0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Borde

Borde

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Lækre borde til soveværelset

Et bord til soveværelset kan være nyttigt på mange områder. Det kan enten være et skrivebord, så du har en arbejdsstation i huset, som ikke fylder i stuen, eller et sengebord hvor du kan have din bog, alarm eller mobiltelefon om aftenen. Kig dig omkring i vores online sortiment, eller besøg en af vores 36 butikker, som er fordelt over hele Danmark.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Sengeborde til soveværelset

Som kvinde kan det også være rart og en fordel at have et bord til sin makeup i soveværelset, så du let og roligt kan lægge din makeup om morgenen i gode omgivelser. Et sengebord eller natbord kan næsten være helt uundværligt, når du først er blevet vant til det. Det er rart at kunne have samlet sine ting i løbet af natten, eller at kunne stille en lille bordlampe, hvis du skal op om natten.  Et sengebord kan både være utrolig praktisk og funktionelt at have i sit soveværelse. Det er dog oftest også et møbel, som man lægger mærke til, hvorfor det gerne må være et flot og stilfuldt møbel til rummet. Derfor har vi hos Møblér udvalgt et sortiment af sengeborde i unikke designs, som kan løfte hele dit soveværelse. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller design på alle borde. Du kan både få et sengebord med eller uden skuffer, alt efter hvad dit behov måtte være. Det kan være, du har nogle private ting, som du ønsker at gemme væk, såsom medicin, briller eller andet privat, hvilket kan være en fordel med et sengebord med skuffer. Ønsker du et mere let og elegant natbord, som skal passe ind i den minimalistiske stil, kan vi varmt anbefale, at du kigger på vores udvalg af sengeborde fra Jensen. Jensen er et dansk design, hvor der er kræset for den mindste detalje. Det passer naturligvis rigtig godt sammen med Jensens udvalg af senge, men andre senge kan bestemt også gå an. Et rullende eller flytbart natbord kan du også stille tæt på sengen eller et andet sted i rummet. Her kan du samle dine blade, magasiner samt andet tilbehør du ønsker at have let adgang til fra sengen. Det er et stilfuldt møbel, som kan erstatte en reol eller kommode på en elegant måde.

Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af borde til soveværelset. Her finder du forskellige farver og design, så der bør være til enhver smag. Vi har både hvide, sorte og træfarvede borde i forskellige materialer.

Gør dit soveværelse smart med et stilfuldt bord

Du har frit valg på alle hylder, når det kommer til indretningen af dit soveværelse. Det er typisk det rum du bruger de fleste af dine timer i, da det er her, du sover. Dermed er det også det første du vågner op til, og det sidste du ser, inden du falder i søvn. Det er derfor væsentligt, hvordan du indretter dit soveværelse, for at du får den ro og velvære, som er nødvendigt, for at du får en god nattesøvn.

Find også den rigtige lampe til bordet her.

Sengeborde kan være et praktisk og nyttigt møbel for dig, som godt kan lide at have dine ting tæt på dig i løbet af natten. Hvis du ved at du har en tendens til at blive tørstig om natten kan du stille et glas vand på sengebordet. Det kan også være praktisk at have lidt håndcreme, læbepomade, læsebriller eller andre oplagte ting ved din side, så du ikke skal op af sengen. Det er ikke altid lige nemt at falde i søvn med det samme, hvorfor det kan være rart at læse en bog, se lidt TV eller andet, der får dig til at falde til ro. Når trætheden melder sig, kan du stille det på bordet og gå i seng.

En kommode kan være super for dig, som gerne vil samle dit makeup, blade, magasiner eller andet i soveværelset. Dermed ved du altid, hvor du har dit grej og har let adgang til dine private sager, som ligger utilgængeligt for andre i dit soveværelse.

Et skrivebord kan være ideelt at have i sit soveværelse, så du har en hyggekrog, hvor du kan lave dine lektier eller arbejde hjemmefra. Det kan samtidig også være en station, hvor du kan samle dine elektroniske apparater såsom computer, tablets m.m.. Hos Møblér kan skriveborde fås i forskellige størrelser og designs, så du kan tilpasse det efter rummets størrelse, og hvilken funktion det skal have. Du kan også vælge mellem udvalgte skriveborde med hæve/sænke funktion, så du har mulighed for at tilpasse det efter din højde, eller efter om du enten ønsker at sidde ned eller stå op, mens du arbejder.

Find dit bord til soveværelset

Har du spørgsmål til et af vores produkter, eller mangler du lidt inspiration til, hvordan du kan indrette dit soveværelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten fange os online på chatten eller kontakte din lokale Møblér butik. Du finder i alt 35 møbelhuse, som er fordelt rundt i hele landet. Hos Møblér bliver du mødt med et venligt og fagligt stærkt personale, som meget gerne deler ud af deres tips og råd til, hvordan dine ønsker og idéer kunne kombineres.

Tag et kig eller gå på opdagelse i sortimentet af prisstærke borde i høj kvalitet allerede i dag. Vi har et udvalg af de nyeste trends til de bedste priser.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.