0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Ucreate

Ucreate

Ucreate

Ucreate modulsofaer og møbler er kendt for et eksklusivt design, god siddekomfort og muligheden for at opbygge en sofa til en pris, hvor alle kan være med. Det er nogle af tankerne bag møbler fra Hjort Knudsen, der fremstiller de populære Ucreate møbler på egne fabrikker i Europa. Fabrikker, der har fokus på det gode håndværk og design.

Komfort i højsædet

Noget af det vigtigste for os, er at vores sofaer er behagelige at komme hjem til efter en lang dag. Derfor har vi stort fokus på siddekomfort og er stolte af at kunne tilbyde alle de tilpasningsmuligheder en Ucreate sofa har.

Ucreate sofaer tilbyder blandt andet

  • Sofaer produceret af nogen af verdens førende udviklere og designere

  • Priser for alle

  • Sofaer, der er behagelige at sidde i

  • forskellige sædebredder

  • Forskellige sædedybder, der passer til familiens benlængder

  • Forskellige valgmuligheder for indhold i ryghynder

  • forskellige arme

  • Forskellige typer ben

Så står du og mangler en ny sofa til dit hjem, er du kommet til det helt rigtige sted. Se vores store udvalg her, eller prøv vores 3D designer og lav den sofa, der prasser præcis til dig eller kig forbi en af vores butikker, hvor du naturligvis altid velkommen til at komme forbi for at få råd og vejledning og prøve den sofa, der passer til dig.

Hjort Knudsen møbler

Som en af Skandinaviens største polstermøbel leverandører, vægter Hjort Knudsen sine kunder højt og ønsker at producere møbler som du bliver glad for i mange år frem. Derfor har Hjort Knudsen rigtig mange muligheder når det gælder sammensætning af din Ucreate sofa. Med en stor grad af fleksibilitet og mange produktmuligheder sikrer Hjort Knudsen at der altid er et møbel der passer lige netop dig. Hjort Knudsen sikrer dig også en højtuddannet gruppe af designere og udviklere, og med 1200 ansatte på egne fabrikker i Europa der alle har en passion for at udvikle møbler hvor komfort, design og pris er i højsædet. Derfor gør Hjort Knudsen sig altid umage hver eneste dag og hvert et møbel er finpudset til sidste detalje.

Alsidigheden er for Hjort Knudsen også et vigtigt element når det gælder produktion af møbler. Derfor benytter Hjort Knudsen sig blandt andet af alsidige byggesystemer såsom Symfoni, Stamford og Ucreate.

Se inspirationsbrochurer for Ucreate her.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.