0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Støt lokalt

Køb lokalt på Møbler.dk 
 

Vi holder åbent som normalt og har god plads til dig. Vi følger naturligvis alle COVID-19 retningslinjer og tager vores forholdsregler og passer på hinanden. Vi tager spredningen af coronavirus meget alvorligt, og det betyder, at vi holder god afstand til vores kunder og opfordrer vores kunder til at holde afstand til hinanden. Vi afvasker dørhåndtag, gelændere, betalingsterminaler m.m. flere gange dagligt og stiller håndsprit til rådighed. Spørg evt. vores corona-guide til råds i butikken. 

Se vores aviser og andre gode tilbud her og på webshoppen, og støt din lokale Møblér-butik. 


Støt lokalt hjemmefra
 
Er du utryg ved at komme i vores fysiske butikker, så kan du i ro og mag shoppe hjemme fra sofaen - og samtidig støtte din lokale Møblér butik. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning om vores møbler, så tøv ikke med at kontakte din Møblér-butik på telefon eller mail, som sidder klar til at hjælpe og vejlede dig. Du finder oplysningerne om din lokale Møblér her.

Tilbud til stuen

Tilbud til spisestuen

Tilbud til soveværelset

Tilbud på boligtilbehør

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.