0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Møblér Viborg

Møblér med Karup Viborg

Om os

Møblér med Karup Viborg

Møblér med Karup i Viborg er din lokale møbelbutik i Midtjylland. Her har vi samlet et stort udvalg af kvalitetsmøbler og det mest serviceminded personale, der er indstillet på at give dig den bedst mulige oplevelse, når du træder ind i møbelbutikken. Vi er i dag blevet et stolt medlem af Møblér-kæden. Det betyder, at du som kunde har adgang til møbler fra de førende møbelproducenter i Danmark og udlandet. Vores stære indkøbsafdeling sikrer os, at vi kan tilbyde dig de bedste priser på hvert produkt på markedet. Dermed er du sikret et kvalitetsmøbel der både er holdbart og udført i tidløst design til den bedste pris. 

Vi står til rådighed for at hjælpe og vejlede dig med de spørgsmål, du måtte have. Her kan vi også stille dig relevante spørgsmål i forhold til din tid til at  vedligeholde møbler samt dine præferencer. Det gør vi for at finde det rette match for dig. Der findes et utal af indretningsmuligheder, hvorfor der er mange spændende veje at gå. I sidste ende handler det om, at du er tilfreds og føler dig hjemme i din egen indretningsløsning. 

Møbler til alle husets rum 

Hos Møblér i Viborg har vi et stort udvalg af sofaer, senge, spiseborde, sofaborde, stole, lampe og al boligtilbehør til alle husets rum. Du finder derfor ingen begrænsninger for, hvordan du kan skabe dit personlige rum i din bolig, sommerhus eller virksomhed. 

Flere af vores møbler kan du finde i forskellige farver, materialer eller varianter, for at du kan få det udtryk, du søger i din boligindretning. Hvis ikke du kan finde netop den sofa, du er på jagt efter, kan vi i samarbejde med vores leverandører bygge en sofa efter dine præferencer og ønsker. 

Kom ind og bliv inspireret af vores forskellige indretningsløsninger i vores showroom. Her har vi indrettet os med forskellige bud på, hvordan din stue, soveværelse, kontor eller børneværelse kan komme til at se ud. Vi ændrer og tilpasser løbende vores indretningsløsninger efter de nyeste trends, så du løbende kan hente inspiration. 

Køb din seng eller sofa i Viborg

Der ligger som regel en del overvejelser bag, når du skal købe en ny sofa til dit hjem. Det skal enten være en sofa, du kan smide dig i med en chaiselong, det kan også være en smart sofa, der kan laves om til en sovesofa for overnattende gæster eller en designer sofa, som fuldender din boligindretning. 

Der findes forskellige sofatyper i forskellige størrelser, så du kan tilpasse det efter din plads i din bolig, eller hvad der stilmæssigt passer til din smag. Du kan gå helt ned i mindste detalje og bestemme, hvilken lædertype og farvenuance din sofa skal have. Du kan designe og bygge den efter dine præferencer enten med eller uden ekstra ryg. 

Vi mener også, at alle fortjener en god nattesøvn. Derfor har vi indrettet os med en stor sengeafdeling hos Møblér i Viborg. Her kan du prøve de forskellige sengetyper, topmadrasser og boxmadrasser for at finde den optimale løsning for din nattesøvn. Mange væsentlige faktorer kan spille ind for at ramme det rette match. Du skal derfor væbne dig med god tid til at se og høre om dine forskellige muligheder. Har du evt. skader, skavanker eller smerter i kroppen, kan der tages højde for dette i din nye seng. 

Din lokale fagmand og møbelbutik i Viborg 

Vi er din lokale fagmand og møbelbutik i Viborg. Vi sætter god tid af til at hjælpe og vejlede dig gennem de utal af muligheder, der ligger for din boligindretning. Der er heldigvis ingen regler eller normer, man bør følge i sin egen boligindretning. Det er derfor kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad det kan ende med at folde sig ud til. 

Kom endelig forbi vores møbelbutik i Viborg på Livøvej 14, hvor du kan se vores store udvalg af lækre møbler og møde vores venlige personale. 

Du handler hos Møblér med Karup Viborg

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Mogens Karup og Erik Jacobsen
Adresse:
Livøvej 14, 8800 Viborg
Telefon:
E-mail:
CVR:
31579007

Åbningstider:

Man      10.00 - 18.00
Tirs - Tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 18.00
Lør      10.00 - 15.00
Søn      10.00 - 15.00