0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Stole

Velour og fløjl møbler

Velour og fløjl møbler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Moderne møbler i velour og fløjl – stort udvalg af sofaer, lænestole og spisebordsstole

Både velour og fløjl er stødt stigende i popularitet og bliver i højere grad fast inventar i mange hjem rundt i landet. Det der virkelig taler for velour og fløjl er, at stoffet ser super moderne og smart ud og samtidig er dejligt blød. Vi har i denne kategori samlet alle vores møbler i velour og fløjl, så du slipper for at lede flere steder.

Så er du på udgik efter et moderne møbel i et farverigt og blødt stof, hvad end det er en sofa, lænestol eller spisebordsstole, så kan du finde det her. Hos Møblér finder du et stort og differentieret udvalg af møbler i fløjl og velour til stærke priser.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Velour og fløjl møbler – stort udvalg af sofaer, lænestol og spisebordsstole

To moderne materialer, som minder meget om hinanden – velour og fløjl har uden tvivl sat sit afmærke i interiørbranchen de seneste par sæsoner. Foretrækker du en moderne indretning med et twist af nordiske og trendbaserede valg, vil du uden tvivl elske et møbel i enten velour eller fløjl.

Se også vores udvalg af sofaborde til nye din velour- eller fløjl sofa, eller vores praktiske rulle- og bakkeborde til din nye lænestol i velour.

Bredt udvalg af velour sofaer i smukke farver og forskellige størrelser

Ingen stuer er ens og det samme gælder behov. Vi har velour sofaer i mange forskellige farver og størrelser, således du kan vælge netop din favorit hjem til stuen.

2 personers velour sofa

Kniber det med pladsen, eller har du blot brug for en lille velour sofa til to personer? Vores topersoners sofaer i velour er et oplagt valg. Her får du en lille sofa, som kan rumme to personer uden problemer og passer ind i de fleste stuer.

2,5 personers velour sofa

Er du i markedet efter en typisk topersoners sofa, men ønsker lige lidt ekstra siddeplads? En to-en-halvpersoners sofa kommer stadigvæk med to sæder, men disse er en smule bredere, hvorfor man får lidt ekstra siddeplads.

3 personers velour sofa

En lidt større sofa, som byder på ekstra god siddeplads til dine gæster, eller dig selv, hvis du ønsker at ligge på langs. Overvejer du et sofasæt, anbefales det at bruges en 3’er og 2’er – evt. 2,5 hvis pladsen er til det.

Sofasæt i velour

Har du brug for et veloursofasæt, skal du blot finde en to- og  trepersoners sofa i velour og sætte sammen. Vil du have en ekstra siddeplads eller to, kan du overveje om en lænestol ville være et passende supplement til sættet.

Lænestole i velour

Har du allerede en sofa i velour, eller vil du blot tilføje lidt ekstravagant farve til din stue? En velour lænestol kan på mange måde bidrage til at gøre din indretning mere farverig og indbydende. Vores sortiment af velour lænestole byder på mange smukke farver, hvor kun fantasien sætter grænser. Brug lænestolen som et komplimenterende møbel til din veloursofa, eller brug lænestolen i samspil med en gulvlampe og få din egen lille læsekrog.

Vælger du en af vores mange billige velour lænestole, får du en stol du med garanti bliver rigtig glad for. Udover at bidrage med en stor portion farve, får du samtidig en lænestol, som byder ind med høj komfort og et lækkert design. Du kan finde en billig velour lænestol hos Møblér i vores altid billige stærk pris serie. Her har vi samlet en masse forskellige møbler og giver dem en fast lav pris, der altid er helt i bund. Udover din nye velour stol, kan du også finde matchende spisebordsstole og sofaer til stærke priser.

Se også vores fulde sortiment af komfortable lænestole.

Moderne spisebordsstole i velour stof

Er du blevet bidt af velour-trenden? Det er helt forståeligt! Velour er en favorit hos mange danskere og hos Møblér er vi også helt vilde med det. Derfor finder du hos os et stort udvalg af spisebordsstole og andre møbler i velour.

Har du et klassisk spisebord, hvor farverne ikke er det der som regel træder først i øjnene på dine gæster? Vælger du at sætte spisebordsstole i velour til bordet, lover vi dig for at gæsterne bemærker det. Udover at være markante i sit farverige design, får du også en dejlig komfortabel stol.

Sidder I ofte ved spisebordet længe ad gangen kan du overveje at vælge en velour spisebordsstol med armlæn. Her får du en super god komfort hvor du samtidig kan hvile armene mens du sidder og hygger dig hele aftenen.

Leder du efter flotte velour stole, der er iøjnefaldende i farven, har vi stolen til dig. Vores sortiment byder på mange smukke farver, såsom:

  • Blå
  • Grøn
  • Grå
  • Lyseblå
  • Bordeaux
  • Olivengrøn

Udover vores spisebordsstole, kan du også få lænestole, sofaer og andre møbler i velour. I og med at velourstoffet er så markant i sit udtryk er det en god måde at inkorporere farve i hjemmets indretning. En velour stol er det moderne valg af nye spisebordsstole til hjemmet.

