0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Alle tilbud

Spar penge og gør et kup når du handler hos Møblér

Leder du målrettet efter de bedste tilbud på møbler? Hos Møblér kan du altid finde et stort udvalg af møbler til nedsatte priser. Nedenfor kan du finde alle vores aktuelle tilbudsvarer.

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Milano 3 pers. sofa og 2 stk. Prag lænestole

Betrukket med sort læder i dessin Pasadena. Lænestole betrukket med sort læder/PVC og sokkel i aluminium

Milano 3 pers. sofa og 2 stk. Stockholm lænestole

Betrukket med sort læder i dessin Pasadena. Lænestole betrukket med sort læder og sokkel i børstet alu

Mistral 005 skab

Antracit med klap og 2 døre med en gennemgående hylde - LED spots medfølger

D/L: 42 H: 122 B: 89

Mistral 004 skab

Fås i flere farver med klap og skuffe

D/L: 42 H: 61 B: 89

Mistral 312 AV/soundbar modul

Snehvid med 1 klap i stof og 2 skuffer

D/L: 33 H: 23 B: 220

Mistral 158 AV modul

Hvidpigmenteret eg lak med 1 klap i stof og 1 klap i træ.

D/L: 45 H: 23 B: 133

Mistral 034 AV modul

Vælg mellem flere farver. 2 klap i træ og 1 træhylde

D/L: 33 H: 23 B: 133

Mistral 144 AV modul

Hvidpigmenteret eg lak med 2 klap

D/L: 33 H: 23 B: 133

Mistral 141 AV modul

Hvidpigmenteret eg lak med 1 stofklap og 1 klap

D/L: 33 H: 23 B: 133

Mistral AV/soundbar modul

Fås i flere farver med klap i stof. 

D/L: 33 H: 23 B: 133

Mistral 232 AV modul

Snehvid med 2 stoflåger og 1 hylde.

D/L: 45 H: 42 B: 162

Mistral AV 232 modul

Fås i flere farver - med 2 stoflåger og 1 skuffe.

D/L: 45 H: 42 B: 162

Møbler på tilbud til stuen

Det behøver ikke at koste mange penge, at indrette et af husets mange rum. Hos Møblér kan du altid gøre et kup på et af vores mange gode tilbud. Vi har et brændende ønske om at hjælpe alle danskere med at få deres boligdrømme til at gå i opfyldelse. Vi er lokalt repræsenteret over hele landet, og kan altid tilbyde en lokal og venlig betjening i et af vores mange møbelhuse eller online på vores webshop.

Inspiration til boligindretning

Går du rundt med ivrige boligdrømme hvori møblementet udskiftes, så kan du altid få inspiration til fremtidens møbler hos Møblér. Her finder du alle de kendte kategorier såsom sofaer, spiseborde, senge og meget mere. Du kan altid besøge vores inspirationsunivers, hvor alle vores artikler er at finde. Her kan du læse om tidens tendenser indenfor boligindretning og møbler. Uanset om du ønsker inspiration til stuen, spisestuen, soveværelset eller entreen, så kan du finde inspirerende artikler om dette.

Moderne eller klassisk indretning

Følger du tiden trends og farver eller er du mere til den klassiske stil? Vi har møbler til begge typer eller den midt i mellem. Uanset om du er til en moderne eller klassisk indretning, så er der typisk altid helt basale møbler som vil gå igen. Sofaer med chaiselong og hjørnesofaer er efterhånden ganske almindeligt i danskernes hjem. Den moderne version er ofte visuelt let at se på med fine og skarpe detalje og smalle ben, hvorimod den klassiske version fremstår robust og ofte en anelse tungere – eller sagt på en anden måde, den fremstår som en klassisk gør.

Hos Møblér kan du altid finde et stort udvalg af moderne og klassiske møbler til alle de populære rum i boligen.

Stressless tilbud – Komfort møbler til tilbudspris

Er du på udkig efter stilrene og komfortable møbler, så er Stressless en sikker vinder. Vi har et stort og bredt udvalg indenfor Stressless lænestole, sofaer, sofaborde og spisebordsstole. Hos Møblér har vi desuden prismatch på en lang række af Stressless modeller, hvor vi følger den aktuelle dagspris på møblerne i markedet. Varerne overvåges af en prisrobot der sikrer, at det pågældende møbel ikke koster mere hos os end ved vores konkurrenter. Derfor kan vi hos Møblér altid tilbyde dig en skarp pris.

Mangler stuen en ny komfortabel siddeplads, så bør du se nærmere på vores udvalg af Stressless møbler. Her får du en høj komfort i et stilrent og enkelt design, som passer ind i de fleste danske hjem.

Sov godt i en kvalitetseng til stærke tilbudspriser

Vi bruger op mod en tredjedel af vores liv i sengen og de fleste kan vel genkende, at humøret ikke altid er i top hvis nattesøvnen ikke har været tilstrækkelig god. Hos Møblér vil vi gerne hjælpe dig med at få den bedst mulige nattesøvn og dermed stå frisk op hver morgen. Vi har et stort udvalg af kvalitetsenge i forskellige mål, farver og fastheder. Uanset om du er på udkig efter en elevationseng, kontinentalseng eller boxmadras, så kan vi hjælpe dig skridtet videre mod en god søvn.

Har du brug for hjælp til at finde den bedste fasthed til din nye seng, så kan du læse mere om dette her. Hos Møblér tilbyder vi også 100% prismatch på alle vores senge og optil 125 dages ombytningsret* på madrasser.

Har du spørgsmål til dit lokale møbelhus?

Skulle du brænde inde med et spørgsmål om et møbel, tilbuddets varighed eller andet, så kan du altid skrive eller ringe til os. Du kan også altid besøge et af vores mange lokale møbelhuse rundt om i landet. Her står vi altid klar med en venlig og kompetent vejledning til dit næste møbel.

FAQ - de mest stillede spørgsmål

Hvor finder jeg Møblér’s tilbudsavis?

Du kan altid finde Møblér’s tilbudsavis på vores hjemmeside.

Hvilke møbler er på tilbud lige nu?

På siden tilbud er alle vores tilbud samlet et sted. Ønsker du at se tilbud for specifikke møbelkategorier, skal du blot vælge en af disse i topmenuen. De først viste møbler er altid de aktuelle tilbud.