0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Nakkepuder

Nakkepuder

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Nakkepuder

Nu har du muligheden for at kunne øge din komfort i sofaen, din daybed eller lænestolen med de flotte, stilfulde og komfortable nakkepuder. En nakkepude har til funktion at støtte dit hoved og nakke, når du efter en lang arbejdsdag smider dig i sofaen eller lænestolen, og kan smide benene op.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Nakkepuder til enhver sofa

En sofa er oftest et af de mest centrale møbler, der bruges i hjemmet. Derfor er det altid en stor beslutning, når der skal vælges en sofa, som skal passe til ens hjem. Det gælder både i forhold til design, størrelse, farve og materialevalg, så det passer med hele indretningsstilen i hjemmet. En sofa bliver ofte vurderet på, at den skal være praktisk, komfortabel og i et stilfuldt design, som matcher familiens størrelse og behov. Sofaen er typisk samlingspunktet for familien, når der skal hygges, se en film, eller hvis der er gæster på besøg. Det er samtidig også det møbel, du typisk slænger dig mest i, eller smider dig i, når du kommer hjem efter en hård arbejdsdag. Derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på de små detaljer, som gør din sofa ekstra behagelig. Nakkepuder er en af de elementer, som løfter komforten på sofaen. Du kan med en nakkepude hvile dit hoved og nakke i samme kvalitet og komfort som sofaen.

Hos Møblér har vi et stort og bredt udvalg af forskellige nakkepuder og nakkestøtter i forskellige materialer, farver og modeller. Du skal nemlig gerne finde præcis det match, du leder efter. Alle vores nakkepuder er udvalgt efter høje kvalitetskrav, som vi stiller alle vores leverandører og samarbejdspartnere. Det gør vi for at kunne tilbyde dig et udvalg af produkter, som holder i mange år frem.

Gå på opdagelse på vores shop, og find den nakkepude, som matcher din sofa. Vi har qua vores stærke indkøb kunne spidse priserne på alle vores produkter.

Nakkepuder for enhver smag

Nakkepuder kan både være runde, firkantede, ovale samt i alverdens farver og materialer. Nakkepuder er gennem årene blevet mere og mere populære, hvorfor fremstillingen af nakkepuder og nakkestøtter har været under stor udvikling. Det er et marked med stor efterspørgsel, da man i dag forkæler sig selv med en højere komfort i sine møbler. Indretning og interiør er blevet mere og mere populært, hvorfor man værner om de små detaljer, der gør den helt store forskel. Nakkepuder øger ikke kun komforten, men giver et stilrent og “overskuds-touch” i sin indretning.

Hos Møblér har vi et dedikeret team af engagerede medarbejdere, der løbende spotter og samarbejder med de førende producenter og leverandører omkring nye nakkepuder og nakkestøtter til de mest populære sofaer, lænestole og daybeds. Vi finder inspiration fra hele verden, og vi værner om den kvalitet, vi får ind i vores sortiment. Derfor stiller vi høje forventninger og krav til alle vores samarbejdspartnere, for at give dig den bedste pris og oplevelse med din nakkepude. Det betyder, at du kan forvente at alle vores nakkepuder er af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Få gratis rådgivning og vejledning til din nakkepude

Du kan hos din lokale Møblér butik forvente, at vi hjælper og vejleder dig på bedste vis, så du er bedst muligt klædt på i forhold til de valg, du skal træffe i forhold til din sofa og nakkepude. Vi har et passioneret og engageret hold af medarbejdere, som brænder for at give dig en faglig og professionel oplevelse.

For os er det vigtigt at kende dine ønsker og behov, for at vi sammen kan finde frem til den løsning, som du er på jagt efter. Det gælder både størrelse, farve og materialevalg for din sofa og nakkepude, så de matcher hinanden. Der kan være en række fordele og ulemper, som kan være rart at vide inden man vælger sit endelige materialevalg. Det kan være i forhold til vedligeholdelse, rummets størrelse og ens generelle indretning, som vi naturligvis gerne hjælper dig med tips og råd til.

Du kan både fange os online på siden i vores chat-modul eller kontakte din lokale Møblér butik.

Find din næste nakkepude hos din lokale Møblér

Når du besøger en af vores 35 Møblér butikker, som er fordelt rundt i hele landet, bliver du altid mødt af en venlig og faglig stærk medarbejder, som glædeligt sparrer med dig i forhold til dine idéer og ønsker, som kombineres med vores erfaring.

Vi står altid til rådighed med gratis tips og råd til, hvordan du imødekommer dine ønsker for den mest ideelle løsning til dit hjem. Hold dig derfor ikke tilbage, hvis du mangler inspiration til nakkepuder eller måtte have nogle spørgsmål til, hvordan du kunne indrette dit hjem

Her på siden kan du finde inspiration og shoppe alle døgnets 24 timer, som det passer dig. Hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, eller du har en særlig forespørgsel kan du fange os online på chatten i højre nedre hjørne eller alternativt skrive os en mail.

Uanset hvilket produkt eller løsning du kommer frem til her på shoppen eller i en af vores butikker, kan du forvente at du investerer i et produkt af høj kvalitet til den bedste pris.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.