0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Restzone

Restzone

RestZone

RESTZONE – a good night makes a great day.

Restzone er Møblérs egen linje af smarte senge til en god pris, som er skabt med fokus på at hvile og søvn er omdrejningspunktet for vores trivsel generelt. Med Restzone anerkender vi, at senge har udviklet sig til et opholdssted, ikke blot om natten, men også når vi læser, er online og streamer vores yndlingsserier.

Restzone er produceret i Danmark men har sin inspiration fra kaffebarerne; storbyernes afslapningszone. Designet er urbant og med sit stringente udtryk passer Restzone godt ind i ungdomsværelset, i den lille lejlighed eller i det smarte sommerhus. Sammensætter du din seng med Restzone sengegavlen, fuldendes det urbane udtryk og samtidig får du komforten med god rygstøtte når sengen bruges til læsning, streaming eller TV-kigning.

I Restzone serien er et bredt udvalg af forskellige senge typer fra den helt enkle boksmadras til kontinentalsenge og elevationssenge, der med det billige prispunkt gør det muligt for de fleste at få en god nattesøvn. Alle senge fås i flere hårdheder, således du kan finde en hårdhed som passer til din krop og dit brug. Endvidere vil der altid være en Restzone seng som kan passe ind i dit rum. Boksmadrasserne og elevationssengene fås nemlig i seks forskellige bredder; 80, 90, 120, 140, 160 og 180 cm. Og kontinentalsengen fås i 140, 160 og 180 cm. bredde. Er der god højde på dig, så kan du få både Restzone boksmadrasser og elevationssengene i ekstra længde – 210 cm.

I Restzone programmet er sengene inddelt i fem zoner og har pocket-fjedre i en kombination med bonell-fjedre i madrassen, hvilket giver en fleksibel affjedring tilpasset kroppens trykpunkter. Til alle Restzone sengene kan du vælge topmadras i enten visco- eller latex-skum, som begge giver en god åndbar komfort og samtidig har en højere genrejsningsevne end almindeligt polyetherskum.

I Restzone får du værdi for pengene; en billig seng med masser af fordele. Hvilket giver dig al mulighed for at få en god nat og dermed en fantastisk dag.

Se programmet her på siden eller besøg en af vores butikker for at prøve hårdhed og komfort, og får hjælp og rådgivning af vores personale. 

Se inspirationsbrochurer fra Restzone her.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.