0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Dunlopillo

Dunlopillo

Dunlopillo

Dunlopillo

''Dagen begynder om natten – god søvn er nøglen til større dagligt overskud''

Dunlopillo har produceret madrasser siden 1929, og i dag er deres sortiment udvidet med puder og sengeløsninger.  Kendetegnet hos Dunlopillo er høj komfort, høj kvalitet og god holdbarhed der bidrager til en optimal nattesøvn. Dunlopillo er en del af Hilding Anders Group, der er blandt verdens førende sengeproducenter.

Senge fra Dunlopillo er i rene naturmaterialer, der former sig efter din kropstype. Madrasserne er med unikke naturlatexkerne og syv komfortzoner der bidrager til maksimal støtte og aflastning. 

Fokus på miljøet

Dunlopillo har fokus på kvalitet og omtanke, og det samme gør sig også gældende for produktionen. Derfor er alle deres produkter produceret med respekt for menneske og miljøet. Dunlopillo er ansvarlige for fremstillingen af madrasser uden at gå på kompromis på kvaliteten, og vælger kun teknikker, der ikke belaster miljøet. 

Sengeserier fra Dunlopillo 

Hos Møblér finder du både Natura og Balance serien fra Dunlopillo. 

Natura-serien er en stilren sengeserie som er fremstillet af de bedste naturmaterialer, og er astma- og allergivenlig. Med Natura-serien får du 16 cm naturlatexkerne og syv komfortzoner som tilpasser sig kroppen natten igennem. Sengene er betrukket med Dunlopillo Clima, hvilket er åndbart og slidstærkt stof som er nemt at vedligeholde. 

Balance-serien kombinere de gode egenskaber fra naturlatex med komfortabelt lag af pocket-fjedre, og er også astma- og allergivenlig. Med Balance-serien får du 16 naturlatexkerne og syv komfortzoner der sikrer dig, at madrassen tilpasser sig kroppen hele natten. Sengene er betrukket med åndbare kvalitetsstoffer, som er nemt at vedligeholde. 

Dunlopillo tilbyder 3 sengetyper 

Dunlopillos boxmadrasser er alle produceret af naturmaterialer og indeholder naturlatex-kerne. For at støtte kroppen optimalt er madrasserne indbygget med syv komfortzoner som tilpasser sig kroppen i løbet af natten. Alle boxmadrasserne fra Dunlopillo er betrukket med kvalitetsmaterialer, der både er åndbare og allergivenlige. Boxmadrasserne leveres med topmadras. 

Dunlopillos kontinentalsenge har samme opbygning med naturlige egenskaber som boxmadrasserne. Med en kontinentalseng får du ekstra komfortlag i sengens bredde og kan kombinere forskellige fastheder. Dette giver en mere behagelig og omfavnede seng. Kontinentalsenge leveres med topmadras i høj kvalitet. 

Med en Dunlopillo elevationsseng har du mulighed for at hæve hoved- eller fodenden, således du får den optimale aflastning. Med en elevationsseng kan du få præcis den position, du ønsker. Elevationssengene er udviklet af naturmaterialer med naturlatex og syv komfortzoner, som giver din krop den optimale støtte. 

Hos Møblér finder du et bredt udvalg af Dunlopillo. Du kan se det store sengeprogram her eller besøge en af vores butikker for at afprøve hårdhed og komfort. Vores personale står klar til at hjælpe og rådgivning dig.  

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.