0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Søger

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se også: Den store senge og søvn guide

Se også: Alt inspiration til stuen

Alle
Guides
Stuen
Trends og indretning
Soveværelset og søvn
Opbevaring
Værelset
Lænestole
Spisestuen
Trends og indretning
Entréen
Boligtilbehør
Gør det selv
Oplev Danmarks længste spisebord – Skovby SM108

Oplev Danmarks længste spisebord – Skovby SM108

Vi elsker, når I er lige så begejstrede for vores møbler i sortimentet, som vi er. Skovby er ét af de mærker, som vores kunder er særligt glade for, og du kan læse et udsnit af deres historie samt en introduktion til nogle af deres smukke møbler lige her. 

Læs mere her
Indret dit hjem med træmøbler og naturmaterialer

Indret dit hjem med træmøbler og naturmaterialer

Indretning med træ og naturlige materialer er stadig særligt populært. Det skaber en rolig og hyggelig atmosfære, som får dig til at slappe af efter en hektisk dag. Læs blogindlægget og bliv inspireret til hvordan du kan inkorporere naturen i dit hjem. 

Læs mere her