Micro-Tech by TEMPUR - Senge i topkvalitet

Søvnteknologi gjort simpelt med TEMPUR senge

De fantastiske senge - Micro-Tech™ by TEMPUR® er madrasser, der er udviklet til at give dig de vigtigste fordele fra TEMPUR® materialet, så vi kan hjælpe endnu flere med at få deres perfekte søvn nat efter nat. Kendetegnet ved vores materiale er, at det giver dig maksimal trykaflastning, personlig kropsstøtte, uovertruffen bevægelsesabsorbering og lang holdbarhed. 

TEMPUR® materialet tilpasser og former sig præcist efter din kropsform og støtter dig, så du føler dig vægtløs. Det unikke TEMPUR materiale er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det, så du altid kan vågne op i din seng og være klar til dagen, der venter.

TEMPUR materialet er et unikt, temperaturfølsomt materiale, der oprindeligt er designet af NASA, og som tilpasser sig din kropsform for at give en følelse af komplet vægtløshed.

  • TEMPUR® er et viskoelastisk materiale med åbne celler, der består af billioner af små kugleformede celler
  • Viskoelasticitet betyder, at TEMPUR® er i stand til langsomt at rejse sig igen efter sammenpresning
  • Cellestrukturen sikrer, at materialet kan give maksimal støtte og fordele trykket fra din kropsvægt
  • TEMPUR® er temperaturfølsomt – det er blødere, når det er varmt og fastere, når det er koldt

 

Der findes to typer af madrasser i Micro-Tech™ by TEMPUR®. Vi tilbyder en traditionel viskoelastisk madras og senge, som er en kombination af viskoelastisk materiale samt bæreskum, der giver en fast følelse. Hybrid-versionen giver alle fordelene fra en trykaflastende madras i kombination med en velkendt følelse af fjedre og affjedring for en støttende og responsiv følelse.

Micro-Tech™ by TEMPUR® madrasserne er ikke bare komfortable. De er også nemme at vedligeholde:

  • Betrækket kan nemt lynes af og vaskes ved 40°. Dette vil holde madrassen frisk og ren

 

Der er ingen grund til at endevende madrassen, da den ikke vil miste sin form grundet vores banebrydende viskoelastiske, åbne cellestruktur, der lader madrassen vende tilbage til sin originale form efter at have været presset sammen.

Se vores Micro-Tech by Tempur senge herunder og blev inspireret til køb af din næste seng.


Du kan også læse mere om Micro-Tech by Tempur i vores brochure