0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Sengetøj og lagner

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Sengetøj og lagner

Drøm sødt med nyt sengetøj og lagner af højeste kvalitet

Findes der noget bedre end nyt sengetøj til din seng? Det frisker ikke kun soveværelset op - men også humøret. Hos Møblér har vi et væld af smukke sæt i forskellige mønstre og farver, som sætter prikken over i´et til indretningen i soveværelset. Forkæl din nattesøvn med lækkert sengetøj og bløde lagner.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Compliments Stone sengelinned

Compliments sengesæt i 100% stenvasket bomuld

Compliments Stone sengelinned

Compliments sengesæt i 100% stenvasket bomuld

D/L: 200 B: 140

CPH Living rullemadras

100% bomuld og oeko-tex certificeret. Se flere størrelser og priser

Percale Faconlagen 90 cm

0

1

2

3

+

0

Design selv

Percale Faconlagen 90 cm

Faconlagen til boxmadrasser, 90x200 cm, 90x210 cm eller 120x200 cm

Percale Kuvertlagen

0

1

2

3

+

0

Design selv

Percale Kuvertlagen

Kuvertlagen til topmadrasser, 90x200 cm, 90x210 cm eller 120x200 cm.

Percale Kuvertlagen 140 cm

0

1

2

3

+

0

Design selv

Percale Kuvertlagen 140 cm

Kuvertlagen til topmadrasser, 140x200 cm eller 140x210 cm.

D/L: 200 H: 5 B: 140

 Percale Faconlagen 140 cm

0

1

2

3

+

0

Design selv

Percale Faconlagen 140 cm

Eksklusivt og lækkert faconlagen til boxmadrasser – i flere størrelser. 

B: 140

Percale kuvertlagen 210 x 210

Kuvertlagen til topmadrasser til family bed 210 x 210 cm

H: 210 B: 210

Percale Kuvertlagen 180 cm

0

1

2

3

+

0

Design selv

Percale Kuvertlagen 180 cm

Kuvertlagen til topmadrasser, 180x200 cm eller 180x210 cm.

D/L: 200 H: 5 B: 180

Percale Faconlagen 180 cm

0

1

2

3

+

0

Design selv

Percale Faconlagen 180 cm

Lækkert og klassisk faconlagen til madrasser og senge – i flere størrelser. 

 

B: 180

Compliments Stone sengelinned hvid

Compliments sengesæt i 100% stenvasket bomuld

D/L: 200 B: 140

Compliments Stone sengelinned champagne

Compliments sengesæt i 100% stenvasket bomuld

D/L: 200 B: 140

Compliments Stone sengelinned grå

Compliments Stone sengesæt i 100% stenvasket bomuld

H: 200 B: 140

Compliments Stone sengelinned blå

Compliments Stone sengesæt i 100% stenvasket bomuld

H: 200 B: 140

Compliments Square sengelinned taupe

Compliments Square taupe ternet sengesæt i 100% bomuld - bæk & bølge 

H: 200 B: 140

Compliments Square sengelinned grøn

Compliments Square grønternet sengesæt i 100% bomuld - bæk & bølge 

H: 200 B: 140

Percale U80 splitlagen 180

Splitlagen til Jensen og Hilding elevationssenge.

D/L: 200 H: 35 B: 180

Percale H60 splitlagen 180

Splitlagen som passer til elevationssenge str.

D/L: 200 H: 11 B: 180

Percale H60 splitlagen 180

Splitlagen som passer til elevationssenge.

D/L: 200 H: 7 B: 180

Compliments Lea sengetæppe grå

Compliments Lea sengetæppe med grå striber i 100% bomuld

H: 260 B: 270

Cool Comfort rullemadras

Kølende rullemadras i 100% bomuld med cool finish på toppen for en optimal temperaturregulering og Dry-Mesh. Se flere størrelser og priser

Indlæser produkter

En fryd for øjet med smukt sengetøj

Når du har den helt rigtige seng i huset, mangler du kun prikken over i´et, før alt er som det skal være i soveværelset – nemlig sengetøjet. Soveværelset kan indbyde til velvære samt en god nattesøvn. Dette kan du gøre ved at indrette med dine yndlingstekstiler samt farver. Sengetøjet spiller en væsentlig rolle for din nattesøvn, derfor bør du ikke gå på kompromis med dejlig, blødt sengetøj. Hos Møblér har vi et væld af sengetøj i adskillige farver samt materialer. Således har du rig mulighed for at vælge netop det sengetøj, som du drømmer om.

Hos Møblér har vi et stort sortiment af nøje udvalgt sengetøj, hvor fællesnævneren er kvalitet, holdbarhed og smukt design. Hvad enten du er til ternet, blomstret, stribet, grønt, blåt eller helt hvidt sengetøj, har vi det helt rigtige sengetøj, som matcher dine ønsker. Dermed har vi sat rammerne for, at du kan gå på opdagelse og finde det sengetøj, som vil forkæle din nattesøvn.

Ønsker du inspiration til indretning af et soveværelse, som udtrykker ro og velvære? Læs vores artikel omkring indretning af soveværelse.

