0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Borde

Sofaborde

Sofaborde

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Se vores store udvalg af flotte sofaborde

Et af hjemmets omdrejningspunkter er stuen. Det er her, vi samles som familie og hygger med hinanden. Dette kan være gennem sjove spil, hyggelige samtaler, spændende film eller sjove serier. Oplev vores store udvalg af sofaborde, hvis du leder efter et nyt bord til din stue.

Indlæser produkter

Runde sofaborde og sofaborde med opbevaring

Møblér har et bredt udvalg af forskellige stilarter og varianter – også når det kommer til sofaborde. Køb for eksempel et af vores runde sofaborde til din stue. Et rundt sofabord tilfører rummet elegance og dekoration, uden at møblet virker for stift og kantet. Derudover kan et rundt sofabord nemt stilles i alle hjørner og kroge i stuen. Vi har både sofaborde af træ, eg og glas – både i runde og firkantede former. Du finder altså nemt dit nye sofabord hos os, uanset om du er på udkig efter et sofabord af træ, eg eller glas.  

Vi tilbyder også sofaborde med opbevaring. Dette er især ideelt for dem, der ønsker et praktisk og brugbart sofabord, samtidig med at det ser flot ud. Køb for eksempel vores sofabord med hylde, hvor du let kan opbevare fjernbetjening, mobil oplader, magasiner, kryds og tværs, garn og lignende. Ellers tilbyder Møblér dig også sofabord med skuffe. Her kan du igen opbevare diverse småting i bordet. Med et sofabord med opbevaring eller et sofabord med skuffe har du alle tingene let tilgængelige og gemt af vejen.

Billige sofaborde i mange farver 

Alle sofabordene hos Møblér forhandles til en god pris. Desuden har vi løbende sofaborde på tilbud og udsalg, så du kan købe et ekstra billigt sofabord. Det er forskellige stilarter, der sættes på udsalg, og du kan derfor både finde runde sofaborde, ovale sofaborde og designer sofaborde på tilbud. Hold øje med vores webshop for at se, om du kan være heldig at finde dit næste sofabord på tilbud eller udsalg, så du får et billigt et.

Men hvordan gøres dette fællesrum endnu mere hyggeligt? Selvfølgelig med et flot sofabord. Et sofabord kan pyntes og dekoreres helt efter ens egen smag, og derudover fungerer det også som et praktisk aspekt i rummet. Man kan nemlig stille sin varme kaffekop og lækre snacks på bordet også.

Ligesom forskellige materialer forhandler vi forskellige farver af møblerne. Du kan derfor finde både hvide og sorte sofaborde samt mere farverige af slagsen. Et hvidt eller sort sofabord passer ind i langt de fleste hjem og falder godt ind i den eksisterende indretning. Køb derfor et af vores hvide eller sorte sofaborde, hvis du ønsker et bord, der let falder ind i dit hjem. Vi har også borde i mange størrelser, og du kan derfor både købe et lille eller stort sofabord. Kom gerne ind i vores butikker for at se de forskellige størrelser. Dette er den bedste måde at se dit nye møbel på, og vores personale er altid klar til hjælp og vejledning i butikkerne.

Ovalt sofabord og designer sofaborde

Ønsker du at købe et bord, der passer som fod i hose til stuens sofa, bør du købe et ovalt sofabord. Ovale sofaborde vil nemlig give bordplads til hele sofaen, uanset om man sidder i den ene eller anden ende. Derudover ser de bløde kanter yderst smarte ud, og det skaber en god stemning i rummet. Køb derfor gerne et af vores ovale sofaborde, og pryd din egen stue med det. Disse er i særdeleshed moderne sofaborde i dag.

Hos Møblér går vi op i design og god kvalitet, og derfor tilbyder vi også designer sofaborde. Vi har mange sofaborde i klassiske danske design både af Cecilie Kamp og Andreas Hansen. Køb derfor et af vores designer sofaborde, hvis du virkelig værdsætter borde af høj kvalitet. Ligeledes tilbyder vi retro sofaborde. Retro sofaborde giver en spændende og interessant tilføjelse til rummet, som uden tvivl pryder indretningen.

Kontakt os gerne pr. telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning i forbindelse med dit nye køb af sofabord. Vi er altid klar til at hjælpe dig her – og vi er også altid klar til at hjælpe dig i en af vores mange butikker landet over. Dette er, uanset om du er på udkig efter et højt sofabord, et moderne sofabord eller et retro sofabord.  

Rigtig god shoppelyst!  

 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.