0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Om Møblér kæden

Hvem er vi?

Møblér er en kæde bestående af selvstændigt ejede møbelforretninger fordelt med 35 butikker over hele landet. Det betyder meget for os, at vores butikker har et lokalt tilhørsforhold, lige såvel som det faktum, at der er mennesker bag facaden, som har et reelt ønske om at gøre det bedste for dig, når du skal ud og købe møbler til din bolig. Vores butikker er kendetegnet ved, at ejeren er i butikken, hvilket afspejler sig i en høj service og en kyndig faglig rådgivning. Som lokale fagmænd tager vi nemlig hånd om dig og dit møbelkøb, fra det øjeblik, du søger inspiration, til du skal træffe dit møbelvalg og helt frem til både levering og samling af dine møbler. Vi følger dit møbelkøb til dørs, og vi sørger for, at alt foregår, som det skal med levering med vores egne biler og af vores erfarne og møbelkyndige personale. 

Vi er stolte af, at du i vores butikker kan få en fantastisk god og personlig service, der kan give dig tryghed under hele købsprocessen. Vores butikker har et indbydende sortiment, og vi lægger vægt på, at du skal have mulighed for at se, føle og prøve møblerne i virkeligheden. 

Find din nærmeste Møblér butik her.

Selvom vi er en kæde af selvstændige butikker, laver vi fælles indkøbsaftaler, hvilket gør, at vi kan tilbyde attraktive priser til dig som forbruger.

Her i webshoppen finder du et stort sortiment af møbler til alle slags rum. Det er ikke sikkert, at alle varer er at finde ude i din lokale butik, da alle vores butikker tilpasser sit sortiment til det enkelte lokalsamfund. Ligeledes kan hovedparten af vores møbler tilpasse i blandt andet farver og mål. Kig forbi og få svar på dine spørgsmål, og så bestiller vi varerne hjem til dig, hvis de ikke er i butikken. 

Møblér kæden blev dannet i 2014 af butikker, som tidligere var del af Danbo Møbler og Smag & Behag kæden.