0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Søger

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se brochure på vedligeholdelse af dine møbler her.

 

Alle
Guides
Inspiration
Trends
Viden
inspiration
Gør det selv
Vælg den rette otiumstol

Vælg den rette otiumstol

En otiumstol opfylder mange forskellige krav, der passer til lige netop dit behov. Først og fremmest er kendetegnet for alle, at de er yderst behagelige at sidde i. Derudover er kendetegnet, at de er designet til ældre mennesker, der kan have det besværligt med at rejse sig fra lænestolen. Det er her otiumstolet kommer til sin ret, da den med sine vippefunktioner og sædeløft klarer netop dette problem. Læs med i dette blogindlæg, hvor vi guider dig til et valg af den rette otiumstol.

 

Læs mere her
Vitrineskabe og skænke til pynt og praktik

Vitrineskabe og skænke til pynt og praktik

Vitrine og skænke er populære som aldrig før, hvilket vi hos Møblér sagtens kan forstå. Udover deres flotte design og bidragelse til indretningen i dit hjem, så er de begge to samtidig et utroligt praktisk møbel, hvor du kan opbevare forskellige ting. Læs med i indlægget her, hvor vi kommer nærmere ind på, hvad et vitrine og en skænk er, og hvad du bør overveje før et køb af disse.

Læs mere her