0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Søger

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se brochure på vedligeholdelse af dine møbler her.

 

Alle
Inspiration
Guides
Viden
Gør det selv
Eksklusive lænestole - Danmarks største udvalg

Eksklusive lænestole - Danmarks største udvalg

Der findes et hav af forskellige lænestole og herunder flere aspekter som man skal have i spil, når man skal vælge den stol, som passer aller bedst til sig selv. Man skal tage hensyn til design, funktioner, fodskamler og udtrykket som en lænestol giver i rummet. Læs med her i indlægget, hvor vi kommer med gode råd og inspiration til dig.

 

Læs mere her
Spisebord med plads til det rigtige

Spisebord med plads til det rigtige

Spiseborde er en af de vigtigste møbler i huset. Det er her man er samlet med familie og venner, hvor der bliver spillet spil og hvor børnene laver lektier. Der findes mange forskellige slags spiseborde. Forskellige størrelser, materialer og design. Læs med her i indlægget, hvor vi kommer med forskellige råd og inspiration til hvilket spisebord, der er det rette for dig!

Læs mere her

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.