0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Reoler og opbevaring

Kommoder

Kommoder

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Smarte og billige kommoder til dit behov

Få styr på rodet, strømperne og undertøjet. Find de kommoder, der passer dig og dit behov - vi har små, lave, store, smalle og høje modeller hos Møblér. Vores kommoder findes i flere forskellige materialer, feks. træ, folie, egetræ og højglans. 

Kommoder

Når du flytter i ny bolig, og indretningen skal stå for skud, er noget af det første, der skal styr på, hvor de større møbler såsom sofa, spisebord og kommoder skal stå, og hvordan de skal vendes og drejes, så kabalen går op, og der bliver plads til det hele. Det kan i sig selv være en udfordring, og derfor er købet og brugen af eksempelvis kommoden en beslutning, hvor de fleste tyer til en relativt sikker løsning. Men den rummer faktisk mange muligheder! Vi har kommoder med skuffer i forskellige farver og størrelser eller helt almindelige kommoder fx i højglans eller sort ask. Sortimentet skifter løbende så kig med her på siden og få inspiration til din nye kommode til stue, entre eller soveværelse.

Hos Møblér har vi et stort udvalg af kommoder med forskellige kvaliteter. Se en række bud på, hvilke typer kommoder der er anbefalelsesværdige.

Moderne kommoder fra Møblér

Kommoder er store og ofte faststationerede i hjemmet, og man skifter dem typisk ikke bare lige sådan ud efter behag eller humør, da det rent lavpraktisk ikke er så nemt at manøvrere rundt med eller udskifte en kommode.  

Det behøver du heller ikke, hvis du handler hos Møblér. Vores udvalg sørger for, du kan vælge den helt rigtige kommode, der både kan fungere som alt andet end den klassiske, tunge kommode. Herunder vores designrigtige kommoder med fokus på æstetisk elegance, som sagtens kan være en væsentlig del af lokalet – uden at stjæle lys og plads.

Hvide eller sorte kommoder

Hos Møblér har vi et bredt udvalg af kommoder i forskellige farver og kulører. Det betyder ikke blot, at der er noget for enhver smag, men også at der er noget, som passer til enhver indretning. Vores sortiment finder du en lang række farvenuancer, der uden tvivl kan matche din smag.

Den hvide kommode absorberer mindre lys i lokalet og kommer følgelig til at virke mindre dominerende. Omvendt kan en mørkere eller helt sort kommode fungere som en god kontrast, hvis du i forvejen har indrettet dig relativt minimalistisk uden det store farvespil. 


Trækommoder i teak og eg

En tredje kategori er de populære trækommoder eksempelvis kommoder i eg eller teak. Disse kommoder – i eg og teak – kan give hjemmet et autentisk strejf af natur i udtrykket. Men også disse rum forskellige nuancer. Mens kommoderne i eg er lysere i kulør, er kommoderne i teak mørkere. Derfor skal du også her, når du investerer i en trækommode, være opmærksom på farven, du samtidig køber.

Er du i tvivl om, om det er en kommode i hvid, sort eller én i teak eller eg, der vil passe bedst til dit hjem, er du velkommen til at søge vejledning hos os.

Multifunktionel kommode til soveværelset

Som møbel er kommoden traditionelt brugt til opbevaring. Men det behøver ikke være som opbevaringsplads til lagener, tæpper og tøj, kommoden finder sin rolle i dit hjem. 

Flere af vores kommoder egner sig også glimrende til brug i andre lokaler. Blandt andet puslekommoder til soveværelset, der inddrager overfalden til puslebord. Generelt forhandler vi flere kommoder, der udmærker sig ved at være multifunktionelle. Det betyder, at den nye kommode til soveværelset eller badeværelset er inden for rækkevidde hos Møbér, hvis du leder efter en kommode med lige så stor pladsudnyttelse, som den har opbevaringsplads. Det kan være netop den forskel, der gør, at en kommode i soveværelset kommer på tale.

Så hvad enten din kommende kommode er til tøj, bogstakke eller andet, kan det altså svare sig at vælge en, hvor overfladen også kan tåle at blive taget i brug, hvis pladsen er trang i lokalet. 

Kig forbi Møblérs butikker eller kontakt os for nærmere vejledning, hvis du ønsker at blive klogere på, hvilke kommoder der egner sig til hvad.

Smal, lav, lille eller stor kommode

Hos Møblér finder du kommoder i alle former og størrelse. Vi er nemlig opsatte på at tilbyde dig stor valgfrihed på din vej mod din næste kommode. 

Uanset om det er den smalle, lave, store eller lille kommode, du har i sigtekornet, kan du finde en model, der lever op til dine behov – og ikke mindst det lokale, kommoden skal husere i.

Eksempelvis vil vores lave og smalle kommoder egne sig ideelt som kommode i entréen, hvor de smallere mål i højere grad matcher de typiske mål i en entré. Til sammenligning gør vores større kommoder sig bedre som stue-kommoder, der bedst kommer til deres ret med plads og luft omkring sig, hvor de ikke står klemt inde.
 
Er du i tvivl om, hvilken type kommode du skal investere i, kan du kontakte os for nærmere information og vejledning pr. telefon og e-mail.

God fornøjelse med at gå på opdagelse i vores udvalg indtil da!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.