0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Elevationssenge

Elevationssenge

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Kvalitetstestede elevationssenge fra kendte mærker

Vi har en komplet serie af elevationssenge med madrasser. Er du på udkig efter en god elevationsseng, så kan vi hjælpe dig - vi har senge i flere mål, farver og hårdheder. Lad din lokale specialist i søvn, guide dig i valget om en ny elevationsseng. Læs mere om valg af senge fasthed her. Vi tilbyder 100% prismatch på alle senge og op til 125 dages ombytningsret* på madrasser.

Se også alle:

Læs vores store sengeguide her

Indlæser produkter

Elevationssenge

Din søvn er vigtig for din sundhed og dit energiniveau i døgnets vågne timer. En af tidens mest populære typer af senge er elevationssengen. Det er den, fordi vi i dag indretter soveværelset som et hyggeligt rum med fjernsyn og plads til afslapning. Flere og flere folk sidder i sengen om aftenen og læser en god bog med en kop te i hånden, eller slapper af med en serie eller film på fjernsynet. Og i weekenden hygger mange folk i sengen om morgenen med en dejlig morgenmad og fjernsynet kørende i baggrunden. 

Meget tyder altså på, at vi i dag ikke kun bruger sengen til at sove i. Du bruger mange af døgnets timer i din seng, og derfor er det også vigtigt, at du finder en komfortabel seng, som tilfredsstiller dine behov. Med en elevationsseng får du en optimal søvn og komfort. Du kan nemlig nemt indstille elevationssengen, så den passer perfekt til din krop og dine behov. 

Hos Møblér er vi leveringsdygtige med en lang række billige, komfortable og kvalitetssikrede elevationssenge i forskellige mærker, materialer, størrelser, farver, design og funktionalitet. Tag et kig nedenfor og bliv klogere på vores store udvalg af elevationssenge. 

Bredt sortiment af kvalitetstestede elevationssenge

Skal du ud og investere i en god elevationsseng, kræver det først og fremmest nogle vigtige overvejelser og tanker om, hvad din krop har behov for. Vores veluddannede og dygtige personale står derfor altid klar til at vejlede og hjælpe dig igennem vores store udvalg af elevationssenge med forskellige funktioner. Således finder du den optimale elevationsseng, der matcher din krop og dine behov. 

Hos Møblér tilbyder vi mange forskellige elevationssenge, der er udviklet med øje for høj kvalitet, komfort og ergonomi, så du får en seng, som med sikkerhed forbedrer dit velvære. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en god elevationsseng. Vi er leveringsdygtige i en lang række elevationssenge i forskellige størrelser, farver, design, mærker og hårdheder – og i forskellige prisgrupper. Som en bonus kan du få alle vores elevationssenge med vendbare indlæg, som er med til, at din elevationsseng kan holde i flere år. Vi forhandler mærkevarer som Auping, Jensen, Restzone og ZensiZone, der alle er din garanti for en kvalitetssikret elevationsseng. 

Faste lavpriser og stærke tilbud på elevationssenge

Køb af en ny elevationsseng kan hurtigt blive en dyr investering. Men leder du efter en elevationsseng på tilbud, forhandler Møblér et bredt udvalg af komfortable elevationssenge til en overkommelig pris, så alle kan være med. En god elevationsseng er nemlig ikke altid den dyreste på markedet, men handler i stedet for om dine behov. 

Du kan med sikkerhed finde en elevationsseng, der matcher dine behov blandt vores udvalg. Vores brede sortiment af billige elevationssenge spænder blandt andet over farver som lysegrå, mørkegrå og sort, madrasser med forskellige hårdheder og senge i forskellige mål, så du både kan finde en stor seng til det rummelige soveværelse eller en lille og kompakt seng til lejligheden med begrænset plads. 

Fordele ved en elevationsseng

Inden du investerer i en elevationsseng, er det vigtigt, at du har gjort dig nogle vigtige overvejelser i forhold til dine behov. Det smarte ved en elevationsseng er, at du kan hæve og sænke den, og på den måde indstille den i en stilling, som passer perfekt til din krop. Derfor vil du opleve, at du får en yderst komfortabel nattesøvn. Det er ikke kun en fordel, når det kommer til din søvn, men også hvis du for eksempel vil se fjernsyn, læse en god bog eller arbejde på computeren i sengen i en behagelig stilling. I stedet for at sidde op af puder og få ondt i ryg og nakke, kan du indstille sengen, som du vil og sidde komfortabelt. 

Ligesom ved alle andre varianter af senge er det en god idé, at du gør dig nogle tanker omkring, hvilken madras og topmadras der matcher dine ønsker og behov. Ønsker du vejledning i valg af den helt rigtige elevationsseng, står vores professionelle personale altid til rådighed, og du er meget velkommen til at besøge din lokale Møblér-butik og afprøve vores store sortiment af elevationssenge. 

Kontakt Møblér for mere information

Du kan tage et kig i vores brede udvalg af elevationssenge herunder, og du må naturligvis også hellere end gerne kontakte os pr. telefon, mail eller komme ind i din lokale Møblér-butik, hvis du mangler inspiration eller har nogle spørgsmål til dit kommende køb af en god elevationsseng. Vi står altid klar til give dig en kompetent vejledning i vores mange forskellige elevationssenge, så du kan få en seng, der kan forbedre din nattesøvn i fremtiden.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.