European House of Beds har opnået status som producent af senge i moderne og innovativt design, til konkurrencedygtige priser. Siden 2008 har European House of Beds produceret senge, men det var i 2011 at produktionen virkelig tog fat. Det var produktionen af Soulmate og Mood sengene til Danbo Møbler, der gjorde udfaldet. I november 2012, blev European House of Beds Danmark og Sverige opkøbt af private investorer, og sengeproducenten er nu en af Danmarks førende sengeleverandører. I dag er Danbo Møbler og Smag & Behag kæderne lagt sammen til én landsdækkende møbelkæde – Møblér. Derfor kan vi hos Møblér tilbyde vores kunder sengeprogrammerne; Mood og Soulmate. Det er to gode og velovervejede sengeserier der har for øje, at danskerne fortjener den essentielle nattesøvn. Se udvalget af Mood og Soulmate senge

Begge sengeserier kan skræddersyes efter dine behov. Kun fantasien sætter grænser når det gælder dine individuelle behov, både hvad angår komfort og mål.

Hvis du ønsker kvalitet og en høj komfort til prisen, så er Mood sengeserien det oplagte valg. Sengeserien fra Mood består af et bredt udvalg af senge og tilbehør. Den danske kvalitet og det klassiske design sikrer senge du kan have i mange år frem. Med kollektioner fra Mood, der har fokus på det simple og bestående udelukkende af særudvalgte modeller, matcher Mood senge langt de flestes behov for komfort og funktion. European House of Beds mener ikke at kvalitet bør koste en bondegård. Derfor tilbyder European House of Beds sin Mood-serie til en særdeles fordelagtig pris.

Med zoneinddelte pocket og multipocket fjedersystemer, god polstring i madrassen og en lækker og blød og komfortabel topmadras, er Mood senge en fryd for din nattesøvn.

Mood serien består af 3 senge typer:

  • Den klassiske Box madras der leverer en god nattesøvn, og en komfort der ikke kan garantere om du kan stå op om       morgenen.
  • Den funktionelle elevationsseng der gør søndagen lidt mere hyggelig, hvor det muligt at sidde op og læse eller se aftenens film på TV.
  • Eller, den dobbelte Continental seng med både Box madras og vendbar madras i én og samme seng.


Mood serien fås desuden i 2 farver og 4 hårdheder.

European House of Beds

Trods det engelske navn, er European House of Beds en danskejet virksomhed, der producerer senge og tilbehør. Som navnet også indikerer leverer European House of Beds til det skandinaviske marked, inklusive Danmark, og til det nord europæiske marked. Med sin placering i Hedensted er virksomheden godt placeret i det midtjyske. Og, med sin placering har den jyske pålidelighed og arbejdsomhed også smittet af på virksomhedens produkter, der er produceret med fokus på brugbarhed og kvalitet.  Europeans House of Beds giver altid det ”lille ekstra” - også når det gælder service, design, levering og komfort.

Kig forbi din lokale Møblér forhandler, og lad dig friste af sengeserier fra European House of Beds.