0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Sengetøj og lagner

Sengetøj og lagner

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Sengetøj og lagner i god kvalitet

Der er ikke noget bedre end nyt sengetøj til din seng - det frisker ikke kun soveværelset op men også humøret. Find mange flotte sæt i forskellige mønstre og farver. Mangler du puder eller lamper til soveværelset har vi også et bredt udvalg her. 

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Sengetøj 

Når du har den helt rigtige seng i hus, mangler du kun prikker over i'et, før alt er, som det skal være, nemlig sengetøjet. Med dit sengetøj kan du give din seng og soveværelset i det hele taget det helt rigtige udtryk, ligesom du ved valget af dit yndlingsstof kan ligge så komfortabelt som overhovedet muligt.

Vi har et stort sortiment af nøje udvalgt sengetøj, hvor fællesnævneren er kvalitet, holdbarhed og smukt design. Hvad enten du er til blåt, gråt, hvidt eller sort sengetøj, er vi leveringsdygtige. Vi forhandler desuden sengetøj med print til enhver smag, og hvis du er til et romantisk retro-look, kan du med fordel tage et nærmere kig herpå. 

Her hos Møblér er vi glade for at hjælpe, og uanset hvilket problem du har, hjælper vi dig gerne videre. Kontakt os på telefon eller mail, eller kom ind i din lokale Møblér-butik. Vi har butikker over hele landet, og vi glæder os til at vise dig vores produkter. 

Smukt Södahl-sengetøj 

I vores sortiment finder du udelukkende Södahl-sengetøj, og det er der flere rigtig gode grunde til. Södahl står for lækker kvalitet, tidløst design, som passer ind alle vegne samt gode og funktionelle løsninger som lynlås i både pude- og dynebetrækket. I vores store udvalg af sengetøj finder du både modeller i de helt klassiske farver som grå, hvid og sort, ligesom der også er modeller med fine mønstre og sarte pastelfarver. Vi forhandler naturligvis både sengetøj til enkeltmandsdyner samt sengetøj til dobbeltdyner, og er du en type, som godt kan lide at eksperimentere med farver og mønstre, kan du også mikse og matche mellem vores forskellige sæt. Det er i virkeligheden kun din egen fantasi, som sætter grænser – også når det kommer til dit sengetøj.

Gode tilbud og fornuftige priser 

Her hos Møblér ser vi mange fordele ved Södahl-sengetøjet. Nogle af dem var vi inde på før, men en anden fordel er også de meget fornuftige og lave priser, som du kan få det til. Der er noget for enhver pengepung. Vi vil rigtig gerne have glade kunder, og det forsøger vi blandt andet at opnå ved at forkæle med hyppige tilbud på vores sengetøj. Vi kender godt selv følelsen af at gøre et rigtig godt udsalgskøb, og den følelse vil vi gerne give vores kunder så ofte som muligt. 
Normalt er vores priser lave, men i vores tilbudsrunder kan du være heldig at få fingrene i særligt billigt sengetøj, som både pynter og er rart at ligge i. 

Kvalificeret personlig service 

Hos Møblér ved vi rigtig meget om, hvad der gør sengetøj godt, holdbart og lækkert at ligge i, og den viden vil vi meget gerne dele ud af. Vi har tilmed forsøgt at gøre det så nemt som muligt at finde rundt på vores hjemmeside. I venstre side af skærmen kan du således selv vælge, om du kun vil se tilbudsvarer, hvad din makspris er, samt hvilken størrelse dit sengetøj skal have. På den måde ser du kun de varer, som har direkte relevans for dig, og du skal ikke bruge tid på at sortere irrelevante emner væk. Har du spørgsmål til vores sengetøj, vores kundeservice eller til noget helt tredje, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder både klar ved telefonen og mailen, og vi glæder os til at høre fra dig. 

Kom ind i Møblér 

Vores produkter – heriblandt også vores sengetøj – skal opleves. Derfor opfordrer vi dig på det varmeste til at komme ind i din lokale Møblér-butik og få en snak med os samt mærke og se nærmere på dit nye sæt sengetøj. Du får det bedste indtryk af farverne, når du ser dem med egne øjne, ligesom du også kan mærke, hvor lækker en kvalitet det er fremstillet i. Vi har butikker over hele landet, og vi håber, der ligger én nær dig. 
Vi er meget stolte af vores sortiment, og vi kan stå 100 % inde for hver enkelt af vores produkter. Derfor glæder vi os meget til at hjælpe dig på vej mod at finde dit nye sengetøj, som opfylder alle dine krav – både til udseende og materialer. 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.