0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Søger

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se brochure på vedligeholdelse af dine møbler her.

 

Alle
Guides
inspiration
Inspiration
Viden
Gør det selv
Opbevaring – kombinér praktik og æstetik

Opbevaring – kombinér praktik og æstetik

Opbevaringsmøbler er en af hverdagens små hjælpere, som ikke nødvendigvis gør det store væsen af sig, men som bare får tingene til at hænge sammen. Der findes adskillige muligheder, når det kommer til opbevaringsmøbler. Lad os præsentere de forskellige kategorier. 

 

 

Læs mere her
Entréen - skab et godt indtryk

Entréen - skab et godt indtryk

Entréen er det aller først rum som vi selv kommer ind i, men også her vi byder vores gæster velkommen. Derfor er indretningen og atmosfæren i entréen med til at skabe førstehåndsindtrykket af dit hjem. Læs med i indlægget her, hvor vi kommer med gode råd og inspiration til alt fra a-z, som du skal være opmærksom på i din entré-indretning, og hvordan du skaber et godt indtryk. 

Læs mere her

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.