0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Soveværelse

Sengetilbehør

Topmadrasser

Topmadrasser

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Topmadrasser - kvalitetstestede topmadrasser fra kendte mærker

En topmadras er kirsebæret på toppen af lagkagen. Når du først har fundet en dejlig seng med en stor og blød madras, kan du toppe komforten og din nattesøvn med en behagelig topmadras. Se vores store udvalg af topmadrasser her.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Mærker

Indlæser produkter

Sæt pris på din søvn med en topmadras

Når du først har anskaffet dig en topmadras, er det svært at undvære den igen. Hos Møblér finder du et udvalg af topmadrasser af høj kvalitet. Vi stiller høje krav til alle vores leverandører for at sikre en høj standard for din nattesøvn. 

Med en topmadras har du mulighed for at kunne tilpasse, hvordan du foretrækker at ligge. Det kan være, du ofte vågner ved at have det for varmt, hvorfor det er en fordel at vælge en topmadras som er temperaturregulerende. Det kan være du har nogle udfordringer med ryggen, hoften eller lænden modsat din partner, hvorfor I kan vælge to forskellige topmadrasser. Gå på opdagelse på vores shop eller besøg din lokale Møblér, for at se og mærke vores topmadrasser.

En topmadras kan ikke redde enhver dårlig seng, men den kan være med til at øge din liggekomfort. Det er derfor meget individuelt, hvad der betegnes og opfattes som en god topmadras. Tag derfor ind og besøg en af vores 35 lokale Møblér butikker rundt i hele landet, og mærk de forskellige muligheder der ligger dig for. Har du en partner, du deler seng med, kan det være en fordel at have ham/hende med, for at se om I har samme behov, eller der er behov for at kigge efter en topmadras til jer begge. En topmadras kan nemlig fås i forskellige størrelser og modeller, som kan tilpasses individuelt.

Vedligehold din gode nattesøvn

En topmadras holder desværre ikke evigt. Det skyldes, at du i løbet af natten afgiver en masse væske fra kroppen, som bliver suget ned i topmadrassen. Med din kropsvægt og den naturlige sved du afgiver fra kroppen, mens du sover, slider du naturligvis på topmadrassen. Vi har en tommelfingerregel der siger, at du bør udskifte din topmadras hvert 5 år ved dagligt brug. På denne måde sikrer du dig, at liggekomforten ikke forringes. Det kan også være, at måden din krop har udviklet sig på henover de 5 år gør, at en anden topmadras vil passe bedre til din profil. Der sker en stor løbende udvikling på markedet, da en nattesøvn bliver mere og mere prioriteret i en travl hverdag. De fleste har nemlig brug for den fulde energi, man opnår gennem søvn.

Tips og råd til, hvordan du forlænger levetiden på din topmadras

Selvom du køber en topmadras af høj kvalitet, vil det ikke være til at komme udenom, at du naturligt vil slide den op. Da du som sagt afgiver væske i løbet af natten via sved, fordi kroppen stadig arbejder og forbrænder, vil din topmadras suge fugten. Det bedste du kan gøre er at smide din topmadras ud på altanen, så den kan trække luft, og fugten kan fordampe. Du kan naturligvis også gøre det til rutine, at du trækker dynerne væk fra sengen og lufter ud på soveværelset. På denne måde slipper du også for at redde sengen med en god undskyldning om morgenen.

Prismatch på alle topmadrasser

Hos Møblér har vi en klar mission om at gøre det så let og smart for dig at handle ind i form af boligindretning og sengeudstyr til din bolig. Derfor har vi samlet et dedikeret team, der løbende finder kvalitetsprodukter hos de førende leverandører og producenter rundt i hele verden. Med det formål om at gøre Møblér til din foretrukne møbelbutik har skaffet de bedst mulige priser på alle vores produkter, som alle er af høj kvalitet. Såfremt du skulle opleve at finde en pris, der er billigere på det samme produkt hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde at matche prisen 100 %. Du kan både her online på shoppen eller hos din lokale Møblér butik opnå prismatch på alle vores produkter. Kontakt vores kundeservice eller din lokale Møblér butik for at høre nærmere om betingelserne for prismatch.

Få professionel vejledning hos din lokale Møblér

Hvis du synes, du trænger til at få skiftet din nuværende topmadras ud, eller det er første gang, du overvejer en topmadras, vil vi klart anbefale dig at stikke hovedet forbi en af vores 35 butikker, som er fordelt rundt i hele landet. Her bliver du mødt af en servicemindet og faglig stærk medarbejder, som glædeligt vil vejlede og rådgive dig om dine muligheder for valg af topmadras. 

Vi tager naturligvis forbehold for din høje, kropsbygning og dine præferencer for en god nattesøvn. I sidste ende er det kun dig, der kan mærke, hvad der føles bedst at ligge i. Derfor er det klart en anbefaling at få prøvet en masse forskellige muligheder, for at du kan mærke, hvad det rette match er for dig.

Du er ikke forpligtet til at købe ved, at du kommer forbi, da vores vejledning er ganske gratis. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse og samtidig dele vores faglige viden med dig, så du er opmærksom på, hvilke elementer der øger din liggekomfort.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.