0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Støt lokalt

Køb lokalt på Møbler.dk 
 

Vi holder åbent for rådgivning og salg på telefonen og i webshoppen. De nye restriktioner betyder desværre, at vores butikker holder lukket fra d. 24. december t.o.m. d. 17 januar 2021, men du kan i mellemtiden stadig støtte din lokale Møblér butik ved at handle her i webshoppen.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning om vores møbler, så tøv ikke med at kontakte din Møblér-butik på telefon eller mail, som sidder klar til at hjælpe og vejlede dig. Du finder oplysningerne om din lokale Møblér her.

Vi har naturligvis udvidet vores bytteservice, så du kan bytte dine julegaver, når vi får lov til at åbne op igen. 

Shop udsalget og andre gode tilbud her og på webshoppen, og støt din lokale Møblér-butik. Vi glæder os til at byde jer alle velkommen igen, når vi må åbne. 

 

Tilbud til stuen

Tilbud til spisestuen

Tilbud til soveværelset

Tilbud på boligtilbehør

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.