0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Salg til erhverv

Står du og skal indrette dit nye kontor, dit nye udlejningssommerhus eller måske har du ansvaret for indretningen af en institution? Du behøver ikke at bekymre dig om indretningen alene, vi har nemlig kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig med indretningen af både virksomheder og offentlige institutioner. Vi har både møbler til erhverv, møbler til kontorer og møbler til virksomheder og har erfaring i indretningsløsninger, der giver dine medarbejdere eller kollegaer de bedste arbejdsforhold. Vi laver indretningsløsninger til alle typer erhvervsopgaver, heriblandt har vi erfaring på opgaver som:

  • Indretning af sommerhuse
  • ​Institutioner
  • Kontorarealer
  • Hoteller
  • Plejehjem
  • Udstillingshuse
  • Skoler
  • Feriecentre.

Vi hjælper dig med at indrette institutionen, skolen, feriecenteret eller noget helt andet. Mangler du møbler til en helt andet type erhvervsopgave, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Møbler til erhverv

Vi ved, at det er vigtigt at vælge de rette møbler til erhvervsbrug for at kunne sikre et godt arbejdsmiljø. Eksempelvis er det vigtigt at møbler til kontorer sikrer medarbejderne en ergonomisk hverdag. Vi har både møbler, der giver en stabil og komfortabel arbejdsposition til en lang dag på kontoret og en belysning, der giver de bedste forudsætninger for at undgå hovedpine og andre gener. Derudover er det vigtigt at møbler til virksomheder passer til brugsbehovene. Holder I eksempelvis mange møder i din virksomhed, er det vigtigt, at møblerne til virksomheden inkluderer gode kvalitetsborde og -stole – det kan vi hjælpe dig med at finde hos Møblér.

Møbler på faktura

Vi vil gerne hjælpe med indretningen af virksomheder eller offentlige institutioner, og hos os er det muligt at købe alle møbler på faktura. Møbler til erhverv, møbler til virksomheder og møbler til kontorer kan købes over EAN-betaling.  
Kontakt en af vores butikker og få et tilbud på den opgave, du ønsker at få løst, eller besøg din lokale Møblér butik og få en snak med en af vores kompetente medarbejdere om dit indretningsprojekt.