Møblér med Karup Randers

Møblér med Karup i Randers

Hos Karup i Randers byder vi dig velkommen til byens flotteste møbelbutik, hvor du kan være sikker på god, personlig service og konkurrencedygtige priser. Hos Karup i Randers er vi stolte af vores høje serviceniveau og faglige kompetencer, hvilket vi lover dig, at du kommer til at nyde godt af, når du besøger butikken.

Vi er medlem af møbelkæden Møblér, som er din garanti for konkurrencedygtige priser og et stort sortiment i butikken. Kom derfor forbi vores butik, og gør et godt køb.

En møbelbutik centralt placeret mellem Aarhus og Aalborg

Du kan komme ind i vores flotte møbelbutik og lade vores personale hjælpe dig med at gøre et godt køb, hvad enten det omhandler en ny seng eller andre møbler til din bolig. I møbelbutikken finder du det største og bredeste udvalg af møbler i forskellige farver og materialer, og der findes utallige muligheder, når du for eksempel skal købe ny sofa eller madras.

Vores medarbejdere er uddannet til at guide dig gennem møbel-junglen og sikre, at du kommer hjem med den helt rigtige løsning for dig. Hos Karup i Randers er kunden i fokus, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig både før, under og efter købet.

Er du derfor på udkig efter en ny seng, sofa, spisebord eller måske nogle nye stole? Så slå et smut forbi vores butik på Marsvej 21 i Randers SØ. Butikken ligger tæt på E45, ikke langt fra storbyer som Aalborg og Aarhus, så hvis du alligevel er i bil og ude at kigge på møbler, så kan du helt sikkert finde noget, der passer dig hos møbelbutikken Karup.

Kom ind, og besøg os, vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og vise, hvad vi kan!

Du handler hos Møblér med Karup Randers

Marsvej 21, 8960 Randers SØ

Tlf. 87 11 90 14

Email: butik@mobler-randers.dk

Mandag 10.00 - 18.00
Tirs. - torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag 10.00 - 16.00