0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Jarvig Møbler

Boligcentret Jarvig Møbler

Om os

Boligcentret Jarvig i Nykøbing F

Møblér med Boligcentret Jarvig har tidligere ligget i Maribo men er nu flyttet til Randersvej i Nykøbing F. Det er samme ejer og samme personale, blot i endnu flottere rammer.

Når du handler møbler lokalt hos Møblér med Boligcentret Jarvig i Nykøbing F, kan du forvente en nærværende service. Her har vi 100 % fokus på at have dig i centrum, så du får den bedste oplevelse ved at besøge vores møbelbutik. Det gælder både, hvis du bare er ude for at snuse lidt rundt for at hente inspiration, eller hvis du specifikt er på jagt efter et møbel eller boligtilbehør til din bolig. 

Hvis du måtte have spørgsmål eller andet på hjertet, skal du ikke tøve med at tage fat i en af vores dygtige og serviceminded medarbejdere. Vores personale har mange års erfaring både i butikken og generelt indenfor møbelbranchen, hvorfor du kan forvente et højt fagligt niveau. 

Vi ved, at der kan være mange overvejelser bag den personlige bolig-indretning, hvorfor vi altid støtter op om den bedste service både før og efter dit køb. 

Køb møbler i Nykøbing F - god service og høj faglighed

Vi går aldrig på kompromis med vores viden, ekspertise og faglighed. Vi uddanner derfor løbende vores personale i vores produkter samt de nye trends på markedet. Det gør vi, for at vores kunder kan forvente en ærlig og kompetent vejledning, der giver svar på deres spørgsmål. Vi tror dog ikke på, at faglighed kun er nok til at skabe en god kundeoplevelse, derfor værner vi også om at give dobbelt op på service. Det er vigtigt for os at vise, at du er værdsat som besøgende, når du træder ind i vores flotte møbelbutik i Nykøbing F, tidligere Maribo. 

Vi bestræber os på, at kunne blive den foretrukne møbelbutik i Nykøbing F ligesom vi har været i Maribo. Vi håber derfor også på, at det forstærker vores profil, hver gang vi yder en ekstra indsats for vores kunder. Derfor tilbyder vi alle kunder uanset om de er fra Maribo, Nykøbing F eller udenbys fri levering på køb over 7.000 kr. og på køb under 7.000,- koster det 500 kr. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hjemtransporten af den nyindkøbte seng, sofa eller spisebord.  Vores egne chauffører sørger for at dine møbler kommer sikkert frem til den aftalte tid. Her kan vi også tilbyde dig at samle dine møbler for dig. 

Stort udvalg af møbler

Hos Boligcentret Jarvig i Nykøbing F har vi et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til alle husets rum. Det gælder både møbler til dagligstuen, soveværelset, køkkenet, børneværelset, entréen og kontoret i hjemmet. Vi har lavet forskellige indretningsløsninger i vores showroom, hvor du kan se indretningsmuligheder i alle forskellige retninger. Der findes ingen regler eller normer for, hvad der er rigtigt at gøre. Derfor kan du frit slå dig løs og sammensætte netop den indretningsløsning, der giver mening for dig. 

Din lokale møbelbutik i Nykøbing F

Kom ind og besøg din lokale møbelbutik i Nykøbing F. Her står vi klar til at give dig en ærlig og personlig betjening under hele købsprocessen. Vi er her for at give dig en god oplevelse, når du skal finde møbler eller boligtilbehør til din boligindretning. Vi hjælper både private og virksomheder med at skræddersy en indretningsløsning, hvor der bliver taget udgangspunkt i dine behov, ønsker og budget. Alle fortjener kvalitetsmøbler, hvorfor vi nok skal finde en løsning, der passer ind i dit budget.

Du handler hos Boligcentret Jarvig Møbler

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Torbjørn Nielsen
Adresse:
Randersvej 2, 4800 Nykøbing F
Telefon:
E-mail:
CVR:
29492948

Åbningstider:

Man - tors       09.30 - 17.00
Fre      09.30 - 18.00
Lør      09.30 - 14.00
Søn*       11.00 - 15.00

*Første søndag i måneden
*Åbner først kl. 10.30 d. 18/04/24