Find billige velour spisebordsstole hos Møblér og få bragt farverne ind i hjemmet. Vores velour stole findes i et hav af forskellige farver til fordelsagtige priser alle kan være med på.

Du kan finde alle vores spisebordsstole her.

Find en fløjl sofa til din stue

En af de absolut største modetrends de seneste par sæsoner har været fløjl. Nu er det endelig også begyndt at dukke op i møbelbranchen, hvor særligt store møbler såsom sofaer, lænestol og spisebordsstole er betrukket med fløjl. Fløjl sammenlignes ofte med velour og begge stoffer bidrager med et skønt touch af 70’ernes luksus. Stilen er i dag noget anderledes, da møblerne ofte er nordisk inspireret.

En fløjl sofa er det perfekte valg hvis du drømmer om en moderne stue, som trækker på inspiration fra de gode gamle dage i 70’erne. Udover at være utrolig flot og alsidig i sit design, får du en absolut skøn siddekomfort, hvilket nok vil betyde at sofaen bliver hjemmets klare favorit. Vores udvalg af sofaer i fløjl består af forskellige design, hvorfor vi tror på der er noget for enhver smag. Vælg eksempelvis en sofa i bredriflet fløjl, hvis du elsker den klassikere stil med jernbanefløjl, hvor rillerne i stoffer er ekstra brede. Vælg din nye favorit sofa betrukket med fløjlsstof som enten, to eller trepersoners, chaiselongsofa eller hjørnesofa. Besøger du os ude i en af vores mange lokale Møblér-butikker, kan vi samtidig vise dig et stort udvalg af forskellige farver til din nye fløjl sofa.

Find en billig fløjl sofa hos Møblér. Vi har billige fløjls sofaer i alle prisgrupper, da vi mener alle skal kunne købe en moderne og smuk fløjl sofa uanset budget. Vil du gøre en ekstra god handel på en fløjl sofa på tilbud, kan du holde øje med vores tilbudsavis, hvor alle de bedste tilbud er samlet.

Stort udvalg af smukke velour puder til din sofa

Pyntepuder til sofaen er for mange et absolut must. Det er puderne, der er med til at definere sofaen og det omkring stående miljø. Det er her man ved hjælp af et par farverige puder kan få den ellers så anonyme grå sofa til at træde frem og kræve opmærksomhed. Velour puder er en oplagt kandidat når du mangler nye pyntepuder til sofaen. Velour har en meget intens og fangende farve, hvad end den er grøn, blå eller mønstret. Lurven i stoffet er samtidig med til at give puderne deres eget liv, da den kan vendes begge veje og dermed skifte udseende i overfladen. Puder i velour fås i mange forskellige farver hos Møblér og er det oplagte valg til at pifte din sofa op.

Se også alle vores andre pyntepuder til hjemmet.

Brug for hjælp til at vælge de rigtige møbler i velour eller fløjl?

Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge, eller om det skal være en to eller trepersoners sofa? Vi har lokale butikker spredt ud over hele landet. Du er altid velkommen til at besøge os og tage en snak med os omkring dit nye møbel. Vælger du at købe dine nye velour og fløjl møbler hos os, så kvitterer vi med gratis fragt til din husstands kantsten ved ordre over 1.500 kroner. Som kunde ved Møblér har du også adgang til en attraktiv rente- og gebyr fri finansiering. Du kan derfor købe netop de møbler du går og drømmer om, og betale løbende af på dit møbellån.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvad er velour lavet af?

Velour er typisk fremstillet af bomuld, men ligesom sin nærbeslægtede ven fløjl, kan det også være fremstillet af diverse kunstmaterialer eller et mix heraf.

Er velour slidstærkt?

Ja, velour er faktisk et meget slidstærkt materiale, som samtidig er nemt at holde. Stoffet er vævet meget tæt og hårene står lodret, hvilket betyder, at væsker preller af.

Hvordan vedligeholdes en velour sofa?

Ved almen rengøring kan overfladen støvsuges samt tørres over med en klud. Pletter kan fjernes med tekstilrens, hvor fedtet i pletten opløses og kan tørres væk.

Hvad er fløjl?

Fløjl er vævet stof, der har en kort opretstående luv. Fløjl stoffet fremstilles af enten silke, bomuld og uld, men laves i dag oftest af syntetiske fibre. Fløjl kan være både glat eller riflet. Fløjl sammenlignes ofte med velour, i så fald der tale om den glatte variant.

Er fløjl og velour det samme?

De er nærtbeslægtede og minder derfor meget om hinanden. Begge tekstiler er kortvævede og har en meget kort luv.

Hvilken farve er moderne til velour sofaer?

Grøn, blå og grå er populære farver til velour. Herudover fås veloursofaer og andre møbler ofte i mange andre spændende farver.

Hvor kan man købe en velour sofa?

Hos Møblér kan du finde velour sofaer i forskellige størrelser og farver. Du kan også finde velour lænestole og spisebordsstole i vores sortiment.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.