0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Sofaer

Sofaer med open end

Sofaer med open end

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Sofaer med open end flere varianter

Giv stuen en anden funktionalitet med en sofa med open end. En sofa med open end sofa er det moderne valg når det kommer til valg af møbler til en scandinavisk stue.

Se også:

Indlæser produkter

Open end-sofaer

Der er ikke noget bedre end at slænge sig i sofaen efter en hård og lang arbejdsdag, eller at ligge og flade ud på divaneseren i weekenden. Sofaen er nærmest gået hen og blevet synonym med ren afslapning og hygge såvel som centralt mødested for socialt samvær med familie og venner. Netop derfor er det helt afgørende, at man befinder sig godt, føler velbehag og ikke mindst har god plads, når man sidder eller ligger i hjemmets sofa – og alt dette får du med en open end-sofa fra Møblér.

Hos os finder du et kæmpe udvalg af flotte, stilfulde og kvalitetssikre open end-sofaer, der pga. deres open end-detalje lige virker tanden mere moderne og enkle end de traditionelle hjørnesofaer. Tag et kig på de mange muligheder i kataloget nedenfor og kom ind i en af vores mange Møblér-butikker – vi har noget for enhver smag og i alle prisklasser. 

Vi har sofaer med open end i alle prisklasser. Du har også muligheder for at skrædersyge din egen open end sofa ud fra vores modulsofaer, og på den måde skabe lige præcis den sofa der passer til din stue. Læs eksempelvis mere om vores Symfoni system her. Der er utallige muligheder.

Når enden er god, er alting godt

Det er ikke altid lige nemt at finde sig den helt perfekte sofa, og spørgsmålene melder sig i hobetal under beslutningsprocessen – stor eller lille, høj eller lav, klassisk eller hjørnesofa, med eller uden chaiselong osv. Har du også svært ved at beslutte dig, kan en sofa med open end netop være den rette løsning for dig. Denne type sofa kombinerer nemlig lidt af ”det hele”, da den med sit karakteristisk og smarte open end-design både er rummelig, med muligheden for at brede sig på langs, og rent visuelt ikke fylder lige så meget som en traditionel hjørnesofa grundet fraværet af armlæn i den ene ende. Derfor kan man ofte tillade sig at vælge en lidt større sofa til f.eks. stuen, fordi den rent designmæssigt fremstår lidt ”lettere” i sit udtryk.

Alle vores open end-sofaer produceres i kvalitetsmaterialer og med øje for detaljen og det flotte design. De findes i mange former, størrelser og farver, så du er garanteret at kunne finde netop dén sofa, der passer perfekt ind i dit hjems øvrige indretning.

Stærke tilbud på funktionelle sofaer med open end

Du behøver ikke at tømme din bankkonto for at erhverve dig en topmoderne open end-sofa i smukt design. For hos Møblér er vi leveringsdygtige med stribevis af stærke tilbud, der sikrer dig høj kvalitet til yderst favorable priser. Og det er uanset, om du ønsker en stor og personligt designet sofa, eller mere søger en simpel, lille og fiks sofaløsning. Vi matcher dine behov og kan med sikkerhed indfri dine forestillinger om, hvad den rette open end-sofa er for dig – og til tilbudspris. Dét kalder vi en god handel! 

Vores store produktsortiment favner alle former for funktionaliteter. Om du har behov for en lille, praktisk 2-personers sofa, der ikke fylder for meget og dog alligevel giver plads til, at du og din partner kan ligge udstrakt i den åbne ende, eller om du er på udkig efter en rummelig, bred sofa med chaiselong og open end, der muliggør, at hele den store familie eller flere gæster kan samles til fælleshygge. Uanset hvad står Møblér klar med en sofaløsning, der dækker dine behov. Du finder både de gode tilbud, en lang række faste lavpriser samt aktuelle nyheder nedenfor. 

Skab din personlige og unikke open end-sofa

Drømmer du om en helt unik og personlig open end-sofa, der skiller sig ud fra mængden, så kan vi også være behjælpelige med dette hos Møblér. Vi tilbyder sofaer i alle former, farver, materialer og designs, og vi kan derfor garantere dig, at der i vores brede sortiment af open end-sofaer er noget for dig.

Som særlig service har du tilmed mulighed for at designe din personlige sofa med open end vha. vores smarte ”byg selv”-system, som vi kalder ”Ucreate”. Her får du lov til at skræddersy nøjagtig den sofa, du går og drømmer om, og du kan lege med kombinationsmuligheder, der sikrer dig, at din sofa ikke bare ligner naboens sofa. Du kan frit sammensætte moduler og vælge mellem et væld af stof- og sædetyper, sædebredder og -dybder, arme og ben samt rygmuligheder – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Har du nogle spørgsmål eller søger rådgivning i forhold til et forestående køb af open end-sofa, så må du endelig ikke tøve med at komme ind i en af vores mange Møblér-butikker landet over eller kontakte os pr. telefon og mail. Vi står altid til rådighed med kyndig vejledning og et godt tilbud.

Se det store udvalg af sofaer med open end herunder – og held og lykke med jagten!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.