0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Spisestue

Reoler og opbevaring

Skuffemodul

Skuffemodul

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Dekorative og praktiske skuffemoduler

Skuffemoduler og reolsystemer kan man aldrig få for mange af. Det er både et dekorativt og praktisk møbel, som kan have mange funktioner i hjemmet. Husk at vi leverer i hele landet, bærer ind og vi samler gerne alle reolsystemerne for dig.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Der er ingen produkter at vise

Skuffemoduler og reoler til forskellige behov

Skuffemoduler og reolsystemer er det helt ideelle valg for dig, som gerne vil skabe ro og orden i dine ting. Det er oftest nødvendigt med lidt ekstra opbevaringsplads hos de fleste moderne danske hjem. Hos Møblér har vi derfor gjort det så let og smart for dig, når du skal ud og købe nye skuffemoduler, reolsystemer eller andre opbevaringsløsninger til din boligindretning. Vi har samlet et stort udvalg af opbevaringsmøbler, som både pynter i et smukt stilfuldt design, og er som utrolig praktisk for dig i hverdagen. Vi har de helt klassiske reolsystemer i både hvid og sort, som passer ind i den moderne nordiske stil. Alle vores skuffemoduler og reoler kan du sammensætte og bygge, som du har brug for. Det er kun din egen fantasi som sætter grænser ift., hvordan du ønsker at bygge din opbevaringsløsning. Du kan både mixe farverne, skuffer, reoler og hyldeplads. Dermed har du både plads til bøger, pyntegenstande og personlige billeder eller småting. Reolerne fås i forskellige størrelser og varianter, så du kan bygge dit helt eget personlige præg på væggen. Det kan være ideelt i stuen, soveværelset eller entréen, hvor det kræver lidt ekstra plads. 

Gennem årene har producenterne oplevet en større og større efterspørgsel på opbevaringsmuligheder i form af reolsystemer, hvorfor der er blevet udviklet varianter i forskellige stilfulde designs. I vores udvalg af skuffemoduler og reolsystemer finder du flotte nordiske designs, som passer ind i den moderne, rustikke, minimalistiske og elegante stil. Alle vores reolsystemer kan sammensættes og kombineres, efter det behov du måtte have.

Gå på opdagelse på vores shop eller stik hovedet ind i en af vores fysiske møbelhuse rundt i hele landet. Vi opdaterer dig løbende på shoppen med tidens nyeste trends og de bedste produkter, som kommer på markedet. Dermed har vi både de gode klassiske modeller og nogle nye med lidt kant.

Alle vores skuffemoduler og reolsystemer fås i forskellige prisklasser alt efter, hvad dine behov og ønsker måtte være. Én ting de dog har tilfælles er deres høje kvalitet. Høj kvalitet er ikke altid en selvfølgelig, men hos Møblér er det noget, vi bevidst vælger ud fra. Vi har sammensat et dedikeret hold af engagerede medarbejdere, som sætter høje standarder for den kvalitet vi udvælger i vores sortiment til dig. Vi ønsker at gøre det til den bedst mulige købsoplevelse for dig, og derfor fortjener dit hjem kun det bedste af det bedste på markedet.

Reolsystemer og skuffemoduler til de bedste priser

Hos Møblér har vi en klar mission om at gøre det så simpelt og enkelt for dig, at kunne finde netop det møbel du leder efter. Derfor har vi samlet et stort og kreativt udvalg af skuffemoduler og reolsystemer fra de største brands og producenter. Sammen med vores dygtige indkøbsteam er vi med til at sikre, at vi kan tilbyde et af landets bedste priser på vores udvalg af møbler til dit hjem. For at vi kan gøre det nemmest muligt for dig, har vi valgt at køre med 100 % prismatch. Det betyder i praksis, at finder du en af vores reolsystemer til en billigere pris i en anden online butik eller fysisk butik, så matcher vi prisen. Du har derfor din garanti for at finde et kvalitetsmøbel, som holder mange år frem til den bedste pris. Kontakt din nærmeste lokale Møblér for at høre nærmere om betingelserne.

Hvad koster et reolsystem?

Prisen på et reolsystem kan variere fra den ene til den anden model, da de er udviklet i forskellige størrelser, farver og designs. Det kommer også an på, hvor mange dele du ønsker at bygge og sammensætte dit reolsystem med. Vi har udvalgt et sortiment af reolsystemer og skuffemoduler, som henvender sig til alle forskellige prisklasser alt efter, hvilke ønsker og krav man måtte have. I vores udvalg har vi listet en række inspirerende, innovative og kreative designs, som dækker både de budgetvenlige prisklasser og prisklasser i den højere ende. Der burde derfor være reolsystemer for enhver smag og prisklasse.

Hvis du har et særligt ønske til design eller farve, så tag fat i vores online kundeservice eller en af vores medarbejdere i en af vores 35 lokale Møblér butikker. Vi hjælper dig med at finde det helt rette match. Når du besøger din lokale Møblér butik, kan du forvente at få gratis tips og vejledning til køb af skuffemoduler. Du kan med fordel kigge i vores spændende sortiment eller besøge en af vores flotte showrooms, for at få lidt inspiration. Her kan du enten selv eller i samråd med vores venlige og professionelle personale gennemgå dine muligheder ud fra dine ønsker og idéer. Der er uanede muligheder for, hvordan du kan sammensætte dine skuffemoduler og reolsystemer. Du kan bygge dem som en skænk, rumdeler eller opad væggen i et trappe-mønster eller en anden idé du har. Det er kun din egen fantasi som sætter grænser for, hvordan du kan udtrykke dig gennem din boligindretning.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.