0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Reoler og opbevaring

Hylder

Hylder

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Hylder til en hver væg

Hos Møblér finder du et stort, kreativt og innovativt udvalg af hylder til dit hjem. Uanset om du mangler en hylde til stuen, soveværelset, kontoret eller entréen, kan du finde hylder af høj kvalitet herinde. Vi kører med 100 % prismatch. Hvis du derfor skulle finde en vare et andet sted billigere end på vores side - så matcher vi prisen!

Hylder for enhver smag til væggen

Vi bor og indretter heldigvis vores boliger forskelligt. Alt andet ville også blive for kedeligt. Hylder kan være en nødvendighed i vores indretning, da man oftest kan få brug for lidt ekstra hyldeplads - det gælder uanset, om du bor stort eller småt. Du kan få ekstra plads både med hattehylder, gallerihylder eller måske hylder til dine sko. En af hyldens vigtigste formål er, at skabe plads på gulvet eller andre steder, så det fremstår mere overskueligt uanset størrelsen på din bolig. Fælles for alle vores hylder er, at de hænger på væggen. Hos Møblér finder du et stort udvalg af forskellige hylder, som båder passer ind i den moderne, rustikke, minimalistiske eller gammeldags indretning.

Vi har et sortiment af hylder af forskellige materialevalg, som blandt andet eg, bøg og metal. De fleste af vores modeller fås i forskellige farver, hvor du kan vælge mellem de mere stilrene farver som sort, grå og hvid. Du kan også kaste dig over de mere personlige farver med lidt kant.

Tag endelig et kig herinde, og lad os høre fra dig, såfremt du skulle have spørgsmål eller andet på hjertet, vi måtte kunne hjælpe dig med. Når du handler hos Møblér, kan du være sikker på at få varen til de bedste pris. 

Vi har en hylde til alle rum

Det kan være svært at finde plads til alle sine ting i skabene rundt i huset - derfor kan det være en fordel med hylder til væggen. Fordelen ved væghylder er, at du let vil kunne organisere og samle dine ting. Såfremt det ikke er plads du mangler, kan hylderne også bruges til pynteting, billedrammer eller toiletgrej. På denne måde indgår hylder som en del af din boligindretning med et minimalistisk udtryk på en elegant måde. Du kan her med fordel benytte dig af vores billedhylder, hvor du kan samle dine personlige billeder af familien, eller oplevelser I har haft sammen.

Hylder kan også være til gavn i køkkenet, når du vil samle dine krydderier, glas eller køkkenudstyr, som du gerne vil have let tilgængelige under madlavningen. På badeværelset kan du samle dine rene håndklæder, så de har et stilrent system - ligesom på et hotel. Du kan også lave en hylde til dine tandbørster, så de er let tilgængelige.

Uanset hvad så har du mulighed for, at placere de hylder vi har i sortiment i alle husets rum. Vi har både farvede hylder i sort og hvid, og derudover hylder med læderrem, som er meget oppe i tiden.

Hvorfor købe hylder hos Møblér?
 

Garant for høj kvalitet
Ved at handle gennem Møblér-kæden har du din garanti for at købe et kvalitetsmøbel, som holder i mange år frem. Vi har sammensat et specialiseret team, som til dagligt arbejder med at finde de mest stilfulde og fantastiske møbler hos de førende møbelproducenter i verden. Vi har sammensat nogle høje standarder for, hvad det kræver at blive en del af vores sortiment. Det har vi gjort, fordi vi kun ønsker at tilbyde dig det bedste på markedet.

Serviceminded og professionelt personale
Hos Møblér vil du altid blive mødt af en kompetent og faglig stærk medarbejder, som vil tilbyde dig en ærlig og professionel rådgivning. Dette gør vi naturligvis i forbindelse med, at du måtte have et spørgsmål eller idéer til sammensætningen af din boligindretning. Der kan være mange overvejelser bag en boligindretning, og ligeså mange muligheder for at sammensætte den helt optimale løsning. Vores personale bliver løbende inspireret og trænet i netop dette, så vi er klædt bedst muligt på, for at kunne inspirere og hjælpe dig på vej.

Hylder til attraktive og billige priser

Vores mål er klart at gøre det så enkelt og smart for dig at handle hos Møblér. Derfor har vi valgt at køre med prismatch. Det betyder, at ud fra det sortiment vi tilbyder, kan du få den bedste og billigste pris på markedet. Hvis du skulle finde den samme vare hos en af vores konkollegaer til en bedre pris, så matcher vi prisen.

Find din hylde til væggen her

Der burde være stor sandsynlighed for, at du kan finde en hylde til din bolig i vores store udvalg af hylder og andet boligtilbehør. Vi byder dig derfor varmt velkommen i vores lille univers af møbler og boligtilbehør. Såfremt du ikke finder det ønskede produkt, er du velkommen til at kontakte os her på chatten, eller til at besøge en af vores 35 lokale butikker rundt i landet. Alle vores møbelhuse er indrettet som et showroom med et uddannet og kompetent personale til at rådgive og hjælpe dig hele vejen.

Hvis du skulle have spørgsmål i forhold til kvalitet, størrelser eller andet du måtte have på dit hjerte, så ring til den nærmeste forhandler eller skriv direkte til os på chatten.

Vi glæder os til at høre fra dig og ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.