0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Søger

Her er du:

Forside

Inspiration & viden

Inspiration & viden

Her på siden kan du få en masse boliginspiration og tips til de nyeste tendenser inden for indretning og bolig. Én ting er nemlig at købe møbler til sit hjem, en anden ting er at skabe sammenspil mellem møbler og stil.  I en travl dagligdag kan det nogle gange være svært at blive inspireret. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde din personlige stil og samtidig kombinere dem med tidens tendenser. I vores forskellige blogindlæg kan du finde inspiration til, hvordan du skal indrette samtlige rum i dit hjem, og hvad der kan være vigtigt at holde øje med inden for boligindretning. Her på siden kan du også få viden og tips til vedligeholdelse af dine møbler.

Se brochure på vedligeholdelse af dine møbler her.

 

Alle
Guides
Trends
inspiration
Inspiration
Viden
Gør det selv
Indret et indbydende gæsteværelse

Indret et indbydende gæsteværelse

Er dit gæsteværelse også det rum i hjemmet, som på mystisk vis blev til familiens opbevaringsrum, og hvor du helst holder døren lukket ind til? 

 

I dette indlæg giver vi inspiration til, hvordan du indretter et gæsteværelse, du er stolt af at lade dine gæster overnatte i.

Læs mere her
Tæppet – det oversete element

Tæppet – det oversete element

Tæppet behøver ikke være den støvede genstand på gulvet. Ved aktivt at bruge tæppet i din indretning kan du få glæde af tæppets mange fantastiske praktiske funktioner og samtidig give dit hjem personlighed og skabe hygge. 

Læs med i indlægget her og få inspiration til, hvordan du kan indtænke tæppet i dit hjem. 

 

 

Læs mere her