0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Børn og ungdom

Børnemøbler

Børnemøbler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Møbler til børneværelset og ungdomsværelset

Hos Møblér finder du et udvalg af kreative og spændende møbler til dine børn. Børnemøbler hos Møblér er det helt ideelle valg for dig, som mener at dine børn fortjener kvalitetsmøbler på deres værelse. Du finder et sortiment af forskellige børnesenge, både høj og lave. Du finder skuffer, stole, borde, reoler og puder, så du har det helt rette udstyr til børneværelset. Sæt dine børns fantasi og leg i gang med en høj køjeseng, hvor du frit kan lave en hyggelig hule nedenunder med legetøj, legetøjskøkken eller tegnestue. Skab et miljø dine børn vil trives i, og indret jer så de kan sove trygt og godt om natten.

Gå på opdagelse her i vores online butik eller i en af vores fysiske butikker. Vi glæder os til at tage imod dig og give dig inspiration til indretningen af børneværelset. Det er nogle gange de små detaljer, som gør den helt store forskel for dine børn.

Se også vores sovesofaer til de større børn.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Der er ingen produkter at vise

Få kvalitet og leg ind i børneværelset

Vi har taget et aktivt valg hos Møblér om at udvælge børnemøbler, som er praktiske, i høj kvalitet og samtidig i børnehøjde. Børn i dag har en anden adgang til leg og udvikling, hvilket afspejler de børnemøbler som findes på markedet i dag. De førende producenter er opmærksomme på at udvikle børnemøbler med fokus på både designet, og at der skal være plads til leg. På denne måde synes både børnene at møblet er sjovt til leg, og forældrene ved, at de har investeret i et kvalitets børnemøbel, som holder i mange år frem.

Vi har et udvalg af borde og stole, som passer til både små og store børn, så de kan tegne, skrive og lege omkring et lille hyggeligt bord. Vælger du en køjeseng, kan der være plads en kreativ indretning under køjesengen, så du samtidig får udnyttet pladsen optimalt. Der er ingen grænser for, hvordan du kan indrette den lille hule under køjesengen - det kan blive til en ridderborg, et prinsesseslot eller et legetøjskøkken. Alle møbler i vores sortiment af børnemøbler er fremstillet i et slidstærkt materiale og robuste, så de kan holde til at børnene kan lege ubekymret. Hvis du ønsker at skabe en lille hyggelig hule til børnene, kan du købe et forhæng, som passer til køjesengen.

Børnemøbler af høj kvalitet behøver ikke at være dyre

De fleste børnefamilie ved, hvor dyrt det kan være at have børn. De vokser stærkt, og der skal derfor konstant nyt tøj, nyt baby- og børneudstyr til, for at kunne følge med i udviklingen. Derfor har vi hos Møblér fokus på at gøre det så let og smart for dig at købe børnemøbler til dine børn. Alle vores børnemøbler er udviklet til, at der er plads til at dit barn kan vokse, så det både passer til de helt små og store børn. Dermed skal du ikke ud og investere i en ny seng, fordi dit barn vokser ud af den. De fleste af vores designs er enten som udgangspunkt i sort eller hvid, så det kan genbruges, såfremt du har en pige og en dreng i huset. Hos Møblér kan du derfor let genbruge møblerne uden, at skulle have helt nye børnemøbler igen. Du kan blot nøjes med at udskifte tilbehør som puder, og temaet for de farver dit barn kan lide. Børnemøbler hos Møblér er udviklet til at børn frit kan lege og være børn under trygge og sikre rammer, da møblerne er bygget til at være børnevenlige og robuste. En køjeseng kan være børnenes yndlingssted. Under en køjeseng kan børn lege pirater, restaurant eller politi og røver. De kan også være kreative med at tegne, male og lave deres lektier. Giv derfor dit barn alle muligheder for at udfolde sig og udvikle sig gennem børnemøbler i høj kvalitet.

Gør de bedste indkøb på børnemøbler hos Møblér

Hos Møblér har vi en klar mission om at gøre det så smart, effektivt og enkelt for dig at købe børnemøbler til børneværelset. Derfor har vi sammensat et udvalg af børnemøbler, som dækker ethvert behov. Det er et udvalg af møbler, som hverken er gået på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden. Vi har et udvalg som egner til både små og store børn i alle aldre. Børnemøbler kan både bruges til pige- og drengeværelset. Du kan finde både en høj køjeseng til en eller to børn, eller en sofaseng hvis dit barn ikke er så komfortabel med højder. For at du ikke skal mangle noget tilbehør til møblerne, har vi samlet en række muligheder til dig i form af skuffer, puder, stole og borde, så du kan indrette et komplet børneværelse i høj kvalitet og høj sikkerhed for dine børn. For at det skal være så attraktivt som muligt for dig, ved vi, at prisen naturligvis er vigtig faktor. Derfor har vi presset vores priser helt i bund, så du finder et udvalg af børnemøbler til de bedste priser på markedet. Såfremt du skulle opleve at finde et af vores produkter billigere et andet sted, så tag venligst fat i vores kundeservice eller din lokale Møblér butik. Vi kan nemlig tilbyde dig at matche prisen 100 %. Kontakt os for at høre nærmere om betingelserne for prismatch.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.