0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Innovation

Innovation

Innovation

I 1971 startede grundlæggeren af Innovation Living Furniture, Flemming Højfeldt produktionen af dét der var allemandseje i 70’erne – sækkestolen også kaldt beanbags. Delta Beanbags produktionen blev en klassiker, og i 2006 blev produktionen re-lanceret under navnet Player Beanbag.  I dag er det ikke sækkestolene der er Innovation Living’s primære ekspert område, inden for innovative møbler.

1980’erne blev omdrejningspunktet for Innovation Living, der ønskede at designe deres egne møbler og lancerede i den forbindelse en konkurrence. Konkurrencen havde ét formål: at finde funktionelle sovesofaer med et innovativt og tiltalende design. Den bedste idé var en funktionel sovesofa der fandt inspiration i de gamle østlige traditioner. Madrassen var af naturligt bomuld og var fleksibelt nok til at kunne være formål for en multifunktionel sovesofa. One Room Living (ORL) kollektionen blev til, og har siden været udgangspunktet for de legende sovesofaer med det unikke design.

Udviklingen af Innovation ville ikke stoppe her. Da Innovation i 1991 udvidede med en associerende virksomhed i USA og i 1998 åbnede produktion og kontor i Kina, var der endnu flere muligheder for den danske virksomhed, Innovation. Det har givet nye muligheder for design og produktion. 

Det nye Innovation og Istyle kollektionen

Åbningen af den kinesiske fabrik blev start skuddet til en kommende succes på det asiatiske marked. Her blev udviklet via Per Weiz design ideer en helt speciel kollektion med udgangs punkt i den Puzzle sofa der allerede fungerede godt på det Europæiske marked. Kollektionen kom til at hedde Istyle og blev et meget vigtigt spring for Innovation og fremtiden. Istyle kollektionen udviklede sig hurtigt fra den lidt ungdommelige og legende Puzzle sofa til en regulær sovesofa serie med designet som dets vigtigste argument. De efterfølgende år blev Istyle kollektionen forfinet således at kvalitet, komfort og design kunne gå hånd i hånd og give forbrugeren et helt unikt produkt.

Per Weiz forståelse for at bringe den skandinaviske design kultur helt ind til benet af produktet har givet produkterne unikke muligheder for at vej til vores Europæiske og Amerikanske marked hvor den begge steder har været meget succesfuld siden. Den stores succes kommer af forbrugernes ønsker om design, kvalitet og komfort i et mellem prisleje uden nogen kompromiser. Innovation brugte den kinesiske produktions form til at få mest muligt af design, kvalitet og komforten ind i produkterne uden vi bevæger os ud af mellem prislejet.

Istyle kollektionen findes over hele Europa nu og den samlede kollektion er altid komplet lagerført på det danske lager i Randers.      

Det originale Innovation produkt og One Room Living kollektionen

Den danske produktion fortsatte dog ufortrødent selvom den fra 1998 blev suppleret af den Kinesiske fabrik. I Randers blev der produceret håndlavede madrasser med skum, pose fjedrer eller latex og syet betræk og andet tilbehør efter de mest effektive og bæredygtige metode tiden kunne byde på. Disse metoder bruges stadig og giver en unik mulighed for et super fleksible produkter af meget høj kvalitet produceret i Danmark. Vel om mærke stadig i det mellemste prisleje på det Europæiske marked.

Siden da er One Room Living kollektionen blevet suppleret med flere skum produkter og sovesofaer i mere klassisk design. Specielt Sly sofaen har siden 2007 været en sofa som rykkede også One Room Living serien endeligt væk fra kun at tale til den unge målgruppe. Herfra og frem har Innovation koncentreret sig om sovesofaer til alle aldre med smag for design, kvalitet og komfort. Og sådan fortsætter Innovation i fremtiden.

Innovation og miljøet

Innovation har siden produktionen startede i 1971 været bevidste om miljøet. Som et stort og internationalt virksomhed ser Innovation det som en pligt at sikre gode arbejdsvilkår og miljøforhold. Derfor genbruger Innovation Living alt genanvendeligt affald fra deres produktioner. Plastik, jern og metal bliver eksempelvis genanvendt i andre produktioner. Samtidig er al skum produktione produceret af overskuds skum fra andre producenter. Det presses og limes til nye madrasser med helt ensartet hårdhed. Alt brændbart affald forbrændes i mindre forurenende anlæg og emballage er reduceret til det mest nødvendige. På denne måde kan Innovation Living sikre gode forhold og miljørigtige produktioner.

Kig forbi din lokale Møblér og afprøv de mange muligheder og rådfør dig med én af vores konsulenter, om din nye Innovation sovesofa.