Fragt og levering

Du kan uden omkostninger afhente dine møbler i din lokale Møblér butik. Levering finder sted via den butik, hvor du har foretaget dit indkøb, og efter dit valg af leveringsform.

Vi ønsker at give dig grundig vejledning når du køber dine drømmemøbler. Ønsker du at købe dine møbler online her i vores shop, følger vi altid op på din ordre telefonisk. Det sikrer, at du får netop det du ønsker og at du på den måde undgår skuffelser når dine møbler bliver leveret.

Mange møbler produceres først efter bestilling, og derfor opleves det af og til, at der kan ske ændringer i leveringsdagen undervejs. Men det er selvfølgelig ikke udgangpunktet. Vores leveringstid på møbler ligger typisk mellem 4-8 uger.

Ved køb under kr. 1.500,- er prisen for fragt kr. 59,- *
Ved køb over kr. 1.500,- er prisen for fragt kr. 499,-*
*Gælder levering og indbæring til adressen i Jylland, Fyn, Sjælland og andre bro-faste øer. Levering til ikke bro-faste øer aftales nærmere med den pågældende butik. Det er ikke muligt at levere varer uden for Danmarks grænser.

Vi gør opmærksom på, at de fleste varer leveres som "saml selv", og skulle du ønske hjælp til dette eller til udpakning og bortskaffelse af dine gamle møbler, så spørg butikken for et tilbud. Vi hjælper rigtig gerne.

Ovennævnte fragtpriser er kun gældende på webshoppen www.møbler.dk - ved personlig handel i vores fysiske butikker kan disse variere fra butik til butik.