0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Jensen

Jensen

Jensen

Verden sover i vores senge

Hilding Anders er den førende globale producent af senge i Europa, Rusland og Asien. Det startede i Sverige tilbage i 1939 hvor grundlæggeren Hilding Andersson åbnede sin første møbelfabrik i Bjärnum. Møbelfabrikken fik hurtigt ry for at producere solide og kvalitetsbevidste møbler. Da fabrikken i 1980 indsnævrede sit sortiment til produktionen af senge, var det også et ry Hilding Anders ønskede at bevare. Ann-Charlotte, barnebarn af Hilding Andersson, og hendes mand Bengt overtog styringen af virksomheden. Med et generationsskifte og en produktion bestående kun af senge, resulterede i nye ambitioner for virksomheden. Eksport af sengene blev et primært fokus og i 1991 var Hilding Anders førende leverandør af senge til hele Skandinavien. Det gav blod på tanden og i 2011 blev strategien lagt for at blive den førende globale producent af senge i Europa, Rusland og Asien. I dag har Hilding Anders deres hovedkontor i Malmø og 6.900 kollegaer i over 40 lande der alle arbejder med succesrige centrale mærker og omfattende private label koncepter.

 

Jensen Prestige kontinentalseng
 

Jensen Madrasser

Hilding Anders Danmark A/S blev etableret d. 1. januar 2007, som et resultat af en fusion mellem Carl Thøgersen A/S og Scandi Sleep A/S. Med en meget bred varemærkeportefølje, leverer og producerer Hilding Anders senge og madrasser til alles behov. Lige fra de mest basale behov til behov der kræver høj kvalitet og komfort.  Sidst nævnte behov opfyldes blandt andet af Jensens kvalitetsbevidste og komforthensigtsmæssige senge, der også er en del af Hilding Anders Danmarks portefølje. Jensen Madrasser ApS blev etableret på i 1947 og blev opkøbt af Hilding Anders Danmark i 2012 og er et af Hilding Anders fem kerne brands. I dag er Jensen en af Skandinaviens ledende madrasproducenter og i særdeleshed kendt for sine kvalitetssenge, der sikrer dig en nats søvn i verdensklasse.

 

Jensen seng
 

Din søvn

For Jensen Madrasser er en seng ikke bare et sted du sover. En seng er en del af din livsstil og en god nats søvn er altafgørende for din dag. Derfor arbejder Jensens udviklingsafdeling på højtryk for at udarbejde innovative løsninger og forbedringer, der kan garantere dig en endnu bedre nats søvn. Jensens har eksempelvis udarbejdet to applikationer der hjælper dig til at få kontrol over din søvn, og hjælper dig med at styre din justerbare Jensen seng. Med Jensens zonesystem tager de højde for at vi ikke alle sover på samme måde. Nogle sover på ryggen mens andre sover på maven. Vi er ikke alle samme højde og drøjde – og det er faktorer som spiller ind, når man skal vælge den optimale madras for din søvn.

Jensen Madrasser - sortiment og kollektioner

Jensen Madrasser tilbyder dig tre kollektioner og et væld af muligheder af sengetyper. Derfor vil der altid være en seng der passer til lige netop dig og dine behov. Jensen Madrasser sætter en dyd i at give kroppen en optimal støtte og liggekomfort til din nats søvn. Derfor bestræber Jensen sig altid på at finde den bedste løsning for dig. Jensen Madrasser holder ikke fast i de gamle traditioner, kun hvis de virkelig fungerer optimalt. Jensens ambition er i stedet hele tiden at man skal forny og forbedre sig hele tiden. Det vil altid sikre dig en seng i topkvalitet, og i de bedste og mest moderne materialer på markedet. Se vores store udvalg af Jensen senge.

Se brochuren om Jensen Madrasser her.

 

Jensen brand seng

Garanti

Samtlige Jensen Madrasser er testet og godkendt i henhold til Møbelfakta’s testordning og mærkeordning for møbler. Møbelfakta stiller høje krav for styrke og holdbarhed, materialevalg, stabilitet, overfladebehandling og sikkerhed. Derfor er vi stolte af at have Jensens Madrasser i sortimentet. Derudover er næsten alle Jensens senge svanemærket og opfylder de strenge krav om påvirkning mod miljøet, igennem hele produktets levetid.  Alle Jensen Madrasser har en 5 års totalgaranti, og 25 års garanti mod rammebrud og fjerbrud. Dette sikrer dig en seng med lang levetid, og som skal ses som en rigtig god investering. 

Se kataloget fra Jensen her.

Se det store udvalg af de behagelige Jensen senge her, eller kom ind i din lokale Møblér og se vores store udvalg af senge og madrasser. Vores dygtige personale stå klar til at hjæle og rådgive dig om det rette valg af din nye seng, og du er naturligvis også velkommen til at prøve en af vores madrasser, så du kan føle sengen på egen krop.

 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.