0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér med Karup Randers

Møblér med Karup Randers

Om os

Møblér med Karup i Randers

Hos Møblér med Karup i Randers byder vi dig varmt velkommen til en møbelbutik med et stort udvalg af kvalitetsmøbler og boligtilbehør for enhver smag. Vi har et stort udvalg af møbler til både dig, som er til den klassiske stil og til dig, som ønsker en moderne moderne boligindretning. Vi indbyder til forskellige indretningsløsninger, så du kan kan finde inspiration i nye og kreative måder, for at du kan sætte dit eget personlige præg på dit hjem. 

Vi sætter en stor ære i at kunne levere den bedste kundeoplevelse, når du besøger os i vores møbelbutik i Randers. Vi er derfor tilgængelige til at hjælpe, vejlede og inspirere dig, hvis der er noget, du ønsker eller har spørgsmål til. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov i kombination med vores ekspertise. 

Din møbelbutik mellem Randers og Aalborg

Hos Møblér i Randers finder du et stort udvalg af sofaer, senge, spiseborde, stole, lamper samt et utal af boligtilbehør for din boligindretning. Vi hjælper både med indretningsløsninger for private og virksomheder. Vi mener at kunne tilbyde en indretningsløsning for enhver smag. Vi har derfor indrettet vores butik efter forskellige genre og stilarter, for at du formentlig kan blive inspireret til din egen indretning. De fleste af vores møbler kan bestilles i forskellige farver, nuancer og typer, så du netop kan få det design og udtryk frem i det møbel, du ønsker i dit hjem eller på dit kontor. 

Vi indretter løbende om i butikken, så du kan se forskellige kombinationer af møblerne. Det gør vi fordi elsker at kunne give dig inspiration til at bruge og kombinere møbler på nye og spændende måder. Kom derfor ind og vær med til at sætte dit eget personlige præg med kvalitetsmøbler fra vores Møblér i Randers.

De bedste priser når du skal købe en ny seng

Sammen er vi stærkere. Det tror vi på hos Møblér med Karup i Randers. Derfor er vi en del af Møblér-kæden, som giver os en dedikeret indkøbsafdeling der har fokus på at skaffe de bedste og nyeste møbler af både dansk og europæisk design i vores butik i Randers. Da møblerne bliver købt ind på kædeplan, er du sikret de bedste priser på markedet. Det kan være en fordel, når du skal købe en ny seng, for at få den bedst mulige nattesøvn.

Vores specialister i sengeafdelingen står klar til at hjælpe og vejlede dig på ærlig vis. Her går vi ind i kigger på de faktorer, du mener spiller en væsentlig rolle for din optimale nattesøvn. Herefter finder vi nogle muligheder for dig ud fra din kropsbygning, ønskede komfort og temperatur samt de præferencer du måtte have.

Der er derfor ingen grænser for, hvordan vi kan bygge den optimale enkeltseng, dobbeltseng, elevationsseng eller kontinentalseng for dig og evt. din partner. 

Din lokale møbelbutik i Randers

Når du besøger din lokale møbelbutik mellem Aalborg og Aarhus, kan du forvente en ekstraordinær service og kundeoplevelse. Vi går hverken på kompromis med vores faglighed eller høje serviceniveau, da vi ønsker at se vores kunder komme tilbage i butikken. Gennem årene har vi oplevet stor opbakning fra de lokale borgere i Randers og omegn, som år efter år er kommet igen efter nye indretningsløsninger. Vi er derfor stolte over, at vi i dag kan tilbyde vores kunder levering hjem til deres adresse. Faktisk kan vi også efter aftale hjælpe med at samle møblerne. 

Du er derfor velkommen til at komme ind og besøge os for at finde lidt inspiration til din egen boligindret eller en uforpligtende samtale om dine muligheder ift. indretningsløsninger. 

Vi har gratis parkeringspladser og ligger tæt på E45, så du let kan komme til og fra vores møbelbutik på Marsvej 21 i Randers SØ.

Du handler hos Møblér med Karup Randers

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Mogens Karup Jacobsen og Erik Jacobsen
Adresse:
Marsvej 21, 8960 Randers SØ
Telefon:
E-mail:
CVR:
31579007

Åbningstider:

Man      10.00 - 18.00
Tirs - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 16.00
Søn

     10.00 - 16.00

*Lukket d. 24, 25, 26, 31 dec og d.1 jan