0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Søger

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se brochure på vedligeholdelse af dine møbler her.

 

Alle
Inspiration
Viden
Guides
Gør det selv
Indret med farver, og giv hjemmet et friskt pust

Indret med farver, og giv hjemmet et friskt pust

Farver i hjemmet kan være fantastiske flotte og virkelig skabe et moderne og hyggeligt hjem. Det hjælper især hvis du ved hvordan man kombinererer farver og de forskellige møbler, nips og boliginteriør. Læs med i indlægget her, hvor vi giver forskellige råd og inspiration til netop dette.

Læs mere her
Lampeguide: Hvilke lamper skal du vælge?

Lampeguide: Hvilke lamper skal du vælge?

Der findes mange forskellige lamper, og det kan være svært at vælge præcis den lampe, som passer til dine behov og ønsker. Dette indlæg giver nogle tips til at vælge den rigtige lampe for dig. 

Læs mere her

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.