0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Søger

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se brochure på vedligeholdelse af dine møbler her.

 

Alle
Guides
Inspiration
Trends
Viden
Gør det selv
Læder og læderpleje

Læder og læderpleje

Det er vigtigt at læder får den rigtige pleje for at kunne holde i mange år frem. I indlægget her finder du information om læder og hvordan det enkelte læder skal plejes, så dine lædermøbler altid er i topform. 

 

Læs mere her
Materialer og deres vedligeholdelse

Materialer og deres vedligeholdelse

Møbelbetræk kan være i mange forskellige materialer, som ofte kræver forskellig behandling. Her i indlægget forklarer vi om de forskellige typer samt deres vedligeholdelse, sådan at dine møbler har de bedste vilkår for en lang levetid. 

Læs mere her