0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

ZensiZone

ZensiZone

ZensiZone

Produceres af erfarende hænder på fabrikken i Nordjylland, og dette ses på det gode håndværk, mærkes i hver en detalje og ses i den flotte finish. De nøje udvalgte kvalitetsmaterialer skaber en elegant nordisk stil og en unik komfort. Vælg mellem boksmadras, kontinentalseng eller en elevationsløsning. Du får ved køb af en Zensizone seng: 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud, 10 års sætningsgaranti, 5 års garanti på motor og 2½ års generel garanti.

Zensizone giver dig en unik søvnkomfort idet alle sengenes lag er med pocket-fjedre i modsætning til traditionelle madrasser. Dette sikrer dig en dybere, sundere og mere støttende søvn. Med Zensizone-serien kan du sammensætte din egen sengeløsning med en række muligheder:

2 Fjedretype

 • 7-zonet high pocketfjedre
 • 7-zonet high sense+ pocketfjedre og flex+skum

3 Hårdheder

 • Medium
 • Fast
 • Ekstra fast

3 Topmadrasindlæg

 • 50 mm latex – Allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger.
 • 50 mm visco – Trykaflastende og temperaturfølsomt, hvilket giver individuel støtte og aflastning til kroppen.
 • 65 mm ergo+ giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur.

2 Topmadrasbetræk

 • Classic – Åndbart 3D stof på siderne og hvid keder. Aftageligt og vaskbart betræk
 • Klima – Top med 3D stof på siderne og hvid keder samt aftageligt, antibakteriel betræk og temperaturregulerende effekt. Sørger for, at kropstemperaturen holder et naturligt leje.

3 Betrækfarver

 • Antracit
 • Blå
 • Lysegrå
 • Sand

8 bentyper

 • Vælg mellem flere forskellige træ- eller stålben samt højder

5 sengegalve

 • Skab et personligt præg med en elegant sengegavl. Sengegavlene er polstreret i samme eksklusive møbeltekstil som sengene

Derudover er der 25 års garanti på ramme- og fjedrebrud, 10 års sætningsgaranti på fjederindlæg, 5 års garanti på motor og 2½ års garanti på forarbejdning og materialer.

Der er god ventilation af madrassen, god støtte og en blød liggeflade. Begge indlæg fås medium, fast eller ekstra fast. Betrækket er antibakterielt behandlet med saniguard, og er betrukket med C37 som har en varmeabsorberende effekt.

125 dages ombytning*. Hvis du efter nogen tid oplever, at du har behov for en anden hårdhed i din madras, har du ret til ombytning af madrassens kerne inden for 125 dage. (*ombytningsgebyr på 500,-).

Sengene er opbygget med en træbund eller en CE-godkendt metalbund. Fjedrene er 5-zonet pocketfjedre, som er opbygget af forskellige fjedre, der individuelt giver efter. Dermed er du sikret den optimale støtte for din krop.

Udover at være utrolig funktionel og produceret med din komfort for øje, giver Zensizone dig også mulighed for at præge sengens udseende. Betrækket er slidstærkt møbelstof, som fås i 4 flotte farver. Sengebenene fås i flere forskellige udtryk, hvad enten du ønsker smukke træben eller elegante stålben. Det er også muligt at tilføje en stilfuld sengegavl, eller en praktisk puf med mange funktionsmuligheder.

Se vores store udvalg af Zensizone-senge her, eller kig forbi din lokale Møblér-butik, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe og rådgive dig. Du er naturligvis velkommen til at prøve vores Zensizone senge i butikken, og mærke hvordan madrasserne giver din krop optimal støtte og komfort.

Se inspirationsbrochurer for Zensizone her.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.