0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Senge

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Opnå en bedre nattesøvn med senge og madrasser fra Møblér

Søvn er noget af det vigtigste, for at vi kan fungere optimalt i vores travle hverdag. Se herunder og find den seng, der passer til dine behov og præferencer. Vi tilbyder 100% prismatch på alle senge og op til 125 dages ombytningsret* på madrasser.

Læs også vores store sengeguide.

Pris

Bredde

Længde

Mærker

Indlæser produkter

Stort sortiment af billige senge i høj kvalitet

Når du skal investere i en seng, er det meget individuelt, hvad man kan lide og hvad der egner sig bedst til at opnå en god nattesøvn. For at gøre det bedste valg handler det først og fremmest om, at vælge ud fra hvad der er bedst for din krop og dine behov. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af senge i forskellige modeller i høj kvalitet og med top komfort. Det er en god idé at afprøve forskellige varianter af senge og gøre sig nogle overvejelser, før du begynder at investere i en ny seng. Vores kompetente personale står altid til rådighed til at vejlede og guide dig igennem vores store udvalg af senge, så du finder den helt perfekte seng, der passer til dine ønsker.

Møblér har et stort sortiment af senge, der alle er produceret med fokus på høj kvalitet, komfort og design, og til en pris hvor alle kan være med. Vi tilbyder dig altså en billig seng i topkvalitet, så du er garanteret en god handel, når du køber din drømmeseng hos Møblér.

Søvn er også enormt vigtig for dit velvære og helbred. Du bruger omkring en tredjedel af dit liv i din seng - derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du finder en seng, som passer perfekt til din krop og dine behov. Hvilken seng du sover i, har nemlig stor betydning for din søvnkvalitet – og for dit energiniveau og velvære i løbet af dagen.

Hos Møblér har vi et bredt udvalg af billige, komfortable og kvalitetstestede senge til forskellige behov og budgetter. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige varianter, når det kommer til materialer, størrelser, farver, design og funktionalitet. Se mere herunder og find den seng, der passer til dine behov og præferencer. Det er her, vi indhenter energi og overskud til en ny dag. Søvn er også enormt vigtig for dit velvære og helbred.  Du finder blandt andet de populære mærker som AupingDunlopilloJensenRestzone og ZensiZone. Her garanterer vi dig den bedste pris på markedet. Såfremt du skulle finde en vores udvalgte modeller billigere et andet sted, kan vi tilbyde dig 100 % prismatch.

Læs mere om valg af senge fasthed - så ender du op med den rigtige fasthed i første hug.

Fast lav pris og gode tilbud på senge

Står du og skal udskifte din gamle seng med en ny og mere komfortabel? Vi har altid mange forskellige senge på tilbud og til faste lave priser, så der er noget for ethvert budget og behov. Ved at købe din nye seng hos Møblér er du garanteret den bedste pris på din seng. Vi har nemlig valgt at gøre det smart og enkelt for dig, når du skal investere i din nye seng ved at prissætte alle vores senge til de bedste priser på markedet. Såfremt du skulle finde en af vores senge billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde dig at prismatche tilbuddet. Kontakt din lokale Møblér butik for at høre nærmere om betingelserne for prismatch.

Blandt vores sortiment af lækre senge vil du med sikkerhed finde en seng, der passer perfekt til din kropsform og dine behov ift. at opnå en god og tung nattesøvn. I vores komfortable senge får du en god nattesøvn hver eneste nat, så du kan få ladet op til en ny dag. Hvis du sidder meget ned i løbet af dagen eller har et fysisk hårdt arbejde, kan din krop blive anspændt, og du vil mærke spændinger i din nakke og hoved. Med en seng som er designet til din kropsform, får du hjælp til at afspænde kroppen og slappe af. På denne måde opnår du den bedste restitution og søvn i løbet af natten. Dermed er det altså helt slut med at være træt og ikke have overskud til dagens gøremål. Vi har et stort udvalg af forskellige sengetyper og mærkevarer - der er altså senge i alle prisniveauer. Vi tilbyder både elevationssenge, kontinentalsenge og plansenge, og vi fører mærker som Auping, Jensen, Restzone, og ZensiZone.

Drømmeseng designet til din nattesøvn

Møblér er din lokale sengespecialist, som bestræber på at finde det udvalg af senge, som er det bedste og mest komfortable på markedet. Vi har et klart mål om, du skal kunne finde din drømmeseng, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet, design og komfort. Det skal være en investering i en god nattesøvn i mange år frem, hvorfor vi gør en ekstra indsats på dette område. Vi tilbyder adskillige kombinationsmuligheder, hvad angår design, farver og boksmadrasser og topmadrasser. Uanset om du leder efter en lav eller høj seng, en smal eller bred seng, finder du det hos os. Vores mange muligheder betyder, at du kan få en helt særlig seng, som din ryg og krop vil takke dig for hver eneste dag, og som samtidig passer til din personlige stil og smag.

Vi er leveringsdygtige i forskellige sengerammer i blandt andet farverne hvid, sort og brun, med og uden nakkestøtte og i forskellige størrelser. Ønsker du en praktisk og pladsbesparende seng til hjemmet, eller leder du efter en seng med flere funktioner til gæsteværelset, har vi også et bredt udvalg af sovesofaer. Vi tilbyder mange forskellige varianter i forskellige materialer, farver og typer design, så der både er noget til teenageværelset, gæsteværelset eller den lille lejlighed med begrænset plads. Hos Møblér bestræber vi os altid efter at finde en seng, der tilfredsstiller dine behov. Du vil med garanti kunne mærke forskellen, når du udskifter din gamle seng og sover i en af vores behagelige senge med masser af støtte og komfort.

Husk at vi leverer til din adresse, vi bærer din seng ind i soveværelset og hjælper dig med at samle den. Det skal være let og smart for dig at handle ind hos Møblér.

Møblér - Din sengespecialist

Tøv endelig ikke med at hente inspiration eller kigge dig omkring på vores online shop eller hos dine lokale Møblér butik. Det kan være en stor beslutning, og vi står derfor fuldt ud til rådighed for at hjælpe og vejlede dig på ærlig vis. Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon, mail eller besøge en af vores lokale Møblér-butikker, hvis du skulle have nogle spørgsmål til en af vores produkter, eller hvis du har en forespørgsel ift. et særligt behov eller ønske. Vores venlige og kompetente personale står altid klar til at hjælpe med faglig og brugbar vejledning, så du kan få en god købsoplevelse. Kom ind og oplev om det gør en forskel for dig i en af vores showrooms i alle Møblér butikkerne.