0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Mærker

Skovby

Skovby Møbler

Skovby
 

 

Skovby Møbelfabrik, der bla. producerer de kendte Skovby borde er en familieejet virksomhed og blev grundlagt tilbage i 1933 af møbelsnedkeren Thorvald Rasmussen. Siden har sønnen Villy Rasmussen og hans sønner Preben & Jørgen Rasmussen ført ambitionen om funktionelt møbeldesign videre. Skovby Møbeldesign er en virksomhed der bygger på ærlighed og et godt og solidt dansk håndværk.  

Bæredygtighed og dansk håndværkertraditioner

Skovby Møbler har fokus på de helt gamle håndværkertraditioner. Det er håndværkertraditioner, der tager udgangspunkt i naturmaterialer med respekt for naturen. De elsker træ og håndplukker kun de bedste materialer til produktionen. Derfor er Skovby med til at sætte den høje dagsorden inden for bæredygtig møbelproduktion, med respekt for naturen og fokus på miljø.

Se en kvalitetstest af en Skovby stol her.

Skovby spisebord – en kombination af design og funktionalitet

Bæredygtighed er i højsædet, men Skovby Møbelfabrik er også dygtige inden for design og funktionalitet. Skovby møbelfabrik tager udgangspunkt i at møbler med flere forskellige funktioner skaber mere plads i hjemmet. Skovby var blandt de første i verden til at præsentere de funktionelle udvidelsessystemer til spiseborde. Spisebordene med udtræk er også et resultat af evnen til at kombinere design og funktionalitet.  Borde med tillægsplader og udtræks borde er bare et af mange eksempler på de forskellige multifunktions møbler Skovby producerer. Med 13 forskellige træsorter og med mulighed for borde med udtræk til optil 20 personer, sættes der ingen grænser hos Skovby møbelfabrik. Se f.eks. bordene SM24, SM27 og SM75 i webshoppen her.

Møbler fra Skovby er 100 % dansk design

Møblerne skal have en plads i dit hjem i mange år, og derfor fokuserer Skovby Møbelfabrik på 100% dansk og tidløst design. Stilen er gennemtænkt og holdbart, men de har også anerkendt internationale tendenser i design.

Derfor er Skovby Møbelfabrik verdenskendt. De tænker innovation, design og funktionalitet ind i alle deres møbler. Du kan også få nogle gode tips til møbelpleje:

Se her hvordan du oliebehandler dit Skovby bord.

Se her hvordan du sæbebehandler dit Skovby bord.

Dansk produktion

De tre snedkergenerationer i Skovby Møbelfabrik har altid produceret deres funktionelle og tidsløse designmøbler i Danmark. Dansk produktion sikrer dig kompromisløst håndværk og dansk kvalitet. 

Den gennemgående og direkte årsag til Skovbys succes er evnen til at skabe design, der kombinerer et stærkt æstetisk udtryk med innovativ funktion.

Se kataloget fra Skovby her.

Kom ind i din lokale Møblér og se vores store sortiment af Skovby borde- og stole. Her vil en af vores dygtige medarbejdere stå klar til at hjælpe og rådgive dig om det rette valg af dit nye Skovby møbel. 

 

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.