0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kassen
VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK VISA/DK
Find forhandler

,

Tlf.

Se alle

Her er du:

Forside

Boligtilbehør

Plejemidler

Plejemidler

Ekstra hurtig levering

Et udvalg af vores produkter kan leveres med ekstra hurtig levering. Det vil sige at de lagerføres og hurtigt kan sendes afsted fra vores hovedlager.

Læs mere om vores fragt og levering.

Estimeret leveringstid

De fleste af vores møbler er bestillingsvarer og produceres efter bestilling, så de passer til dine ønsker og behov. Den viste leveringstid er estimeret for den pågældende producent og kan variere fra produkt til produkt. Ved bestilling vil din lokale Møblér oplyse dig om den eksakte leveringstid.

Læs mere om vores fragt og levering.

Plejemidler til alle materialer

Når man investerer i en ny sofa, spisebord eller et andet møbel i sit hjem, er det oftest vedligeholdelsen og plejen man glemmer at tage med i sine overvejelser. Det kan være en jungle, og vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at navigere i de forskellige plejeprodukter. Vi har hos Møblér gjort det let og simpelt for dig at vedligeholde dine pæne møbler. Det har vi gjort ved at få fremstillet et plejemiddel til hvert materiale, så det holder sin pæne farve og glans ved løbende vedligeholdelse med disse plejeprodukter. Dermed er du med til at forlænge levetiden og bevare det flotte læder, eller træ-look, som møblet er fremstillet i.

Gå på opdagelse i vores sortiment af plejemidler på vores shop eller hos din lokale Møblér butik. Vi opdaterer løbende vores sortiment med plejeprodukter, som viser sig bedre eller mere effektive i forskellige tests. På denne måde har du garanti for, at vi altid har de bedste produkter i vores sortiment.

Pris

Mærker

Indlæser produkter

Forlæng dine favorit møblers levetid med plejemidler

Det er oftest sofaen eller spisebordet, som er samlingspunktet eller kernen for hele boligindretningen. Det er her familien samles til en masse hyggelige oplevelser sammen - det kan både være til aftensmad efter en lang dag, til en filmaften, eller når der bliver spillet spil og hygget sammen. Det er en selvfølge, at de møbler vi bruger det mest af tiden i, naturligvis også vil være de møbler, som vil opleve den hårdeste slitage. Det er derfor vigtigt at vælge nogle slidstærke møbler, som kan holde til at blive brugt til jeres behov. For at vedligeholde dine møbler og undgå slitage, misfarvninger eller se på et træt materiale, kan du med fordel bruge effektive plejemidler. Du vil blive overrasket over, hvor effektivt og mirakuløst plejemidler er for dine møbler.  

Hos Møblér finder du et udvalg af markedets bedste og mest effektive plejemidler til dine møbler. Det er uanset, om det er læder, stof eller træ. Vi hjælper dig med at bevare dine favorit møbler pæne og flotte i mange år frem. Det behøver ikke kun at være din designersofa eller designer spisebordsstole, som du ønsker at vedligeholde. Det kan også være et arvestykke eller et andet møbel, som betyder noget for dig. Vi har et utal af plejeprodukter til alle slags møbler.

Plej dine møbler med de rette plejemidler

Alle møbler kræver vedligeholdelse. Det er derfor vigtigt at vide, hvilket plejemiddel, som passer til det enkelte møbel. Det er ikke helt ligemeget, hvilket plejemiddel du bruger, når du skal vedligeholde dine møbler. Hvert materialer opfører sig forskelligt og skal vedligeholdes på forskellige måder. Hvis du er i tvivl, om du har valgt det rette middel, så tøv endelige ikke med at spørge os. Vi hjælper altid glædeligt med at finde frem til det helt rette produkt for dit møbel. Ved at vælge det helt rette plejemiddel er du med til at bevare den stand og de naturlige egenskaber, som er i materialet. Hos Møblér kan vi klart anbefale plejemidler fra Guardian, som du finder i vores udvalg. Her kan du være sikker på at alle EU-regler og standarder bliver overholdt. Du finder ingen risiko prægede substanser fra produktionsprocesserne, hvilket også mindsker risiko for allergiske reaktioner.

Få gratis råd og tips ift. møbelpleje og boligindretning

Vi tror på, at ærlig og professionel vejledning kan være vejen til at give dig den bedste oplevelse med dine møbler og boligindretning. Det skal både være sjovt og spændende, når ens hjem skal indrettes på ny. Samtidig er det et stort plus, at man ved, at det kan holde sig pænt og stilfuldt i mange år frem. Vores største interesse ligger i at klæde dig bedst muligt på, i forhold til de møbler du ønsker at indrette din bolig med. Derfor vil vi naturligvis være stolte af at kunne være med til at hjælpe og inspirere dig med din boligindretning.

Vi deler gerne gratis ud af vores viden og faglighed, hvis det kan komme dig til nytte i forbindelse med din boligindretning. Tøv derfor ikke med at ringe til os eller besøge os i din lokale Møblér butik. Der er intet, der er forkert, når det kommer til indretning. Det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvordan du ønsker at bo. Der kan dog være en række fordele og ulemper i forbindelse med f.eks. materialevalg, som kan være rart at vide inden man tager sin endelige beslutning. Det kan være i forhold til vedligeholdelse eller rummets størrelse, som vi naturligvis klæder dig 100 % på til at kunne forholde dig til.

Besøg din lokale Møblér

Hos Møblér ønsker vi at gøre livet smart og enkelt for dig som indkøbschef i dit hjem. Det mener vi, at vi kan gøre ved at have samlet en række af de bedste og mest populære plejemidler, som du finder på markedet i dag. Det har vi gjort til markedets bedste priser gennem vores utrolige stærke indkøb. For dig betyder det, at du altid finder de bedste og mest effektive produkter til den billigste pris her hos Møbler. Du kan finde hele vores prisstærke sortiment i alle vores 35 butikker rundt i hele landet. Nemmere og smartere bliver det ikke. Har du spørgsmål til vores prismatch eller vores plejemidler, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tilbud, indretningstips og inspiration – tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste tilbud på senge, sofaer og spiseborde, eller få inspiration til indretningen af dit hjem. Som abonnent på Møblérs nyhedsbrev får du altid besked om udsalg og gode tilbud på vores mange møbler, ligesom vi ligeledes deler ud af vores store erfaring og viden inden for indretning og tidens trends. 

Tak, du er nu tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.
Du er allerede tilmeldt Møblérs nyhedsbrev.