0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Entré

Entré

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Entré

Det første man møder, når man træder ind i et hjem er entréen. Det er sjældent, at man overvejer entréen i sin boligindretning, da de andre rum oftest har opmærksomheden. Små detaljer eller overvejelser kan give både dig og dine gæster et helt særligt førstehåndsindtryk. Du kender det sikkert selv, når du møder et andet menneske for første gang. Det er oftest de første par sekunder, som er grundlaget for det førstehåndsindtryk, du fik dannet af den anden person. Det kan derfor godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af din entré.

Hos Møblér har vi et stort udvalg af møbler og boligtilbehør til din entré. Her finder du blandt andet spejle, knagerækker, stumtjenere, bænke, hylder og meget mere. Flere af vores varer fås i forskellige farver og modeller, så det passer i tråd med din boligindretning. Det er naturligvis til markedets bedste pris. Såfremt du skulle finde det samme produkt billigere et andet sted, så matcher vi 100 % prisen.

Pris

Bredde

Dybde/Længde

Højde

Mærker

Indlæser produkter

Entréen er vejen til dit hjem

Hvilket førstehåndsindtryk ønsker du at give dine gæster? Entréen er det første, du oplever, når du bliver budt ind i hjemmet. Det er dog de færreste, som overvejer vigtigheden og funktionaliteten af entréen. Oftest kan det skyldes, at entréen er det mindste rum i hele boligen, og blot bliver antaget som et gennemgangsrum, når du får besøg. Med ganske få elementer kan du skabe et førstegangsindtryk, som de fleste vil huske. Oftest hænger gæsterne overtøjet eller smider deres sko i entréen, hvorfor det kan være en fordel med knagerækker, en stumtjener eller skohylder, så tingene står samlet og elegant, selv når huset er fyldt med gæster.

Skab plads i din entré ved at indrette med møbler

Som udgangspunkt er entréen måske det rum, som er det mindste i hele boligen, hvorfor det måske også er det mest svære rum at indrette. Dog er det også her, du kan udnytte pladsen, så det både bliver praktisk og samtidig udstråler, hvem du er som person. Du kan indrette entréen med reoler, hylder eller andre lukkede møbler, hvor du kan samle dine handsker, halstørklæder og hatte. Det kan også være skohylder, så de er samlet i en orden, som du let kan overskue med plads til gæsternes sko. Hvis du vil skabe lidt mere hygge i entréen, kan du stille en flot bænk med hynde, som gæsterne kan sidde på, hvor du kan stille skoene under bænken.

Der kan være kamp om morgenen, i forhold til badeværelset, om at gøre sig klar. Her kan det være en fordel at have et spejl ude i entréen. På denne måde kan du let se, om det hele er, som det skal være, inden du hopper ud af døren. Spejlet kan også være med til at give en bedre belysning i entréen, enten fra lampen eller indfaldslyset som spejler sig.

Vælg den rette belysning til din entré

Et lyst rum kan virke mere indbydende og rummeligt - særligt når det er det første rum, man træder ind i fra hoveddøren. Belysningen betyder derfor også rigtig meget, for det indtryk og den oplevelse man får af entréen. En entré kan både være stor eller smal, og det er de færreste, som er heldige at kunne få lysindfald fra dagslyset. Hvis du er en af de heldige, så forsøg endelig at få det integreret i din indretning, da det giver en fantastisk atmosfære og luft omkring sig.

Uanset om du har lysindfald eller ej, har belysningen i entréen en stor betydning. Du har en række muligheder for at skabe den ønskede belysning. Du kan blandt andet vælge den mere bløde varme farve, eller en kraftig loftlampe. Det kan naturligvis også kombineres, så du både har en gulvlampe, væglampe eller en bordlampe som hyggebelysning, hvor loftlampen kan give det kraftige lys.

Hos Møblér har vi et stort udvalg af væglamper, bordlamper, loftlamper og gulvlamper i forskellige farver, størrelser og designs. Der skulle derfor gerne være stor sandsynlighed for, at du finder det helt rette match.

Indret din entré til de bedste og billigste priser - 100 % prismatch

Vi har et klart mål at gøre det så nemt og let for dig at handle hos Møblér. Vi ved, at det kræver, at vi har et stort og bredt sortiment af flotte og stilfulde møbler til din bolig. Vi har derfor udvalgt et hold af de mest kompetente og passionerede medarbejdere til at spotte de bedste produkter på markedet til dig. Her stiller vi naturligvis høje krav i forhold til kvalitet og design, da vi ønsker, at alle produkter skal holde i mange år frem. For at det skal være lukrativt og enkelt for dig som kunde, skal det naturligvis også være til de bedste priser. Gennem vores stærke indkøb arbejder vi hver dag på at tilbyde dig den bedste pris. Såfremt du måtte finde det samme produkt billigere hos en af vores konkurrenter, vil vi tilbyde at matche prisen. Det betyder helt enkelt, at du som udgangspunkt får produkterne til de bedste priser.

Gratis rådgivning til indretning

Professionel rådgivning eller vejledning er helt gratis at få hos Møblér. Vi er utrolig passionerede omkring boligindretning - og vi deler glædeligt ud af vores viden. Du kan enten skrive til os her på chatten, hvis du skulle have spørgsmål til din boligindretning, materialevalg eller vedligeholdelse. Du er også mere end velkommen til at besøge vores venlige personale i én af vores 35 lokale Møblér butikker, som er fordelt over hele landet.

Vi byder dig varmt velkommen hos Møblér.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.