Køb lækkert sengetøj hos Møblér

I vores sortiment kan du eksempelvis finde sengelinned af mærket, Södahl, og det er der flere rigtig gode grunde til. Södahl udvikler nemlig sengelinned i lækre bomuldskvaliteter og tidløse designs, som dermed kan pifte ethvert soveværelse op, hvor du er garanteret luksuriøse nætter. I vores store udvalg af sengetøj finder du både sengetøj i de helt klassiske farver såsom grå, hvid og sort. Ligeledes kan du også finde sengesæt med fine mønstre samt sengetøj i en farvepalet af de smukkeste farver. Vi forhandler naturligvis både sengetøj til enkeltmandsdyner samt sengetøj til dobbeltdyner. Her hos Møblér kan du derfor med sikkerhed finde et sengesæt, som matcher lige netop dine ønsker og behov. Ønsker du ligeledes billigt sengetøj, har vi lækkert sengetøj på tilbud. Dermed får du sengetøj i god kvalitet til de bedste priser. Du kan finde dit favoritsengetøj online eller du kan besøge os i din lokale Møblér-butik. Du kan gå på udkig i alle vores tilbud samt vores møbler til stærk pris.

Vil du forkæle din søvn med nyt sengebetræk? Læs vores guide: Inspiration til sengetøj – klæd din seng godt på som giver inspiration til valg sengetøj.

Pas på dit bløde sengetøj

Det er en god ide at passe godt på dit sengelinned, således levetiden forlænges. I en tredjedel af vores liv opholder vi os i sengen. Dermed er det vigtigt at forbedre oplevelsen og din søvn. Dette kan et smukt sengelinned af god kvalitet være med til at gøre.

Læs også vores gode råd og tips til vask af sengetøj. Så er du sikker på at dit sengelinned altid er frisk og lækkert at sove i.

Du kan med fordel også gå på opdagelse i vores store udvalg af sovesofaertopmadrassersengegavle samt dyner og puder.

Læg dig godt til rette i dejlige lagner

Hvis du har den helt rigtige seng, som matcher din krops behov og har fundet det lækreste sengetøj, mangler du kun det allersidste, som kan sende dig til drømmeland – et dejligt lagen. Lagnet gør nemlig en forskel for din søvn. Derfor er det vigtigt at finde et lagen i netop dit yndlingsmateriale, således du med garanti får en god nattesøvn. Her hos Møblér har vi et stort udvalg af lagner i forskellige materialer samt fra forskellige brands. Dermed har vi sat rammerne for, at du kan finde lige netop den type af lagen, som passer perfekt til dine ønsker, så du kan drømme sødt hver eneste nat.

Ønsker du en bunke gode råd og tips til at få en bedre nattesøvn, kan du læse mere om dette her:

Besøg din lokale Møblér-butik

Hos Møblér har vi en dyb viden og forståelse for hele søvnuniverset. Og den viden vil vi meget gerne dele med dig. Vil du fornemme og opleve vores sengetøj og lagner? Du er altid velkommen i din lokale Møblér-butik. Vores kompetente personale står altid klar med et smil, hvis du ønsker en hjælpende hånd i jagten på det perfekte sengetøj og lagen. Lyder 100% prismatch samtidig også som noget for dig? Hos Møblér er vi omfattet af en 100% prismatch politik. Det vil sige, at vi altid vil matche vores konkurrenters priser. Dermed kan vi sikre, at du altid finder de allerbedste priser her hos os.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvilket sengetøj skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge, når der er fuld af forskellige muligheder. Du er altid velkommen til at give os et besøg i din lokale Møblér-butik, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige sengesæt til dig.

Hvor ofte skal man skifte sengetøj?

Det anbefales at vaske sengetøj mindst hver 14. dag. Du kan læse et par af vores gode råd lige her: Vask af sengetøj og lagner – gode råd og tips.

Hvor mange grader skal sengetøj vaskes på?

Alt efter hvilken type materiale sengetøjet er, bør det vaskes ved 60 grader for at dræbe alle bakterier. Sengetøj i materialer såsom silke eller satin bør typisk vaskes ved 40 grader. Du kan med fordel altid orientere dig i produktets vaskeanvisninger.

Hvilket lagen skal jeg vælge?

Det er svært at finde rundt i hvilket lagen, som passer til hvilken seng. Du er mere end velkommen til at besøge os i din lokale Møblér-butik, hvor vi med glæde vil rådgive og hjælpe dig, således du kan finde det rette lagen til din seng.

Hvad er et kuvertlagen?

Et kuvertlagen er faconsyet til din topmadras. Det er syet med elastik i hjørnerne, således det ligger fast og stramt om topmadrassen.

Hvad er et splitlagen?

Et splitlagen er faconsyet til topmadrasser på elevationssenge. Splitlagner kan have split, hvor det kun er i toppen, hvilket kaldes for U-split. Dog kan man også få splitlagner, som har split både i toppen og bunden, hvilket kaldes for H-split. Ved brug af et splitlagen til en elevationsseng, kan hver side af sengen hæves og justeres individuelt.