0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Aalborg

Om os

Møblér med Gades Møbelcenter

Møblér med Gades Møbelcenter

Om os

Møblér med Gades Møbelcenter i Aalborg

Hos Gades Møbelcenter i Aalborg er vi en del af den stærke landsdækkende Møblér-kæde. Hos os finder du et bredt og spændende udvalg af kvalitetsmøbler til dit hjem, kontor eller fritidshus. Vi stiller høje krav til alle vores producenter og leverandører for at have de bedste og førende produkter indenfor sofaer, senge, spiseborde, stole samt andet boligtilbehør. Vi giver dig fri mulighed, for at du kan indrette og designe dit hjem med de nyeste produkter på markedet. 

50 års erfaring med at sælge møbler

Hos Gades Møbelcenter i Aalborg har vi mere end 50 års erfaring med at indkøbe og sælge kvalitetsmøbler til de nordjyske hjem. Her har vi både møbler til den minimalistiske, rustikke, moderne, alternative, kreative og helt klassiske stil. Vi har alle år været opmærksomme på at uddanne og træne vores personale i at kunne yde den bedst mulige kundeoplevelse. Det mener vi, at vi kan tilbyde i form af et venligt og imødekommende personale med en høj faglighed. Vores vejledning og dialog tages med udgangspunkt i vores kunders ønsker, idéer og behov. 

Vi bestræber os på at forny vores indretning og showrooms på forskellige måder, så du har mulighed for at hente inspiration og nye idéer til din egen boligindretning. Vi kan tilbyde et stort møbelhus på 5000 m2, som er fyldt med flotte og tidløse møbler i højeste kvalitet. 
 
Fordele ved at handle hos os i Møblér i Aalborg 
 
- 5000 m2 møbelhus
 
Kom ind og besøg vores butik som er en af Nordjyllands største møbelbutikker. Du finder blandt andet mærker som Stressless, Skovby, Mistral, Natuzzi, Tempur og Jensen. Vi har både senge, sofaer, stole, borde, tæpper, puder og andet boligdekoration, der sætter sit personlige præg på din boligindretning. 

- Kompetent personale når du køber møbler
 
Vi vil levere Nordjyllands bedste kundeoplevelse. Derfor kan du forvente, at vores team er bestående af engagerede og passionerede medarbejdere. Vi brænder for at realisere dine ønsker og idéer til indretningen af dit hjem. Vi uddanner løbende vores team for at yde den bedste og mest kompetente rådgivning. Vi stiller de mest relevante spørgsmål, og vi klæder dig på i forhold til de forskellige materialer.  
 
- Høj kundeservice
 
Kundepleje og service er alfa og omega hos os. Vi brænder for at give alle vores besøgende en god og varm oplevelse. Du kan derfor forvente et imødekommende og venligt team tage imod dig, når du træder ind af vores hoveddør. Uanset hvor langt du er i din købsprocess, kan du forvente, at vi er tilgængelige til at vejlede og rådgive dig på ærlig vis. Vi ønsker, at vores kunder kommer igen - både fordi vores møbler holder i mange år frem, men også på baggrund af vores høje serviceniveau. 
 
- 100 % prismatch
 
Hos Møblér i Aalborg har vi gjort det simpelt og smart for dig, når du skal købe møbler og boligtilbehør. Vi har samlet et sortiment med de bedste varer på både kvalitet og design. Her har vi gennem vores stærke indkøb prissat alle varer efter de bedste priser på markedet. Skulle du opleve at finde et lignende produkt billigere hos en af vores konkurrenter, kan vi tilbyde et prismatch. Kom ind og hør nærmere om dine muligheder for at opnå prismatch på vores produkter. 
 
Køb din seng, sofa, spisebord eller spisebordsstol hos Møblér i Aalborg
 
Hos Møblér i Aalborg har vi et stort og bredt udvalg af en række sofaer, senge, spiseborde, spisebordsstole, billeder og andet boligtilbehør til et af landets mest attraktive priser. Mange af vores produkter fås i forskellige farver, så det kan tilpasses efter din boligstil. Vi har også mulighed for at kunne bestille og skræddersy en løsning, der passer til dit behov.  Kom ind og bliv inspireret til at sætte dit eget unikke og personlige præg i dit hjem. 
 
Vi hjælper og vejleder dig glædeligt til, hvordan du bedst og mest effektivt vedligeholder dine møbler, så de holder i mange år frem.

Du handler hos Møblér med Gades Møbelcenter

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Gunnar Hansen og Peter C. Larsen
Adresse:
Nibevej 29, 9200 Aalborg SV
Telefon:
E-mail:
CVR:
24257517

Åbningstider:

Man       10.00 - 19.00
Tirs - tors      10.00 - 17.30
Fre      10.00 - 19.00
Lør      10.00 - 15.00
Søn      11.00 - 15.00
Søvnekspert

Book en rådgiver

Spring køen over, og book en rådgiver. Det er en ekstra service til dig som har brug for vejledning. Det er gratis, uforpligtende, og du er garanteret hjælp af en fagperson.

Bestil her

Book en rådgiver

Når du udfylder dine kontaktoplysninger vil én af vores rådgiver kontakte dig inden for 2 hverdage.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.