0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Søger

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se brochure på vedligeholdelse af dine møbler her.

 

Alle
Guides
søvn
Inspiration
Trends
Viden
Gør det selv
5 gode senge - Jeres sengefavoritter

5 gode senge - Jeres sengefavoritter

Har den gamle seng udtjent sin værnepligt, og mangler du tips og inspiration til, hvilken seng du skal have næste gang? I dette blogindlæg har vi samlet Jeres 5 sengefavoritter, og hjælper dig til at forstå, hvordan de adskiller sig fra hinanden, og hvad de enkelte senge er gode til. Vi håber, du her kan finde inpsiration og idéer til, hvad du har af behov, og derved krav til en ny seng, og herigennem komme tættere på valget og en bedrenattesøvn.

 

Læs mere her
5 flotte sofaer - Jeres sofafavoritter

5 flotte sofaer - Jeres sofafavoritter

Når du er på udkig efter en ny sofa, er der mange ting, at overveje. Vigtigst af alt er måske at have in mente, i hvilke situationer, du bruger din sofa. En ægte flyder med chaiselong er specielt god, hvis du bruger din sofa til at slappe af efter en lang dag. Omvendt, hvis sofaen mest bruges til, når venner og familie kommer forbi, kan en mere stilren sofa, som f.eks et sofasæt måske være bedre til opgaven. I hvert fald har vi i indlægget her samlet Jeres absolutte sofafavoritter til inspiration - måske din favorit også er i blandt?

 

Læs mere her