0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Stue

Reoler og mediemøbler

Skænke

Skænke

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Skænke i flere varianter

Er du på udkig efter en skænk til stuen, eller en vægophængt skænk til din entré eller stue, har vi et stort udvalg hos Møblér. Det er altid rart med lidt ekstra opbevaringsplads. Vi har både skænke med åbne rum, låger og skuffer. En skænk med en flot hængevitrine over, skaber gode muligheder for opbevaring og ser samtidig rigtig flot ud. Har du spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte os ved vejledning af køb. 

Find inspiration til boligindretningen her

Indlæser produkter

Skænke

Når du indretter din bolig, handler det om at forene æstetik og praktik på bedst mulige vis. En disciplin der for mange kan være en vanskelig udfordring. De fleste vil dog kunne tilslutte sig, at det på sigt er prioriteringen værd at inkorporere møbler i hjemmet, der er multifunktionelle. Dvs. møbler, der både tjener et æstetisk og et mere praktisk orienteret formål samtidig.

Den klassiske skænk er et af de møbler, der i første ombæring måske ikke lige forbindes med sådan multifunktionalitet. Den opfattes derimod ofte som et mere fastdefineret og tungt møbel, der ikke rummer mange brugs- og variationsmuligheder. 

Det er dog langt fra tilfældet, og med udgangspunkt i det brede udvalg, vi tilbyder hos Møblér, er der mange muligheder for at investere i den helt rigtige skænk til dig. Skænken, der forener æstetik og hverdagens brug.

Læs med nedenfor og hør om vores store udvalg, hvor du kan samle inspiration til, hvordan du vælger den rigtige skænk, og hvilke der er populære.

Kvalitetsskænke på tilbud til billige priser

Det behøver ikke koste dig en bondegård at få fingre i en kvalitetsskænk, som du uden tvivl bliver glad for. Selv med sparsomt forarbejde hos din lokale Møblér-butik eller på webshoppen online vil du hurtigt opdage, at der er adskillige billige skænke på markedet, der trods deres favorable priser rummer stort set samme kvaliteter og egenskaber som de resterende udgaver i sortimentet. 

Vi har løbende kvalitetsskænke på tilbud til billige priser, og lad endelig ikke skænkens tilbudspriserne snyde dig. Produkterne holder, når du handler hos Møblér. Vi har kvalitet og kundetilfredshed i højsædet – så selvom din skænk er billig, kan du sagtens tage kvaliteten for gode varer.

Træskænke i teak eller eg

Den klassiske skænk er i træ, og hvad enten du er til skænke i teak eller eg, finder du et udvalg af olierede og præparerede træskænke – heriblandt både sorte og hvide skænke.

En ting, der er værd at prioritere, inden du investerer, er, hvorvidt det er en skænk med eller uden ben, du er interesseret i. Benene skaber en høj skænk og giver et lettere udtryk end en skænk, der hviler på gulvet. Derudover har benene den klare fordel, at du kan få en støvsuger og en gulvklud ind under fra tid til anden.

Hos Møblér har vi skænke i både eg og skænke i teaktræ, og begge er populære.

Kom derfor gerne ind i en af vores butikker eller kontakt os, hvis du ønsker vejledning i, hvilken skænk i teak eller eg der passer bedst til dit hjem.

Høje og smalle skænke

Den sædvanlige skænk fylder godt i landskabet, og det kræver sine kvadratmetre at finde plads til den brede skænk, der i mange husstande anvendes til at placere den kæmpestore tv-fladskærm på i stuen eller som aflangt møbel, der passer til entréens længderetning.

Er du ikke den heldige indehaver af en stor dagligstue, hvor der er rigeligt med gulvplads, kan det være oplagt at investere i en af vores mange høje eller mere smalle skænke, der vinder frem på markedet og er yderst populære.

Vores højere skænke er beslægtet med vitrineskabet grundet sin form, mens også de smalle skænke, vi forhandler, rummer flere af de samme kvaliteter. Det skyldes især, at den smalle skænk kan placeres i hjørner eller mellem andre møbler. Både de smalle og høje skænke, du finder hos Møblér, er derfor din mulighed for at spare på kvadratmeterne.

Hvid eller sort skænk – farven skaber udtrykket

Flere af skænkene, der tegner udvalget hos Møblér, er hvidolierede, mens enkelte skænke er sorte. Især er de lysere modeller populære – på grund af deres alsidighed over for forskellig indretning.

Farven på din kommende skænk kan være afgørende for, hvilke møbler du kan kombinere den med, og hvor diskret eller iøjnefaldende den forekommer.

Søg derfor gerne råd i den nærmeste Møblér-butik nær dig, hvor vi står klar til at vejlede dig i farven på din næste skænk.

Tøv ikke – få vejledning i dag

Har du andre spørgsmål eller søger du rådgivning, så kontakt os pr. telefon eller mail. Og du er selvfølgelig meget velkommen til at komme ind i en af vores mange Møblér-butikker landet over, hvor vores kompetente personale står klar med venlig vejledning.

Se det store udvalg af skænke nedenfor – rigtig god fornøjelse!

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.