0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Børn og ungdom

Børn og ungdom

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Møbler til børn og unge

Det er noget helt specielt at få sit eget værelse, og endnu bedre er det, når børnene selv får lov at sætte deres eget præg på værelsets indretning. Vi ved, hvor megen glæde det kan medføre, at barnet selv får lov at vælge deres seng, deres bord eller deres stol, og derfor har vi naturligvis også børnemøbler og ting til indretningen af børneværelset generelt. Vi forhandler både møbler til de små og de lidt større børn, ligesom vi også har tilbehør til børneværelset som eksempelvis puder.  Se vores udvalg her på hjemmesiden med det samme eller kom ind i én af vores mange butikker landet over. Vi hjælper hellere end gerne dig og dine børn med at finde de helt rette ting til børneværelset.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Der er ingen produkter at vise

Indlæser produkter

Vores børnemøbler

Blandt vores varer finder du det mest grundlæggende og det allervigtigste, når I skal indrette børneværelset. Det drejer sig blandt andet om børnesengen. Både lave senge, høje køjesenge og etagesenge, halvhøje senge og sofasenge. Ved en del af modellerne er det endda muligt for børnene at vælge farven på sengen selv; blå, lilla eller pink. Til sengene sælger vi også skuffesæt, så du udnytter pladsen under sengen og får god plads til opbevaring. Vælger I eksempelvis en etageseng, forhandler vi også forhæng – så pladsen under sengen kan bruges som hule eller til anden leg afskærmet fra resten af værelset – og hyndesæt, som passer til.
Desuden forhandler vi også forskellige typer af puder, og du kan altså få det hele her hos os.

Gode råd til indretningen af børneværelset

Vi har årelang erfaring med børnemøbler og indretning af børneværelset, og det gør, at vi ved, hvad man skal være særligt opmærksom på, når man indretter børneværelser. Først og fremmest er det en rigtig god idé at tænke opbevaring og multifunktionalitet ind i de forskellige basiselementer som eksempelvis sengen. Derfor kan det være en rigtig god løsning enten med skuffer under sengen, hvor man kan opbevare legetøj, sengetøj eller andet, der fylder, eller man kan gå efter en såkaldt etageseng, hvor der er soveplads øverst og mulighed for hule, skrivebord eller legerum nederst. På den måde udnytter man det samme stykke gulv flere gange.
Dernæst kan det være en rigtig god idé at give sin børn medindflydelse og spillerum, når det kommer til indretningen af deres værelse. Lad dem vælge farven på sengen om muligt, og lad dem bestemme, om de vil sove i sofaseng, lav seng eller en høj etageseng.

Lad os hjælpe jer

Her hos Møblér forstår vi behovet for god indretning og gode, solide kvalitetsmøbler – uanset om det er til børneværelset eller til resten af huset. Derfor hjælper vi meget gerne jer og jeres børn videre mod de helt rigtige børnemøbler og tilbehør. Her på hjemmesiden har vi forsøgt at gøre det så let som muligt for jer at sortere i vores mange varer. Det har vi gjort ved at inddele varerne i overskuelige kategorier, så du udelukkende skal forholde dig til de varer, som har direkte relevans for dig. Derudover er vi altid kun et telefonopkald eller en mail væk.
Vil I gerne give børnene medindflydelse på indretningen af deres værelse, kan det være en fornuftig idé at tage dem med ind i én af vores mange butikker landet over. Her kan I se møblerne, prøve at ligge i dem, og på den måde er det nemmere for børnene at træffe det rette valg. Kommer I ind i én af vores butikker, står der altid en kompetent og imødekommende medarbejder klar til at hjælpe jer videre. De kan både vejlede om produkter, generelle gode råd til indretning og meget mere.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer over enten telefon eller mail, og vi håber på at få lov til at byde jer velkommen i én af vores butikker snart. Forhåbentligt finder I inden længe de helt rette møbler til børneværelset.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.