0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Reoler og opbevaring

Garderobeskabe

Garderobeskabe

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Nyt garderobeskab til hjemmet

Mulighederne er mange når man skal lave garderobe.Vi hjælper dig gerne med at få lavet den rigtige løsning ved dit næste køb. Besøg os her eller i en af vores mange fysiske butikker. Se også vores kommoder og spejle som fuldender din løsning.

Skabe

Der er nogle ting, man bare ikke kommer udenom, når boligen skal indrettes og inventaret prioriteres. Skabe er én af dem. Selvom skabe som oftest mere er en nødvendighed, der tjener et praktisk formål, end de er til for æstetikkens skyld, er der dog rigeligt med muligheder for at finde et skab, der også er en fryd for øjet. Vores garderobeskab findes i flere forskelliger farver såsomt hvidt og designs. Du kan bygge skabene enkelt så de passer til dit behov med skuffer, bøjlestænger, kurveløsninger, skydelåger og spejle. Hos Møblér finder du de bedste tilbud online - selvfølgelig til de billige priser. 

Hos Møblér har vi et bredt udvalg af skabe, der hver især udmærker sig – både på de æstetiske og praktiske parametre.

Se herunder, hvilke skabe fra vores sortiment der er anbefalelsesværdige, og hvad du kan kigge efter, inden du investerer.

Badeværelsesskabe med plads til det hele

Badeværelsesskabet er noget nær en nødvendighed på alle badeværelser. Det er her, du opbevarer alle småtingene, der hører til ikke bare personlig pleje og hygiejne, men også alle kropsprodukterne af mere privat karakter. Samtidig er skabet til badeværelset en af de skabstyper, hvor du skal være allermest opmærksom på, hvilken størrelse skab du køber – hverken for småt eller unødigt stort. 

Pladsen er som regel yderst begrænset på badeværelser, og det betyder, det er afgørende, at pladsudnyttelsen er optimal. Det er der rig mulighed for, den bliver med et badeværelsesskab fra Møblér. Vi har nemlig flere badeværelsesskabe, der kan rumme alle dagligdagens fornødenheder ud i toilet- og badeværelsesgrej. 

Med flere af vores badeværelsesskabe har du mulighed for at tænke funktioner ind på samme tid. Kombiner eventuelt det væghængte badeværelsesskab med et spejl ved at vælge en skabslåge i spejlglas.

Væghængt skab

Det væghængte skab er ligeledes den oplagte mulighed for at spare på pladsen, hvad enten det drejer sig om skabet til badeværelse, køkken, stue eller bryggers.

De væghængte skabe i vores sortiment tæller både reolskabe, deciderede reolsystemer og andre væghængte skabe til opbevaring. Det betyder, at du, ligegyldigt hvilken funktion skabet skal anvendes i og hvor, kan finde dit kommende væghængte skab hos os. Vi står til rådighed til at guide dig ud i sammensætningen af reolsystemer og vejlede dig i, hvilke væghængte skabe der vil egne sig til din væg – med tanke på både æstetik og ophængning.

Det er dog ikke kun ved de større skabe til opbevaring, hvor du med fordel kan overveje at kigge efter et væghængt skab. Også skoskabe kan i mange tilfælde erhverves som væghængte modeller, hvor især smalle skoskabe, der fylder mindst muligt ud fra væggen, er populære til entréen.

Skabe med skydedøre

Til boliger med små rum og mere skrabet plads tilbyder vi hos Møblér også skabe med skydedøre. En løsning der især målretter sig køkkenskabe – hvor det er en fordel, at skabets låger ikke går ud i rummet, når du åbner det. På den måde er der ingen, der skal dukke hovedet, hvis I står flere personer foran køkkenskabet på samme tid under eksempelvis madlavningen.

I det hele taget er skabe nogle af de møbler, der kan optage allermest plads i boligen, og det er derfor med at tænke sig om. Hvor skabet kan klemmes ind på boligens præmisser – uden det går ud over looket eller kommer til at se forceret ud. Det er vi klar over hos Møblér, og vi målretter derfor vores skabe med skydedøre mod, at de ikke bare skal fungere pladsbesparende. De skal også leve op til den designmæssige standard, der kendetegner vores produkter.

Udnyt hver en centimeter med skabe til skråvægge

En mere alternativ løsning, du finder i vores sortiment, er skråskabe, der er velegnede til at udnytte pladsen på vægpartier, hvor det ellers ikke var oplagt. Skabe til skråvægge et godt eksempel på en skabstype, der udmærker sig ved at indrette sig efter boligen og medvirke til at udnytte kvadratmeterne til fulde. 

Samtidig kan det dog være en udfordring at vurdere, hvor og hvornår et skab til en skråvæg kan komme på tale. Er du i tvivl, er du derfor velkommen til at kigge forbi en af vores butikker eller kontakte os pr. telefon eller mail. Hos Møblér hjælper vi med glæde.

God fornøjelse med at finde dit næste skab!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.