Soulmate senge

European House of Beds har med Soulmate opnået status som producent af senge i moderne og innovativt design, til konkurrencedygtige priser. Siden 2008 har European House of Beds produceret senge, men det var i 2011 at produktionen virkelig tog fat. Det var produktionen af Soulmate og Mood sengene til Møblér, der gjorde udfaldet. I november 2012, blev European House of Beds Danmark og Sverige opkøbt af private investorer, og sengeproducenten er nu en af Danmarks førende sengeleverandører. I dag er Danbo Møbler og Smag & Behag kæderne lagt sammen til én landsdækkende møbelkæde – Møblér. Derfor kan vi hos Møblér tilbyde vores kunder sengeprogrammerne; Mood og Soulmate. Det er to gode og velovervejede sengeserier der har for øje, at danskerne fortjener den essentielle nattesøvn. Begge sengeserier kan skræddersyes efter dine behov. Kun fantasien sætter grænser når det gælder dine individuelle behov, både hvad angår komfort og mål. Se hele udvalget af Soulmate senge

Soulmate sengeserien tilbyder design i den højeste kvalitet og er til for dig der ønsker en følelse af velbehag og en dyb nattesøvn – hver nat. 

Følelsen af velbehag kommer til udtryk hver morgen, når du mærker at madrassen har tilpasset sig din krop og hver en muskel har fået hvile og er klar til dagens mange udfordringer. Den tilpassede liggekomfort og den optimale kropsunderstøtning sikrer dig en dyb søvn. Den luksuriøse serie af senge har ikke kun fokus på komforten.

Serien tilbyder ligeledes et design der har tænkt på hver en detalje og funktion. Det helt unikke tilbehørsprogram fra Soulmate sikrer dig en individuel skræddersyet løsning til din nye luksuriøse seng. Der er ingen grænser for funktion og design med Soulmate sengeserien. Med mulighed for opbevaring, nakkestøtte og sengegavl er det kun fantasien der sætter grænser.

Med en seng fra Soulmate har du en soulmate for livet

Soulmate serien tilbydes i fire forskellige farver og i 6 forskellige hårdheder. Derudover et stort udvalg af forskellige ben. Uanset dit behov, så kan Soulmate sengeserien afdække det. Kig forbi din lokale Møblér og afprøv selv de luksuriøse senge fra Soulmate, European House of Beds.

Soveværelset er ikke længere et soverum, det er et opholdsrum med rig mulighed for afslapning og afstresning. Ovenfor ser du en seng fra European House of Beds’ Soulmate Continental kollektion. Med sit stilrene design og en komfort i top, pryder denne sengeserie ethvert soveværelse. Lad din seng være base og omdrejningspunktet for velvære og afslapning. Lad din seng være din Soulmate.

Se brochuren om Soulmate programmet her.

 

European House of Beds

Trods det engelske navn, er European House of Beds en danskejet virksomhed, der producerer senge og tilbehør. Som navnet også indikerer leverer European House of Beds til det skandinaviske marked, inklusive Danmark, og til det nord europæiske marked. Med sin placering i Hedensted er virksomheden godt placeret i det midtjyske. Og, med sin placering har den jyske pålidelighed og arbejdsomhed også smittet af på virksomhedens produkter, der er produceret med fokus på brugbarhed og kvalitet.  Europeans House of Beds giver altid det ”lille ekstra” - også når det gælder service, design, levering og komfort.

Kig forbi din lokale Møblér forhandler, og lad dig friste af sengeserier fra European House of Beds.