0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Mærker

Hos Møblér er kvaliteten enorm vigtig for os. Derfor forhandler vi en lang række mærker, så du som kunde har garanti for, at alle vores produkter er af højeste kvalitet. 

Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsmøbler i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Vores store udvalg af mærker betyder, at alle vores produkter er i topklasse. Vi ønsker, at du finder et møbel, der passer til dine behov og præferencer, og som du kan have nytte af langt ud i fremtiden. Når du køber et mærkevareprodukt, er det din garanti for, at du får et pålideligt produkt af høj kvalitet med hjem. Du kan få et overblik over vores mange mærker herunder. 

Søger

Alle
Senge
Lamper
Lænestole
Reoler
Tæpper & skind
Stole
Plejemider
Sovesofaer
Sofaer
Spiseborde
Sengetøj
Sofaborde

Få en god nattesøvn

Hos Møblér tilbyder vi et stort udvalg af komfortable senge og madrasser, så du altid er garanteret en perfekt nattesøvn. Vi forhandler adskillige mærker, så du kan helt sikkert finde en seng, der matcher dine behov. Vores sortiment rummer kvalitetsmærker som Amour, Jensen Madrasser, Handcrafted Quality Zensizone og Restzone senge. Ønsker du en seng med flere funktioner, tilbyder vi også kvalitetssikrede og komfortable sovesofaer fra det innovative mærke Innovation Living og det danske Hestbæk. 

Som tilbehør til din nye komfortable seng forhandler vi lækre dun- og fjerdyner samt kvalitetspuder fra danske Ringsted Dun. Giv også din indretning et personligt præg med smukt, luksuriøst sengetøj og boligtekstiler fra Södahl. 

Kom endelig indenfor i din lokale Møblér-butik og bliv vejledt af vores kompetente personale i vores store sengeunivers. 

Møbler, du sidder godt i

Uanset om du er på udkig efter en ny sofa, lænestol, spisebordsstol eller måske en sovesofa, er det vigtigt, at møblet er komfortabelt. Derfor består vores store sortiment udelukkende af kvalitetsmærker, der alle vægter gode materialer og flot æstetik. 

Er du på udkig efter en klassisk lædersofa, forhandler vi det italienske mærke Natuzzi Editions, som producerer lædermøbler i allerhøjeste kvalitet. Vi har også et stort udvalg af sofaer og stole fra det danske mærke SKALMA. Derudover forhandler vi adskillige varianter af sofaer fra det danske mærke Symfoni samt Stressless-kollektionen fra Ekornes og det eksklusive mærke Ucreate. 

Skal de gamle spisebordsstole skiftes ud med nye, tilbyder vi et bredt sortiment af danskdesignede møbler fra Kristensen: Kristensen og Findahls Møbelfabrik. Eller leder du efter en komfortabel lænestol til stuen, der tilpasser sig din krops behov, har vi adskillige varianter fra det norske mærke International Möbel Group og Stressless-kollektionen fra Ekornes. 

Du kan blive inspireret af vores store udvalg af komfortable kvalitetssofaer og -stole herunder. 

Anvendelig og moderne belysning

Står du og mangler belysning til hjemmet, forhandler vi hos Møblér forskellige gode brands. Blandt vores udvalg finder du f.eks. det svenske mærke Belid, det populære mærke Halo Design og Nordlux lamper, som alle producerer kvalitetsbelysning i et flot design. 

Borde 

Hos os finder du altid de nyeste tendenser inden for dansk møbeldesign, og det elegante danske mærke Haslev Møbelsnedkeri samt det bæredygtige, danske mærke Skovby er ingen undtagelse. De producerer begge spiseborde og sofaborde i gode materialer og flot design, som med garanti vil løfte æstetikken i dit hjem. Vi forhandler også moderne spiseborde fra U-design, som er produceret af det danske mærke Design Møbler, og flotte sofaborde i Stressless-serien fra Erkornes. 

Opbevaring til hjemmet

Smarte opbevaringsløsninger er ofte vejen til et hjem, der ikke flyder med ting og sager. Hos Møblér har vi et bredt udvalg af Mistral-reoler, så du kan gemme rodet væk. Det er et reolsystem, som fås i forskellige farver og størrelser, og som du selv kan sammensætte efter eget ønske. Vi tilbyder også skænke fra Skovby Møbelfabrik i flot design.

Boligtilbehør

Du kan også give dit hjem en hyggelig stemning og et personligt udtryk ved at placere et stort og flot gulvtæppe under spise- eller sofabordet. Vi forhandler mange unikke gulvtæpper fra Egetæpper.

Husk at pleje dit nye møbel

Når du køber et kvalitetsmøbel, er det vigtigt, at du sørger for at pleje det ordentligt, så det kan holde i mange år frem. Derfor forhandler vi læderpleje og vedligeholdelsesprodukter til møbler fra det populære mærke Guardian. 

Hos Møblér står vores kompetente medarbejdere altid klar til at vejlede dig i, hvordan du plejer dine møbler, så de holder sig pæne i lang tid. Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon, mail eller svinge forbi din lokale Møblér-butik, hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan du plejer dine møbler ordentligt eller vil vide mere om vores mange mærkevarer.