvalg af Haslev produkter her, eller kom ind forbi din lokale Møblér butik, hvor vores personale står klar til at hjælpe og rådgive dig i, hvilket Haslev bord, der vil matche dit behov og ønsker. 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.