0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Senge

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Stort udvalg af billige kontinentalmadrasser

Hos Møblér finder du fagligt dygtigt personale, som kan hjælpe dig til at vælge mellem de mange muligheder. Vi har kontinentalmadrasser fra Dunlopillo, LotusJensenZensizone. og mange flere! Vi tilbyder 100% prismatch på alle senge og op til 125 dages ombytningsret* på madrasser.

Se også alle:

Læs vores store sengeguide her

Indlæser produkter

Kontinentalsenge

Du bruger en tredjedel af dit liv i din seng. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du har en komfortabel seng, der passer til din krop, så du ikke vågner op med ondt i ryg og nakke. En god nattesøvn er med til at reducere stress og træthed og giver dig mere energi og overskud til hverdagens gøremål. I dag bruger mange folk også sengen til at stresse af efter en lang dag og sidde og læse i en god bog eller slappe af med fjernsynet kørende. Det betyder, at vi oftest ikke længere kun bruger sengen til at sove i, men også til afslapning og hygge. 

Når du har valgt den rigtige kontinentalmadras, mærker du velbehaget både fysisk og mentalt. Du bliver godt udhvilet efter en god dyb søvn og ved, at det giver dig de bedste betingelser for, at du har energi og overskud til dagens udfordringer. 

En af tidens mest populære sengetyper er en kontinentalseng. Med en kontinentalseng får du en seng med flere komfortlag, så din krop får maksimal støtte. Du får typisk også en lidt højere seng end normalt, så det er nemmere for dig at stige ud af sengen. 

Er du på udkig efter en billig, komfortabel og kvalitetssikret kontinentalseng, har vi hos Møblér et stort udvalg af kontinentalsenge i forskellige størrelser, materialer, hårdheder og design. 

Stort udvalg af billige kontinentalsenge i høj kvalitet

Inden du køber en ny kontinentalseng, er det en god idé at tænke over, hvilke behov den skal opfylde. Det er for eksempel vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring madrassens størrelse og hårdhed, så du er sikker på, at den passer perfekt til dine behov. Vores dygtige personale er uddannet til at vejlede dig igennem de forskellige muligheder, så du får en god kontinentalseng, som er den optimale for lige netop dig. 

Møblér har et stort sortiment af kontinentalsenge til en god pris, som alle er produceret med fokus på høj kvalitet, komfort og funktionalitet. Vi stræber efter at opfylde dine behov og ønsker, så du kan få en seng, som du bliver glad for langt ud i fremtiden. Derfor lytter vi også nøje til, hvad du siger, så vi sammen kan finde din drømmeseng. Tag et kig på vores mange kontinentalsenge nedenfor, så du kan blive inspireret og få gode idéer til dit kommende køb af seng. 

Den komplette sengeløsning med mange muligheder

Kontinentalsengen er en populær sengeløsning, fordi den er opbygget af tre komfortlag, som man har rig mulighed for at sammensætte, som man lyster. Øverst er der en topmadras, i midten en springmadras eller skummadras og nederst en boxmadras eller polstret ramme. Det giver ekstra komfort, og du vil opleve at få en bedre nattesøvn, når du sover i en seng, der passer til dine behov.

Hos Møblér har vi adskillige muligheder og løsninger til dig, når du skal ud og købe din nye kontinentalseng. Vi går meget op i, at du har mange senge at vælge imellem, da vi ikke alle har de samme behov. Bevæg dig rundt på siden nedenfor og find din drømmekontinentalseng. 

Komfort og design til en god pris

En kontinentalseng er ikke kun enormt behagelig på grund af de mange komfortlag, men passer også godt til den stilbevidste forbruger, der ønsker en æstetisk seng. Det er en stor og høj seng, som hurtigt virker til at fylde mere i rummet og udseendemæssigt er rigtig flot og eksklusiv. Hos Møblér er vi leveringsdygtige med mange forskellige varianter af kontinentalsenge i forskellige farver og design, så du kan finde en flot kontinentalseng, der passer til din personlige stil og indretning. 

Blandt vores brede sortiment vil du med sikkerhed kunne finde en god og billig kontinentalseng. Vi har altid en lang række kontinentalsenge på udsalg til vilde tilbudspriser og faste lave priser, så der er noget for enhver smag. Uanset hvad du er på udkig efter, går vi hos Møblér aldrig på kompromis med kvaliteten, så uanset prisen er du garanteret en seng i topklasse. Vores mange mærkevarer er desuden din garanti for en kontinentalseng i høj kvalitet. 

Kontakt Møblér i dag for et uforpligtende tilbud

Som det første kan du altid tage et kig på vores kontinentalsenge herunder, men hvis du hellere vil forbi en af vores lokale Møblér-butikker, er du selvfølgelig også meget velkommen til det. Her kan du afprøve vores kontinentalsenge på egen krop, og mærke dig frem til, hvilken seng der passer perfekt til lige netop dig. Du må også kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du har nogle spørgsmål eller mangler inspiration til dit kommende køb af kontinentalseng. Vores kompetente personale står altid klar til at guide og vejlede dig i de forskellige muligheder. 

Så invester i din søvn og få mere energi og overskud i hverdagen i fremtiden med en kontinentalseng fra Møblér.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.